2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 夢中有夢 再夢中有夢 三層夢 幫幫手解
返回列表 發新帖 回覆
go

夢中有夢 再夢中有夢 三層夢 幫幫手解 [複製鏈接]

第一個夢係...我係學校去廁所...果陣夜晚7點幾
廁所風扇,燈都熄晒 我入去之前開番著啦
入到去,本來現實4格,但係夢裡面得2格,頭一格入左去我唔知做乜又出番黎
埋去第2格,見到入面有d紅椅,紅桌,果隻色係好似血既紅
我即刻嚇到走番出廁所
咁就驚醒左 (但係我唔係真醒,而係響第2個夢裡面醒左)
咁就好似係間屋度,我唔記得啦,我見到有個唔識既男人,係戴眼鏡既
我突然就攬住佢,話好驚,講番頭先第1個夢d野
佢就安慰我,個場景突然轉左係商場,我就話返屋企先啦
之後又係醒左(但唔係真醒,情況同上,入第3個夢)
我夢見自己係屋企廁所,家姐係裡面,我就話我好急,叫佢出去先
之後就唔記得見到d乜,總之係驚嚇野,然後我就真係醒左啦

琴晚係咪睇緊電視

可能你夢遊 哈哈
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:41 AM , Processed in 0.031172 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存