2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 籃球討論區 [轉貼]火箭簽左NBDL扣篮王詹姆斯-怀特,不過得十日 ...
樓主: K.Y~勤
go

[轉貼]火箭簽左NBDL扣篮王詹姆斯-怀特,不過得十日 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [[[FAI暉!!! 於 2009-3-6 03:32 PM 發表
佢係借住受傷,收左$又唔打
比你激唔激氣先

佢既傷係已經唔會好個隻

比我真係用佢換d苦工同射手返黎算鬼數

我都明白t-ma係傷,但係打波心態同個認真已經唔係當時既佢

佢再係咁要多打多2,3年就88

一係要佢改變返自已既心態,打法先(畢竟佢冇可能好似以前咁)

原帖由 狂斬~進╭★ 於 2009-3-8 04:26 PM 發表

又關t-mac事既?
係球員都會傷啦"
一沉百踩~冇見地

係破員都會傷無錯
但係佢之前又話好番之後場場勁hea咁打
打左一排又話要做手術
但事前無同火箭商量
你話我無見地之前唔該收足料先講野啦-,-
唔係自己囉假黎deal

原帖由 Sunny| | 於 2009-3-8 07:26 PM 發表

佢既傷係已經唔會好個隻

比我真係用佢換d苦工同射手返黎算鬼數

我都明白t-ma係傷,但係打波心態同個認真已經唔係當時既佢

佢再係咁要多打多2,3年就88

一係要佢改變返自已既心態,打法先(畢竟佢冇可能好似 ...

佢走左steve francis條後路

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [[[FAI暉!!! 於 2009-3-8 09:35 PM 發表

係破員都會傷無錯
但係佢之前又話好番之後場場勁hea咁打
打左一排又話要做手術
但事前無同火箭商量
你話我無見地之前唔該收足料先講野啦-,-
唔係自己囉假黎deal

咁點解無端端又會拉埋t-mac黎講??
"I’ve met with numerous doctors and gotten a number of opinions, and unfortunately I will be undergoing microfracture surgery on my left knee immediately."
佢做手術前都有問過醫生既建議",仲有"係人都知t-mac出名玻璃人"如果佢唔做手術死都要出場"你估佢出到幾多場??
"My personal focus now is to look forward and dedicate myself 100% to returning to the court and returning to be the player I was and know that I still am. Coming back from this won’t be easy, but I promise to rehab hard, listen to my doctors, and do everything possible in my power to be the best that I can be when I return. I love being a Rocket and a member of the Houston community and am eager to prove my commitment to this team and this city."
你見佢之前hea打咁"好多人都話佢冇火"冇錯,冇火我都認同,但係原因呢??傷左你估咁易打?你試下膝頭一路痛一路打會唔會打到你之前既狀態?
佢打左一排又話要做手術係因為佢根本未好番哂,你估佢話做手術就做咩,都一定要有傷先做到架
仲有"我話冇見地係因為有人一沉百踩"上季yao傷左佢帶住成隊波連贏咁多場又有冇人會讚?而家一傷就無端端俾人拎出黎鬧"會唔會有少許多餘?
白拎人工呢句我就唔清楚"因為我又唔係出人工俾佢果個
係球員都會傷,只不過係易唔易傷既問題...如果你鬧佢白拎人工既話咁你不如鬧火箭低能簽個玻璃球員番黎哂錢?
p.s 我只想講,唔係收唔收足料既問題,只不過係唔好九唔搭八都拎人出黎鬧

原帖由 狂斬~進╭★ 於 2009-3-8 10:43 PM 發表

咁點解無端端又會拉埋t-mac黎講??
"I’ve met with numerous doctors and gotten a number of opinions, and unfortunately I will be undergoing microfracture surgery on my left knee immediately."
佢做手術 ...

但係火箭係唔批架啵
佢地要佢打
係佢自己要去做
你叫我9唔搭8
咁點叫你又叫我拎火箭黎鬧?
你前言不對後語邊個9唔搭8多d?
我拎佢黎鬧因為佢之前打個陣又話自己好成點進度又話乜乜物物咁高
但又無啦啦又去做手術,又話d傷未好番晒
係球員都會傷,你呢句我認同
上年yao傷左有無無lala又出黎話好番晒打幾場之後又去做手術先?
無丫嘛=]
你話佢打個陣係因為傷而搞到佢打得麻麻
咁點解個陣佢明知有傷都要出黎打唔去做手術先?
你都知佢拎得人工夠多,咁點解佢唔趁個段時間去養傷???
佢係咪唔識諗左d呢?
人地火箭一心一意奉佢,點解我要鬧人地球隊?
佢依家比球迷狂小係佢自己囉黎架啵

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:41 AM , Processed in 0.037451 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存