2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 各位被抽中查身份證既玩家請進~
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 性手
go

[分享] 各位被抽中查身份證既玩家請進~ [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 喬Kiu 於 2009-7-12 09:48 PM 發表
國有國法...家有家規
呢隻係台灣game...你要玩既就要跟番人地既規矩
就係咁簡單

小朋友  你一d保障自己資料既常識都無  你自便吧

你有種你張你d資料post埋上黎囉

原帖由 fukoffstupid 於 2009-7-12 09:51 PM 發表

咁你用網上銀行都係驚俾人盜用d資料架啦  咁又咁撚多人用?我地想知我地個人資料有幾安全姐

點解你唔起申請acc前打電話詢問下官方??

點解又要起申請後先至問呢??

我又覺得無咩問題~~
講真~我地市民d資料係個市場一直都係比人買賣緊la~~

原帖由 SE360 於 2009-7-12 09:56 PM 發表

點解你唔起申請acc前打電話詢問下官方??

我地個人資料如何被保障佢地官方有必要及有責任解答我地客戶的呀~~~~服務業金句:顧客永遠是對的!!!!!!!勿亂插

性手哥 唔好玩啦  你知唔知 你由整左呢個a/c開始  你就冇權嘈???

同意書 都表明左  你仲要禁同意既  冇計嫁啵  係咪先 人地講到明 你仲要話人地錯先  ??食慒左你咩

你話保管果份同意書果D  我想講 算係網上合約黎嫁啵好似

我整個網上銀行  都有呢類同意書啦    唔通到時佢問我私人資料  我又話唔比??

原帖由 fukoffstupid 於 2009-7-12 09:59 PM 發表

我地個人資料如何被保障佢地官方有必要及有責任解答我地客戶的呀~~~~服務業金句:顧客永遠是對的!!!!!!!勿亂插

所以我依加咪問你

點解你唔起申請acc前打電話詢問下官方點樣保障客戶資料??

小朋友你連一d保障個人資料常識都無, 你咁鐘意洩露你的個人資料, 請自便吧! 唔爭在係哩度post埋你既個人私隱資料出來啦【記緊要係真實資料啊】

如因您登錄不實資料或冒用他人名義以致於侵害他人之權利或違法時,應自負法律責任;您並同意您所提供之個人資料不實或個人資料有異動但沒有更新以致於與原登錄之資料不符時,吉恩立數位科技股份有限公司有權隨時終止您的會員資格及使用各項會員服務之權利。

(二)吉恩立數位科技股份有限公司不擔保各項服務之正確、完整、安全、可靠、合適、時效、穩定、不會斷線及出錯。您同意對於您所傳送之電子郵件、檔案及其他資料做備份。關於因傳送過程而造成電子郵件、檔案及其他相關電磁記錄資料之遺失,吉恩立數位科技股份有限公司不負任何擔保責任。

睇到未  人地講明唔擔保 所有服務 既安全果D

咁中意洩露自已個人資料.遲早早洩

比多個你睇埋

十一、隱私權保護:
對於會員所登錄或留存之個人資料,吉恩立數位科技股份有限公司同意在未獲得會員同意以前,不對外揭露會員之姓名、地址、電子郵件地址及其他依法受保護之個人資料,但下列情形不在此限:
   (a) 司法或警察機關偵查犯罪需要時。
   (b) 政府機關依法律程序要求時。
   (c) 因會員之行為違反法令或本服務條款之規定時。
   (d) 於維護公益或保護吉恩立數位科技股份有限公司或他人權利。

原帖由 fukoffstupid 於 2009-7-12 09:59 PM 發表

唔洗回避我既問題    你咪九唔搭八~~

我覺得好平常,,要咪要洗驚你啊
由得佢查

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 曼聯嬴波 於 2009-7-12 10:07 PM 發表
我覺得好平常,,要咪要洗驚你啊
由得佢查

小朋友你連一d保障個人資料常識都無, 你咁鐘意洩露你的個人資料, 請自便吧!
唔爭在係哩度post埋你既個人私隱資料出來啦【記緊要係真實資料啊】

原帖由 性手 於 2009-7-12 09:53 PM 發表

小朋友  你一d保障自己資料既常識都無  你自便吧

你有種你張你d資料post埋上黎囉

車,,你申請個陣睇下份合同先講野啦
唔知頭唔知路起到吠

原帖由 fukoffstupid 於 2009-7-12 10:05 PM 發表

你有問過野咩?  你咪移型換影啦~~

原帖由 性手 於 2009-7-12 10:08 PM 發表

小朋友你連一d保障個人資料常識都無, 你咁鐘意洩露你的個人資料, 請自便吧!
唔爭在係哩度post埋你既個人私隱資料出來啦【記緊要係真實資料啊】

你申請呢d野就預左要身份正個d架啦
咁唔通你申請銀行戶口用假野啊?
成日定係識講話保障資料..實質上係你驚炸

原帖由 性手 於 2009-7-12 10:08 PM 發表

你唔好又比位我插你啦頂......

呢到同公司 比差幾遠呀 哥哥仔?? 膠少陣啦= = 壇黎嫁渣  用下你個腦諗野啦 神手

人地冇話鍾意洩露個人資料  但係我想問下  你整個a/c  要睇你身份証有幾閒呀?????

去銀行 又係要身份証  番學又係要身份証  個別補習班又係要身份証   就連你去機鋪 有時都要睇你身份証啦  囧仔= =

人地問到你  你有權唔比  但係人地有權 唔比你玩 ok???  唔鋸既  幫你唔到

原帖由 fukoffstupid 於 2009-7-12 10:05 PM 發表

同我講緊野呀 aoa???

其實你地講咁耐都係話 官方有必要及有責任解答你地點樣保管個人資料既話

點解要係2000fun講 ???  醒少少 直接打email去問/打電話去問啦= =幹

其實目的係防止外掛工作室洗AC姐.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 03:39 PM , Processed in 0.040894 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存