2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 夢見自己俾隻狗追住來咬 唔該幫幫我手.... ...
返回列表 發新帖 回覆
go

夢見自己俾隻狗追住來咬 唔該幫幫我手.... [複製鏈接]

我夢見自己係觀塘既一條斜路俾隻狗追住來咬 我冇得罪佢 但係佢就好似見到仇人咁 咬到我左腳受左傷 成隻腳都係傷
而且夢入面我見到自己同阿媽一齊 但我阿媽見到我俾狗咬 好似唔識我 冇反應咁 跟著仲自己去左剪頭髮
我一路係咁走係咁走 隻狗就一路追住我
到我終於擺脫左佢 想番番自己屋企果時 我見到隻狗係正門口度
我見到佢 於是我係後門入 但係入到去又見到隻狗企左係大堂度.......
有令一d人[一家人仔]好似同隻狗玩緊咁
但係佢見唔到我 因為我同佢俾好多等lift既人格住左
因為我地棟樓係有2部lift....我為左避隻狗 我答左令一部lift
但係 想關門既時候 果家人[已經抱住左隻狗]又禁住部lift之後入左
我記得夢裡面既自己係e段時間都好驚 好驚隻狗會咬我 我係部lift度縮低左個頭 希望見唔到我  
跟著到到我番屋企都冇事.......番到去我阿爸已經買左好多野食等我
我同佢既對話有很多 但伙最記得既就係我同佢講我俾狗講阿媽一d反應都冇 佢就話有冇搞錯
之後個夢又完左 我驚到醒左
可能有人覺得個夢做乜可以咁詳細 咁係因為我個夢醒之後即刻上來打  都係過左幾多字到
個夢既感覺好真實 恐怖
有冇人可以話我知咁既夢代表d乜野

可能你好怕9 , 怕有人遲下哎你 , 你d家人就當佢係寶. 所以你有改善下

only 推測

代表
你可能太樣衰 隻狗先咬你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:52 PM , Processed in 0.070758 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存