2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 我早排發左個夢...可以解嗎?
返回列表 發新帖 回覆
go

我早排發左個夢...可以解嗎? [複製鏈接]

應該係一個禮拜之前夢到既
我夢見我同fd係一間餐廳(可能係m 記?)入面食緊野
跟住,我中意既果個女仔帶左佢男朋友出黎(但現實個女仔係單身的,sure)
我當堂呆晒, 之後就醒左了
咁係何解呢?

原帖由 mycollege 於 2009-3-23 12:24 AM 發表
應該係一個禮拜之前夢到既
我夢見我同fd係一間餐廳(可能係m 記?)入面食緊野
跟住,我中意既果個女仔帶左佢男朋友出黎(但現實個女仔係單身的,sure)
我當堂呆晒, 之後就醒左了
咁係何解呢?

夢見飯店、餐廳或旅館等公共建築物,
表示你沒有特定的戀愛對象,或是你想學習未知的知識,或認識各式各樣的人。
夢見你在飯店遇見男人,表示想談戀愛或是性壓抑獲得解

吃         
吃象徵愛情,權勢,力量及男人氣概。
夢見用餐,表示渴望獲得愛情,權勢等。
夢見盡情享用一頓大餐,表示生活十分順利,而感到滿足。
但如果夢到吃太多,則表示自覺缺乏愛情,權勢等。
夢見想吃東西,卻因食物腐敗而不能吃,表示你對性有恐懼感或是擔心快生病了。
做料理:渴望談戀愛或發生性關係。
已有 2 人評分Good 收起 理由
一加一等於三 + 1
121212 + 1

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 10:42 AM , Processed in 0.033453 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存