2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 外掛"死神" 丘比特(中筆記不=外掛論) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tkc198926
go

[分享] 外掛"死神" 丘比特(中筆記不=外掛論) [複製鏈接]

個吉祥娃娃話人開post笑人-.-
我都想知咩人開post笑人先了@@有人要咁樣玩都話實陪佢咁玩架啦
吉祥娃娃你知好多野?唔好係度扮蟹黎回覆問題先得架
你好多問題未識答 仲叫人答其他post問題 有埋圖話丘比特係外掛
又要多多藉口@@你可以唔信既 肯定大把人信囉 講到戰國好似真係爆粗公會咁
有人係大頻爆粗話戰國公會 話會員先 咁咪奉陪到底囉@@ 要玩口水戰實同你地玩架
係game入面打又打輸了 口水戰 又係度搵話題 搵藉口了 有冇d新意呢?
黎黎去去都係外掛外掛?清晒場 殺完你地班垃圾又外掛了
俾低lv殺左92lv丘比特 又外掛了 又話圍佢了 仲有冇d好既野作出黎?
不如直接話 企定定一個個黎打 唔好玩圍 你地自己開私服玩啦 咁多怨言既

想講既都係丘比特小氣 無品 輸唔起 姐 ....... 講咁耐
多謝你地 .... 我而家清楚佢人品同人格
但你地都唔會好得佢幾多姐   ........ 大家都係敢用唔敢認

原帖由 tkc198926 於 2009-8-20 10:26 PM 發表

我又唔係佢本人  我係個會就可以代佢發言?.?
咁我唔係你我可唔可以代你出聲啊~你用下腦諗下野丫唔該~
佢(丘比特)用外掛唔夠人高lv就係大頻打住反外掛名義黎入櫻盟打我地?呢下我就睇唔過眼
挑人機 ...

口氣一定要咁衝?!冇人指名叫你代表你公會,
但如果你公會知道會有人用外掛,又唔加以阻止或出黎澄清既話,
唧係你地公會默許會員用外掛?!
唔好反問我話唔關我事,遊戲入面有人用外掛會影響遊戲既平衡,我有資格出聲喇掛?!

佢(丘比特)用外掛唔夠人高lv就係大頻打住反外掛名義黎入櫻盟打我地?呢下我就睇唔過眼
挑人機叫人黎打會戰  唔夠人打又要係大頻嘈  o既人又係佢
我都知你地鐘意倒轉d事實黎講^_^
人地話反外掛丫嘛 但佢自己咪又係外掛   我挑
佢咪又係中過我筆記~咁佢咪又係外掛佬
賊喊捉賊  好笑   唔係講先=自己唔係o既
佢想借住反外掛黎洗甩自己唔係外掛佬???
佢用過1分鐘外掛  一世都係外掛佬

呢句係引用我講既野再回應?!我冇係呢件事入面加意見喎,
如果佢有用外掛,我都睇唔過眼架!!
最後果句我諗法同你一樣,幫我回贈返俾你身邊用外掛既朋友。

要打會戰  我戰國未驚過~~
要玩舌戰  我戰國更加唔會驚~~高lv唔代表一切o既~~丘比特~~92lv??? 我挑挑挑挑~~

:thup:

原帖由 ║強仔║ 於 2009-8-20 10:44 PM 發表
我都想知咩人開post笑人先了@@有人要咁樣玩都話實陪佢咁玩架啦
你好多問題未識答 仲叫人答其他post問題 有埋圖 ...

同樣點解你係2000FUN開POST 人地唔可以回應?!
你都係自己去開個論壇比較好。
我知既唔多 但我睇POST睇到你地會有人用外掛
而你地又唔去回應 反而係到拎其他人黎講所以覺得好奇

你好多問題未識答 仲叫人答其他post問題 有埋圖話丘比特係外掛
又要多多藉口@@你可以唔信既 肯定大把人信囉 講到戰國好似真係爆粗公會咁

我有咩問題未識答 唔應你指出黎 我答完你會去答其他POST?!
我幾時有藉口?!我冇講過丘冇用外掛,又冇話過唔信@@我信喎
我o的藉口係邊?!搵出黎俾我睇下呀 唔該。
你地係唔係爆粗公會就見仁見智,但我以我所見既,我覺得係。

有人係大頻爆粗話戰國公會 話會員先 咁咪奉陪到底囉@@ 要玩口水戰實同你地玩架

咩你地?!我同所有當事人都冇關係。

係game入面打又打輸了 口水戰 又係度搵話題 搵藉口了 有冇d新意呢?
黎黎去去都係外掛外掛?清晒場 殺完你地班垃圾又外掛了

我冇係game入面同你地打過,都冇口水戰過,如果我有搵藉口既話搵出黎俾我睇下。(*如果句野唔係同我講既話我搭錯線

俾低lv殺左92lv丘比特 又外掛了 又話圍佢了 仲有冇d好既野作出黎?
不如直接話 企定定一個個黎打 唔好玩圍 你地自己開私服玩啦 咁多怨言既

給你拍手

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-20 10:55 PM 發表

...

