2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 讀書推介&讀書報告 讀書推介 - 衛斯理
返回列表 發新帖 回覆
go

讀書推介 - 衛斯理 [複製鏈接]

忍影世界

1. 書名:鑽石花
2. 作者:倪匡
3. 出版社:明窗出版社
4. 種類 :武打
5. 分享原因:值得推介,睇完1集想再睇下集
6. 個人感受:
呢本書係全套衛斯理作品既第一集,完全無科幻成份涉及,
本書係講衛斯理有一次多事識多個人叫黃俊,之後就開始左
一場奪寶戰,一邊要同黑社會對抗,一邊要快過佢地搵到寶藏,
係過程中,衛斯理更識到第一個愛人,可惜最後都死左...
而呢個故事,更加係成個衛斯理系列中,個人認為最驚險刺激既一本,
交代左衛斯理呢個人既資料,為日後既故事作鋪路,希望
版主及各版友有興趣一定要睇下,一本都係48蚊,絕對值
回票價, 保證睇完想再追落去!!

封面:

已有 1 人評分威望 收起 理由
AYuMe + 15 讀書報告

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

忍影世界

無人回=0=?
係咪唔岩大家口味=.=??

岩我呀...我e家睇左衛斯理8x本啦...仲有50本未睇
衛斯理係我睇過咁多書最正之一

忍影世界

原帖由 K-SWISS 於 2009-3-28 05:21 PM 發表
岩我呀...我e家睇左衛斯理8x本啦...仲有50本未睇
衛斯理係我睇過咁多書最正之一

我都係睇左2x本,你咁變態=.=
我想問,依家d珍藏版邊度有最齊既買??
無蜂雲、眼晴果d

我都係係書展到睇到最齊既珍藏版......e家書局都係放1x本出黎
不過平時方便,我會dl 電話e-book放係電話到坐車得閒時睇....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 04:18 AM , Processed in 0.028363 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存