2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 長毛梁國雄既學歷去到中六架咋..
樓主: steven1110
go

[討論] 長毛梁國雄既學歷去到中六架咋.. [複製鏈接]

Alta活動勳章 忍影世界

原帖由 chiwang10909 於 21/11/2009 11:14 PM 發表

你唔好講到好難唔可以以偏概全就係到以偏概全啦=.=

如果講印象深刻,美國前總統克林頓比我既最深印象就係同個秘書搞埋一齊,咁唔通你就可以忽視晒佢在位時做過既野,
話佢係一個廢既總統 ?

立法會一年 ...

算吧啦,呢個時代d人只係睇人點衰點出醜,人地做好事又唔鬼理,人地做錯小小野就係咁以小化大!有邊個人唔會做錯過事?

正如睇人就睇樣同衣著,邊有人會睇人內在美!下一代香港都唔知變成點 ..

原帖由 滅剎 於 09-11-20 09:32 PM 發表

你果粒符號真係好討厭     唔該  麻煩你唔好用起我身上ok?

你肯定佢掟完野就收工!?幾十k一個月~你肯定佢俾哂自己?

今日無成績,你料定佢將來絕對無成績!?

愛國不等於愛黨,共產黨背後做過 ...

講得好~

原帖由 abchkbaby 於 09-11-21 01:12 PM 發表

佢個幾十K點用我就唔知啦 我諗佢掟完野 可能就睇下有咩官做錯野可以抽下水
好似去ICAC到話當奴曾利益輸送掛
同埋佢都做左6年到立法會議員 都淨係識平反64同抽水 咁你覺得佢仲將來有咩成就 唔敢話 ...

多謝你既尊重~願意更改你既符號

中國人唔係有句已所不欲~勿施於人既!?

但無奈係...你睇下我地國家既政府點樣面對64事件.....

有條撚腸仲大大聲話:一個學生也沒有殺死  (個名我唔記得佐,原諒我知識有限)

佢當晚送黑色棺材上面寫住"屠夫政權遺臭萬年"

當中意義...我唔多解釋了...

再者...孫中山先生~革命未成功...佢都做唔到d乜野出黎...

但係佢留低佐份精神延續俾後世...令火種得以燃續千秋萬世...

我就係細個覺得長毛on99...大熱天起度示威抗議...

我屎忽痕....先開始真正了解我自己國家既真實歷史架咋....

畢竟...我覺得細個學果d中史...都唔知俾中國政府修改過幾撚多....

支持長毛...........同埋長毛講英文肯定勁過宜家中六學生多多聲...........佢上電視都有講英文~
起碼好過中大畢業o既克勤~

原帖由 打機是我的生命 於 09-11-22 02:13 AM 發表
支持長毛...........同埋長毛講英文肯定勁過宜家中六學生多多聲...........佢上電視都有講英文~
起碼好過中大畢業o既克勤~

一個支持專制獨裁集權維持所謂和諧穩定發展,擁護佢打壓異見聲音o既人
佢拼命為哩個政權大說好話,以極微量認知卻以為自己放眼世界,卻竟然支持一個不停抗爭o既真左派
點算?

長毛就算只係得當年中六學歷都好,認知方面一定好過而家大量中六學生,至少唔會鬧出一d認為魯迅只係寫過一篇孔乙己o既笑話
支持你啊

樓主.唔係大學生又點??大學生=勁?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:14 PM , Processed in 0.038539 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存