2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 官方太白痴!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 性手
go

[分享] 官方太白痴! [複製鏈接]

原帖由 小孫 於 2009-7-16 11:52 AM 發表
我真係好唔明lor

我e家上又上得返我隻小帥
         琴日又封能左我號   我真係好唔能明   係咪真係有心要玩尻我地!!!

又要打粗口..
又唔敢打隻字...
你係唔識打呀..定係唔敢打呀?
正如你用外掛又唔撚敢認..無撚用

撚= 手火
你睇下唔讀書盲字都唔識多隻....

我撚鐘意咪唔好玩lo
又冇人拎住支槍逼你玩
個代理鍾意點整咪點整lo

殺人個時緊係冇用外掛, 封你ACCOUNT肯定係你之前用外掛啦. 唔好係到扮野啦. 人地會CHECK 數據.
最q憎人用外掛, 隻game搞左咁多年先出街, 都要破壞佢. 況且升lv都唔係好難姐.

原帖由 性手 於 2009-7-15 09:43 PM 發表
今日我地開番曬d ac

我地一齊系深淵到狂殺人

我地殺殺下   無啦啦斷曬我地線

上番之後 又話我地用外掛封ac

官方有冇查清楚架

今日3點開番ac

依家又封番

系咪殺得人多  就當外掛

官方無野呀
...

有冇用外掛吾系你地講既 官方封得你A/C 系人都知咩事啦 仲要系度死撐冇用 小朋友~.~

名都柒過人,算鳩數啦-_-

個人意見~~~~~~

我前前後後報左超過100個外掛(好明顯個d.大陸名.幾隻人好合拍打一隻怪)
但而家超過7成仲活得好地地~~~~~~
個人認為官方對於外掛唔算太在意

我只看了第一版~~~可能閣下開很大吧~~~~(加速.bug外掛果類..唔同一般爬動打怪.自動打怪唔會影響到代理sever..但一開加速.bug個d外掛 即刻可以查到.因為有晒數據 差在佢捉唔捉而已)

好多無知玩家被凍結遊戲帳號都會不斷地指責官方並高調地向其他玩家表示「無用外掛」
事實上,起Nprotect既保護之下,正常玩家的確係無可能使用加速器的
但外掛越黎越進步既同時,已經有唔少外掛推出解除Nprotect用既設置
只要使用呢d程式就可以解除Nprotect 對加速器同外掛既防護
不過好多玩家卻一直認為遊戲公司方面「好多野都唔知」
以為遊戲公司無左Nprotect就做乜都冇人理
而事實上........nprotect只係一個外置既防外掛程式
遊戲本身都可以設置加速偵測既程式or外掛偵測

只不過係呢d玩家一直都 以為官方會咩都唔知......

官方管理遊戲既GM起無證據既情況下係絕對唔可以對玩家亂封帳號
(佢地對遊戲所做既一切都係有明確記錄的,難道你就覺得人地返工會為左按自己喜好亂凍結人地連份工都唔要????亂凍結唔止冇左份工,遊戲業界咁細,隨時想做返呢行都冇可能!如果真係為左自己利益既,就唔做呢d損人不利己既事啦XD)
一但永久凍結出公告既同時就已經表示,呢個遊戲帳號已經有足夠既證據證明違反遊戲守則而需要封鎖
即使有幾多玩家支持認同,結果都只會係一樣.絕對無解凍既可能........

你重想玩既,一係重煉一隻,一係轉服,唔想玩既,我諗你轉game絕對係大多數人都支持的

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 蘭提斯 於 2009-7-16 03:00 PM 發表
好多無知玩家被凍結遊戲帳號都會不斷地指責官方並高調地向其他玩家表示「無用外掛」
事實上,起Nprotect既保護之下,正常玩家的確係無可能使用加速器的
但外掛越黎越進步既同時,已經有唔少外掛推出解除Nprotect用既設 ...

咁點解佢依家又會無啦啦開番我地帳號?

回復 67# 蘭提斯 的帖子

你好串呀. 句句講到入晒肉. 不過.......我鐘意呢d comments, 對呢d仆街又用外掛但又死撐的玩家, 都係直接d好.

講真 淨係個名都抵封拉-,- 影響市容  如果換左WOW一早被GM強制改名
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 04:12 PM , Processed in 0.037699 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存