由頭到尾 都冇人話係個公會用外掛丫?你又唔識睇清楚d野 到你眼殘?
你講得呢句 就唔好一定針對戰國先得架^_^大把公會 一樣有用同樣既外掛
影響遊戲平衡你緊係有資格出聲既 不過唔係憑格出聲囉^_^
你有資格出聲又點? 唔一定係戰國用晒架 大把會一樣有用?
你唔好又同我講番 佢地冇用 係得戰國用得最多丫@@
外掛有分用得多唔多^_^?咁你同我諗法唔同 你又唔清楚d野
你加以回應 咁你咪傻仔囉^_^你唔好扮清高睇唔過眼啦 外掛你講到戰國有用了
咁即係大把人用啦

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-20 11:05 PM 發表

同樣點解你係2000FUN開POST 人地唔可以回應?!
你都係自己去 ...

唔回應咪一樣逃避囉 答左你咁多次你真係盲的?叫我開論壇
倒不如你自己開私服仲好 你講到天上有地下冇 回應一早回應左好多次架啦
你跟本唔知唔好係度扮清楚先得架 你睇下 呢個post之前d野先啦
要你答? 你有排都答唔出啦
你冇搵藉口 你講藉口姐 你死都唔認 逼你唔到架na 你信外掛咪幾好囉
信外掛就唔好係度扮正義 扮澄清晒d野先得架a_a藉口多 又扮冇了
唔好叫人搵出黎先得架?你自己答完唔記得 要叫人搵出黎
你所見 緊係架 你對戰國有咁深成見 唔怪得你既 唔通戰國又咬親你條尾
又係邊方面得罪你呢?

原帖由 ║強仔║ 於 2009-8-20 11:06 PM 發表

由頭到尾 都冇人話係個公會用外掛丫?你又唔識睇清楚d野 到你眼殘?
你講得呢句 就唔好一定針對戰國先得架^_^大把公會 一樣有用同樣既外掛
你有資格出聲又 ...

我由頭到尾都唔係靜係針住你地,出面其他話人用外掛既post我都有回應
咁既然戰國有人上黎開post,我咪入黎回應下囉
咁你依家咁坦蕩咁認左你地公會用外掛咯
我仲有咩好講唧 咪唯有怨自己隻手仲未殘要手動囉
抱歉我打錯字 已修改
你有資格出聲又點? 唔一定係戰國用晒架 大把會一樣有用?
你唔好又同我講番 佢地冇用 係得戰國用得最多丫@@

我唔知人地用幾多,
如果大把會一樣有用既話你地咪一齊貼晒o的圖出黎
總知用外掛就係對其他人唔公平架喇
不過既然你地都認左,又好似唔覺得掛外掛有問題既話,我冇野講架喇

外掛有分用得多唔多^_^?咁你同我諗法唔同 你又唔清楚d野
你加以回應 咁你咪傻仔囉^_^你唔好扮清高睇唔過眼啦 外掛你講到戰國有用了
咁即係大把人用啦

有分用得多唔多係你講出黎,同我諗法有咩關係?!
唔洗扮清高,起馬我係純手動,我話你地話得心安理得
點解講到你地有用就代表其他人有用?!戰國代表到其他人?!

原帖由 ║強仔║ 於 2009-8-20 11:11 PM 發表

唔回應咪一樣逃避囉 答左你咁多次你真係盲的?叫我開論壇
倒不如你自己開私服仲好 你講到天上有地下冇 回應一早回應左好多次架啦
你跟本唔知唔好係度扮清楚先得架 你睇下 呢個post之前d野先啦
要你答 ...

我講左我同當事人或者你地冇交集
只係對你地會有人用外掛感到反感
點解你一定要覺我係幫緊事主?!

我真係理解唔到你講既野,可能真係我眼殘或理解能力低

-.-你係幫就係幫架啦
有得話覺得?
我地外掛敏感-.-?回應就叫敏感 咁唔回應果d即係冇用過?
你唔係想咁講掛 理解唔到就唔好理解了 咁辛苦你去理解@@

唧係你地公會默許會員用外掛?!
唔好反問我話唔關我事,遊戲入面有人用外掛會影響遊戲既平衡,我有資格出聲喇掛?!

