2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 比大家睇下天空昆狗小純4章行為(再加圖) ...
樓主: 小山
go

比大家睇下天空昆狗小純4章行為(再加圖) [複製鏈接]

真係要講爆水勁呢
我一定講魔狼lo
爆完之後冇得爆

原帖由 loeleo 於 10-5-15 01:12 PM 發表
真係要講爆水勁呢
我一定講魔狼lo
爆完之後冇得爆

而家爆強水魔狼落後了
有個人叫魚次媾粥(開佐夢幻飛龍隻戰)比魔狼仲狼死 短短唔知20分鍾爆佐成set

原帖由 小山 於 10-5-15 11:49 AM 發表
笑佐了原來小純勁人能力
就死登出=勁人 唔打佢就=廢人

相信霆狗都冇野好講啦掛
小純狗係off狗要定律
4章都死起 就未撚去雪地啦
狂爆強水都要off  簡直影衰唒夢之d人
登出都可以咁大口氣串人 利害  
大家比個gd小純狗啦
小純狗已成為4章第一神犬恭喜唒!!!
已有 2 人評分Good 收起 理由
格仔薯片 + 1 精品文章
小山 + 2

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 =魚旦峰= 於 10-5-15 01:25 PM 發表

相信霆狗都冇野好講啦掛
小純狗係off狗要定律
4章都死起 就未撚去雪地啦
狂爆強水都要off  簡直影衰唒夢之d人
登出都可以咁大口氣串人 利害  
大家比 ...

你錯喇~人地小純狗都話左off有好多原因, 一係比人冰先自動斷線, 一係比人圍先識彈game.
好神奇~~4章第一神犬e個稱號實至名龜!!!

原帖由 乂霆 於 10-5-15 12:56 AM 發表

用紅字扮威係度兜到叫人清醒下
笑左
笑左
你緊係有錢啦你..  軟飯王wor

你洗5洗咁慘-.-
做狗既 隻眼都已經夠晒低
你連睇野都重眼殘
我話我冇昆狗咁有錢 邊到黎全頻 on9??
冇錢買全頻都叫有錢? 你睇黎 個腦都有問題
重有 你係米想避我問題姐
我連續3次 回 post 好強調緊
就用埋紅字 比你隻眼殘既昆狗睇啦
點知... 你重係度
你想點呀...認左你7 你垃圾米冇事lo 點解死兜爛兜 都知你生存係呢個世上有d咩用
5通就係為左 比新手 上1堂保貴既1堂 等佢地以後5洗比人昆?

我一直笑緊你
p場  (比人圍到不爽 就番狗窿 開全頻想撩口戰
生存 (場場輸 就連入既勇氣都冇. 1味係咁off密 逃避問題
佔領 (開全頻撩人打佔領 點知 10:5輸埋 真係5識形容你幾厚面皮
冰島 (封王 日日有`封到悶晒,叫埋狗霆去4章 等佢地5洗比人封啦 唉~_~ 又係封到
敢問呢4樣有你立足之地?

我問緊你係米情迷都垃圾得制 保5住你件廢物呀.  比人講中左`心虛5答?

到呢架為止 我未見過人會話 串狗係5比用密頻
1定要用全頻?我認我冇錢買全頻但我5覺醜wo
起碼 我5會去昆人換d全頻番黎威囉
連全頻都冇多個既我 又何來軟飯? 你自打狗咀  

重有  我好想知 究竟係邊個兜緊邊個既野lo
原帖由 乂霆 於 10-5-14 09:48 PM 發表

滅絕狗王吠人好勁呀><
好驚tim><
我緊係唔夠人嘈啦
你知啦..
你吠人之王黎
口戰你最勁啦
死剩把口 慢慢吠吧^^
嘈人 ...
原帖由 乂霆 於 10-5-14 09:52 PM 發表

我聽情迷d人講
情迷d人覺得你係全夢之品德最差果個wor狗仔
haha
話人品德前諗下自己d狗行為啦^v^
嘈人要密頻
笑料face_l_18:
大p又走得快face_l_18:
華俊狗真係好笑face_l_18:
慢慢吠吧 ...
原帖由 乂霆 於 10-5-14 11:23 PM 發表
滅絕狗王自己吠係度話我吠
笑左face_l_18:
搞清楚d先wor
我記得係d狗仔嘈人要密頻冇全頻咁可憐
仲記得有條傻狗比我同迷夜串到冇全頻開 face_l_18:
笑死我'
你唔好咁on8+1得唔得
用紅字威d嫁^^ 學埋呠呠豬 ...

