2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳 懷舊版 【懷舊原創教學】X2 及 游俠內掛教學 ...
go

【懷舊原創教學】X2 及 游俠內掛教學 [複製鏈接]

懷舊裡提供三種外掛

1) 網金游俠內掛版  
(收費內掛,如果你用到脫機既話,依個內掛都可以用到,因為一買就可以共同使用脫機和內掛)

收費:
18元人民幣一個月
180元人民幣永久使用

http://www.gmkey.com/

2) X2  (收費內掛)

收費:
8元人民幣一個月
18元人民幣三個月

http://www.jyx2.com/cn/

3) 網金流星  (免費內掛)

--------------------------------------------------------------------------------

網金游俠內掛版使用方法:

1)先DOWLOAD內掛然後開啟。

2)進入遊戲後,外掛會自動彈出來 或 自行按 F12

**若沒有彈出來的話,就是說明內掛正在更新或你做錯登入程序 (如沒有按 帳號帳入或勾選PK功能)**

3)其後請勾選設定如下圖:

**這樣你設定便能夠使用快速集氣與快速出招囉!
  打交時一定要這樣設置,不然你會輸給別人好多的!
不要找藉口你懶而不這樣做,因為這樣絕對能令你出招快3-4倍。**

現在為大家介紹兩種懷舊獨有的藥物,兩種均可於各大城市客棧買~

1)維我命+900血,在戰鬥裡,一禁就即刻加,當然可以用內掛幫你自動餵食,內掛可以一秒之內幫你食幾十粒,咁就可以加成幾萬血既啦,通常收隻ACC返去,錢莊點都有幾千粒家啦。

2)愛服好  ( 係九九大補丸既高級版,+500內,但要在戰鬥裡自行食,冇得用內掛餵)

其後教大家點用內掛餵你食維我命:

1)先從錢莊或到客棧買維我命 (因維我命都有負重的,所以玩家自行衡量拎幾多,我就大約一次拎100粒左右)

2)在氣< 那行選 31167

3)之後看一看你身上有幾多粒維我命(連點兩下左鍵可以CHECK有幾多粒,唔好一粒一粒咁數=_=)
     CHECK到有幾多粒之後,輸入番數量 (如我有100粒,就輸入100)

其後,如下圖輸入血量及勾上。
   (打50000時,如你血少過50000便會馬上幫你補到FULL血

--------------------------------------------------------------------------------

X2使用方法:

1) 先DOWLOAD X2,開啟後如下圖:

A)需選 JY1.0 大陸懷舊版(HJ)
B)需打帳號
C)需選金庸檔案中的loginp.exe (在maina file裡)
D)之後按確定
E)再登入

2) 進入遊戲後,便按照下圖去設定,便會有快速出招和快速集氣囉^^!!

3)與游俠一樣,可以設置吃維我命!!那麼攻壇就算冇醫生都不用怕啦!

***最後提提, X2係繁體~~ 游俠係亂碼, 隨大家喜歡用邊種***

謝謝,有興趣申請可以+我MSN andyluk@msn.com  或 QQ 859191514

先謝了,睇睇先@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:47 PM , Processed in 0.034727 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存