2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 極速快車手 ----------仲有人唔接受現實?-----------E個game年尾都 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: A-Pass
go

----------仲有人唔接受現實?-----------E個game年尾都汁架啦 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

U1 GAME你覺得有幾多人玩先=_=
玩黎都曬氣

就算我地講得幾岩都好,始終唔同意我地,因為始終唔接受事實,所以越一遊戲始終唔掂

原帖由 blackaifor01 於 10-4-4 11:29 AM 發表
又要轉game了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 gunner123 於 10-2-23 10:15 PM 發表
有幾多人玩呀?????比gc搞啦

原帖由 s0501208 於 10-2-9 07:47 PM 發表
過埋年都汁ga啦  又出埋d on9新裝同激化 仲有洗錢呢個活動 u1唔死都冇用  你古我地d玩家仲會咁on9去買你d死人野咩 想死ge先會買~~

原帖由 RollsJakobiz 於 10-2-4 12:12 PM 發表
收檔了...冇人玩的game

原帖由 s0501208 於 10-1-20 06:27 PM 發表
早汁早著 ~ 唔好等我地哂咁多錢先汁

我地全部等緊佢汁

原帖由 ~PENNY~ 於 10-8-3 10:36 AM 發表
你地仲等牙,我半年前已經轉左玩mhfo啦=.= e隻game真係玩來把鬼咩,想買d令車又要用點抽升v9又貴,d免費game真係比d多時間or有錢的人玩,e+玩月費幾好個個月$100就$100,無手尾跟

應該連一個人都冇架啦,唔知點解仲係要見到一個半個,但係都唔夠5個

原帖由 ◤牙俊◢ 於 10-11-14 09:00 PM 發表
我想佢汁呀 就尼汗個陣整到咩野都免費就仲好

一般汁粒的先兆,
但越狗果D通常乜優惠免費都冇就在last day直接汁 無聲無息咁汁,廢事搞野 又可將不利消息掩飾到最後

(無視都無意思, 唔好汁果陣先黎後悔)

原帖由 A-Pass 於 10-1-19 06:45 PM 發表
今年唔汁出年汁,好快收得工

依家已經等同汁了,等同一張廢棄多時廣告橫額

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:43 PM , Processed in 0.027982 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存