3個post 綜合你個 on9仔1句
米又係想講我串到你冇聲出   咁樣就叫吠? 起碼我5會冇意義咁說話
之後我密你 就話我冇全頻?   我5做昆狗何來全頻錢?
大p? 你比人圍到轉n個族 你知邊個夠晒7

原帖由 ann18191823 於 10-5-15 01:32 PM 發表

你洗5洗咁慘-.-
做狗既 隻眼都已經夠晒低
你連睇野都重眼殘
我話我冇昆狗咁有錢 邊到黎全頻 on9??
冇錢買全頻都叫有錢? 你睇黎 個腦都有問題
重有 你係米想避我問題姐
我連續3次 回 post 好強調 ...

佢已潛水 而家有哂圖佢仲敢上水嗎

原帖由 小山 於 10-5-15 01:43 PM 發表

佢已潛水 而家有哂圖佢仲敢上水嗎

串狗 係我地既天職
佢潛得耐 又會上水
有1排 仁慈左 小黎2kfun 串佢
呢架佢就身痕 事實証明:
狗係要長期比人串先肯收嗲認低威

原帖由 ann18191823 於 10-5-15 01:49 PM 發表

串狗 係我地既天職
佢潛得耐 又會上水
有1排 仁慈左 小黎2kfun 串佢
呢架佢就身痕 事實証明:
狗係要長期比人串先肯收嗲認低威

佢博出位咋

小純真係出名,係2k到好多Post都係講佢

原帖由 abc60598 於 10-5-15 04:01 PM 發表
小純真係出名,係2k到好多Post都係講佢

無人叫佢做埋的低b行為野-.-

我睇個標題都笑撚左
冇圖證明小純係昆狗就彈7開吧-.-得個9up,有鳩用-.-?
講強水....你地惡魔有邊個唔爆呢^_^"
講到off狗啦wo...多到數唔晒,係到數幾個比你^^(圖一為例,話笑個件隋落,已經係off狗吧^^)
仲有冰雪,小紅帽等等,多到數撚唔晒,
個標題仲有膽打天使,haha,你地惡魔仲多啦嫩撚,

仲有乖乖囡ar...最出名個件唔記得講tim,sorry^^

原帖由 §離§ 於 10-5-15 06:20 PM 發表
我睇個標題都笑撚左
冇圖證明小純係昆狗就彈7開吧-.-得個9up,有鳩用-.-?
講到off狗啦wo...多到數唔晒,係到數幾個比你^^(圖一為例,話笑個件隋落,已經係off狗吧^^)
仲有冰雪,小 ...

嫩極都唔夠你地班天使嫩啦 強水隊 仲要登出
以為自己勁 強水果下勁嗎我知阿

原帖由 §離§ 於 10-5-15 06:24 PM 發表
仲有乖乖囡ar...最出名個件唔記得講tim,sorry^^

有口話人唔識話天使狗? 今日係4章玩一陣已經見到超過3個off狗了  真係gd
我玩咁耐夢之都正係見過乖乖囡食強水 未見過佢off lo
而且食強水其實根本冇錯  d死窮西冇錢食強水就話人強水狗
咁唔滿意未叫小雲封左起4章食強水lo    on99
都唔明點解d人見乖乖囡d戰績靚就亂串人
唔似d天使狗又食強水又off埋d戰績都可以差過乖乖囡
唔似d小純狗咁一個鍾頭off3次都可以咁柒

原帖由 =魚旦峰= 於 10-5-15 09:46 PM 發表

有口話人唔識話天使狗? 今日係4章玩一陣已經見到超過3個off狗了  真係gd
咁唔 ...

老實講
今日我幾乎全日組住乖乖囡
佢好似連5支都未食到.....
乖乖囡基本上除左打人個時之外都保持坐騎狀態-.-...

狗霆開口埋口都得個吠字 真係冇家教

廢得過你登出
意思係咪指
a比b更加廢

結論
a好廢
b廢

原帖由 §離§ 於 10-5-15 06:20 PM 發表
我睇個標題都笑撚左
仲有冰雪,小 ...

你又唔好咁講
你會踩襯人地...
呀唔岩tim 唔可以用人 要用狗
你會踩襯人地佢地條狗尾

狗有錢姐 我地窮冇法 爆強水得敗你咩依家

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

原帖由 =魚旦峰= 於 10-5-15 09:46 PM 發表

咁唔 ...

喂喂頂你個簽名,
咪拎小純尼比喻隻狗啦.

隻狗真係慘, 比小純影衰晒sosad.
已有 1 人評分Good 收起 理由
a1213220 + 1 涉及廣告/宣傳內容

總評分:  Good + 1   查看全部評分

但係以1敵眾...
米米都唔掂喇..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:27 AM , Processed in 0.040633 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存