我完全唔覺得我口氣有咩問囉
咁你你叫我回應個post個咩意思呢(本post第五位)~~唔係代表佢發言的話~你同我講講

我做得會長連會員都唔信 咁做黎有咩意思?
做得會長預左有咩事都要撐d細架啦~唔通你話邊個邊個有問題就踢出會?
你地鐘意點講冇所謂  我信我d會員就得
我出黎澄清有意思?.? 打會戰己經係一個好好o既例子
就算講乜你地都倒轉事實  仲有必要出黎澄清?.?
我唔會好似cody咁?.?連撐d細o既能力都冇?
挑人會戰俾人打到會部退哂會?(唔夠打時自己第一個走先留低d細)
d細退哂會係度求議和?開頭仲話副會夠我地打?想好似打月泣咁?用副會黎屈公會點^_^?我挑~

(~丘比特~)
(扮正義出黎反外掛公會?叫我地黎打會戰輸左又話俾人圍?.?人多人打少?輸左係大頻"吊"鬼??)
原來有咁o既道理~咁你地真係 可以講好天真好傻^^
(你代佢貼圖有咩用?又有咩意思?想同人講我地人多恰佢人少?)
咁美國打伊拉克又唔見你地叫佢地出黎隻揪?.?

原帖由 ║強仔║ 於 2009-8-20 11:32 PM 發表
-.-你係幫就係幫架啦
有得話覺得?
我地外掛敏感-.-?回應就叫敏感 咁唔回應果d即係冇用過?
你唔係想咁講掛 理解唔到就唔好理解了 咁辛苦你去理解@@

係反感,你敏咩感?!
我又俾丘搶過怪,又同佢嘈過點解要幫住佢?!

我針對既係外掛呢回事 我冇能力去改變你既諗法
你覺得係幫就幫

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-20 11:35 PM 發表

係反感,你敏咩感?!
我又俾丘搶過怪,又同佢嘈過點解要幫住佢?!

我針對既係外掛呢回事 我冇能力去改變你既諗法
你覺得係幫就幫

哇~~咁你真係好好人喎~~咁都可以原諒人o既
我一開post冇幾耐你就幫人代貼喇   仲好意思同人講你唔係幫住人?.?
同人嘈過可以咁fd底^_^?有事要求仇家唔求fd

原帖由 tkc198926 於 2009-8-20 11:45 PM 發表

哇~~咁你真係好好人喎~~咁都可以原諒人o既
我一開post冇幾耐你就幫人代貼喇   仲好意思同人講你唔係幫住人?.?
同人嘈過可以咁fd底^_^?有事要求仇家唔求fd

我對事唔對人 有人唔識post相 見到我係貼圖區貼開問我點貼
我唔介意去幫人 當然你唔識既都可以問我 我好樂意幫你
我都覺得我幾好人 起碼我唔記仇 做野一樣還一樣
幫佢還幫佢 fd唔fd底又係第二回事
如果佢係用外掛 我都會覺得佢係外掛狗一隻

睇得出你好好人^_^一定唔會同人fd底個喎
我地戰國俾人開post你就必踩  
而家丘比特俾人開post就幫0.0 絕對對事唔對人 絕對唔係fd底^_^
又真係幾多咁岩
咁岩你踩戰國咁岩你同佢嘈完咁岩佢搵你幫咁岩又你幫佢講說話
你係得o既

原帖由 tkc198926 於 2009-8-21 12:47 AM 發表
睇得出你好好人^_^一定唔會同人fd底個喎
我地戰國俾人開post你就必踩  
而家丘比特俾人開post就幫0.0 絕對對事唔對人 絕對唔係fd底^_^
又真係幾多咁岩
咁岩你踩戰國咁岩你同佢嘈完咁岩佢搵你幫咁岩又你幫佢講說話 ...

你睇下其他post 唔止係戰國我有踩 其他話人用外掛既post我都有出聲
你地開既呢個post開頭唔係指丘用外掛 唔係既話我照踩
我有邊句係幫丘?!唔通指你地會有人用外掛就係幫佢?!

原帖由 a66883024 於 2009-8-20 10:26 PM 發表
好多POST 多都消化唔倒- -
簡單問幾個問題先
1.丘比特係外掛?(唔係一張相戈D係好多人都見過佢用外掛)
2.http://www6.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1上面D野戰國証明比係假嫁未?
3.戰 ...

我d圖係真 仲有幾十張儲底 ><
佢地無得証明 事實擺在眼前
佢地吾講野以為乜事都無
佢地只係吾鋸有份用外掛既人又話佢地

原帖由 tkc198926 於 2009-8-20 10:26 PM 發表

佢用過1分鐘外掛  一世都係外掛佬

你個會用過1分鐘外掛 一世都係外掛會

強仔都係濕柴黎=.=得把口廢西一件~"~

上面果個
依家係打字囉
用手唔係用口
又係講野唔用腦
唔好同我講話你打字用口禁制^^

又系到玩口水-_-.,.
話人外掛咪捉佢上黎貼囉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:36 PM , Processed in 0.036199 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存