2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 三轉改版後真係好正,有咩辦法令以前d人知道? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

三轉改版後真係好正,有咩辦法令以前d人知道? [複製鏈接]

我記得差唔多一年前...隻game岩岩開果陣
抱住個心態黎試下玩,點知上左癮,後來因學業問題而放棄
估唔到一年後...佢既三轉更新之後
會吸引返我返黎玩?

隻game其實真係唔錯,有咩辦法可以令更多人知道
令更多人重玩?

算吧啦- -"....佢就算出左三轉又點...基本上...佢冇雙經就難升到嘔= ="...d新手都唔會玩啦...係d三轉技好靚...但大前題係....你要佢由1lv升到去三轉真係冇咩可能...我似我都係近排先係全區都玩番...天平晚上ok多人...但早上...一隻小貓都冇...全部都去曬d高lv地方到升....我去打惡氣副本...鬼影都冇隻...到左中午...有一兩個係惡氣副本傳送出面...但都係掛...成半日都係自己係到打副本..= ="...所以真係要玩的話..等今個星期的雙經吧啦..佢全區ser係好多人...可惜d人唔係係天平到掛機...唔係就去曬d高lv副本打...爆盡味係風港到掛機等經驗...除非e隻game汁左去..之後再開番改過名..例如夢之龍族咁樣...咁開頭又會又好多人玩番...但最後個結果都係一樣^&^...

雖然以前我玩果陣都覺得難升,但總算有個趣味
咁又係...邊有咁多人會玩返
真係有可能唯有好似你講咁
或者比錢tvb賣下廣告囉=.=

回復 3# 再生傳說 的帖子

你睇e加得好似得幾隻小貓係e個版都發表意見都知咩事...e前一開game...d人多到數唔曬,e加真係 = =".....所以....我個人認為...如你真係想同d fd玩的話一係你每日夠四個人刷副本,一係你就轉GAME...你睇SD 高達ONLINE就知咩事,隻GAME成日都比人嘈...但日日如事..一到晚上又係好鬼多人~ ^&^

當年我唔玩呢隻走左去...就係去左玩sd高達=.=
其實官方唔比錢去宣傳三轉改版...
好難吸引到人返黎

現時既夢龍真係改變左好多, 唔少地圖都更新左 , 打王有限制時間20分鐘左右
而且之前解封魔武既副本,不死武既副本等等既重要大副本都大幅修改經驗值,令玩家想升lv可以輕鬆升級(經驗真係好多)...以前卡王升級既一套已經唔存在嚕

回復 6# FFSD123 的帖子

但主要的問題係...全區都冇咩人咁= ="...我試個早上9點係天平....得個我一個....之後中午去惡氣...又係得我一個...好似玩單機咁囉~

我本來都諗住玩番,
但係真冇太少人玩
所以我放棄呢隻game,
不過呢隻game實在太好玩
可惜而家冇人

若果之前出龍武 正係靠實力 靠係game入面存錢 打龍心 無得用點買既話就正

我就唔會放棄唔玩 我一諗到以前d人上左4xlv無龍武 差人好遠 就無心機玩

自己39lv就放棄左 加上以前真係唔平均 法師 舞者 祭司 真係多人組到xx

遊俠個d 十年都唔見人組一次 組左又話你刷咁慢 放棄左 真係識得4個fd一齊玩

先好玩..唔係忍者呢類職都幾少人組..(我玩過獵人 遊俠 忍者 舞者)全部未過40

21-39lv到 跟住唔玩個日 就送哂d裝野比人地 走左刪game..@@

我仲記得每次有雙經活動 個時 飯都唔鬼食 爆升到尾先 就黎結束雙經時間

先去食飯 隻game升lv方面各職平均番d..pvp方面將各職變得有特色d就好..

白,,黑狼果2個地圖,,半個人影都冇.__."

我都係岩岩公測果陣玩.比人爆左AC唔掂算
不過果陣已經諗緊個問題,隻GAME如果冇左一批新人同你打副本升,姐係生存唔到等於冇人玩
所以我都刪左GAME了

隻game好悶- -係禁出野比人抽 冇哂錢XD 仲有pvp好悶-__-聖騎隻抽屈哂.....冇人同你打.....好彩1早冇PLAY

賣下廣告囉  我好多時都係由廣告得知啲遊戲既
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:36 AM , Processed in 0.034179 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存