2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 彩虹汽泡很像空殼嗎???
樓主: 小茄仔
go

[討論] 彩虹汽泡很像空殼嗎??? [複製鏈接]

原帖由 Mr.豪 於 10-5-28 12:52 PM 發表

所以就引申番點解要出結界金鋼啦
就係為左比人玩pk喔 和發揮不同系別角色的專長喔

玩pk既人大部份都係得   戰士 毀 暗C

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 12:58 PM 發表

呢隻game唔係只可以學一系
可以學其他系
果15點抽出黎
防哂你d技

原帖由 toming 於 10-5-28 01:08 PM 發表

可以學其他系
果15點抽出黎
防哂你d技

我都知...個個學金剛結界 咁玩乜??食mp藥就玩哂啦...咁玩黎有乜意思?

十週年勳章(賀詞)

=.=甘難度呢樣都入埋官方數?

你唔會打算pk又要勁 , 升lv又要快 , 打王又要正掛-.-

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 01:10 PM 發表

我都知...個個學金剛結界 咁玩乜??食mp藥就玩哂啦...咁玩黎有乜意思?

聽講獸王閃係無視呢兩招技

原帖由 Mr.豪 於 10-5-28 01:10 PM 發表

=.=甘難度呢樣都入埋官方數?

你唔會打算pk又要勁 , 升lv又要快 , 打王又要正掛-.-

我無咁既意思..... 如果我乜都要快 ,不如去玩私服(不過依隻game無私服)

原帖由 toming 於 10-5-28 01:08 PM 發表

可以學其他系
果15點抽出黎
防哂你d技

其實 金結 唔係唔好...
我覺得設定得太低級... 起碼放係5~6階技先正常返少少~
反而第2階應該加返招單體光系攻擊,,

原帖由 yau0614 於 10-5-28 01:14 PM 發表

其實 金結 唔係唔好...
我覺得設定得太低級... 起碼放係5~6階技先正常返少少~
反而第2階應該加返招單體光系攻擊,,

金剛結界 反而我覺得放 9-10
攻擊技放5-6

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 01:17 PM 發表

金剛結界 反而我覺得放 9-10
攻擊技放5-6

嗯, 總之 金結 放係第2階就太變態

原帖由 yau0614 於 10-5-28 01:24 PM 發表

嗯, 總之 金結 放係第2階就太變態

同意...個個系+信仰既金剛結界..所以無野玩,玩既就係時間

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 01:26 PM 發表

同意...個個系+信仰既金剛結界..所以無野玩,玩既就係時間

最慘招技唔係受 輔傷/精神 影響... 咩人點左都係咁屈機...

如果精神低, 會有機率失效都合理D... 但係又唔係...

原帖由 yau0614 於 10-5-28 01:31 PM 發表

最慘招技唔係受 輔傷/精神 影響... 咩人點左都係咁屈機...

如果精神低, 會有機率失效都合理D... 但係又唔係...

所以依招其實放既位置唔好, 好多人抽15技點就學 金剛結界...所以pvp無野玩

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 01:54 PM 發表

所以依招其實放既位置唔好, 好多人抽15技點就學 金剛結界...所以pvp無野玩

為PVP, 晒15點... D人真係好傻...

回復 33# yau0614 的帖子

係我就拎去前置左毀滅升回MP- -

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 12:24 PM 發表

係蛋既關係...另外本身 玩家流失都多左.....
你唔覺 家陣 隻game走向單機版咩? (玩家自給自足) (打手自己夠 又有埋信仰自然)洗乜組其他人
個個都幾開....升lv無哂人,我試過搵組打每日任,叫左10分鐘都無人理
之 ...

每日任 我通常一係同fd解一係自己打
既然自己有能力 何必要組多個人?
更何況我係拖住隻自然信仰 d人見到有隻普攻組完又要走
咁我為何哂時間去組完等佢走呢?

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 12:43 PM 發表

你想講 full蛋活動其實係想大家更易獲得珍貴的物品
得到d乜?我掛左2日(差唔多到期先交)
都係得 幻獸石XII , 幻獸石XII本身我都好多-o-

你自己問題 唔好賴落人地度..
我抽到到府券同愛心棒

信仰又話金剛結界 自然又打唔夠力
幻獸你又遇得少 咁都要賴落人地度..

我會點金剛結界 通常都係打王果d時候會用到
唔怕一萬 至怕萬一 假如打黑仔咁唔好彩 一隻已經纏繞左你 另一隻可能準備闇劍你
你會唔會醒少少開個金剛俾自己呢?

原帖由 橙橙orange 於 10-5-28 02:44 PM 發表

每日任 我通常一係同fd解一係自己打
既然自己有能力 何必要組多個人?
更何況我係拖住隻自然信仰 d人見到有隻普攻組完又要走
咁我為何哂時間去組完等佢走呢?

你自己問題 唔好賴落人地度..
我抽到到府券 ...

我之前都係幻獸系...
幻獸系pvp仲屈=]佢地洗乜金剛結界
仲有小黑暗劍打得痛人?你地唔識降王攻?識加高森嗎?加左比小黑暗劍打得痛就你裝問題,寵問題

原帖由 小茄仔 於 10-5-28 03:45 PM 發表

我之前都係幻獸系...
幻獸系pvp仲屈=]佢地洗乜金剛結界
仲有小黑暗劍打得痛人?你地唔識降王攻?識加高森嗎?加左比小黑暗劍打得痛就你裝問題,寵問題

即係咁.. 幻獸無視魔物係人都知 但升lv方面事實上係差左d 而且洗落隻寵度既錢真係夠你收番張7,8技書..
不過有愛就梗係乜都得..

另外講緊岩岩上去打..當然唔係可以輕鬆未足5人就食到果種
而且唔止只有小黑一隻王的...古塔,水洞, 遲下仲有個礦山

原帖由 橙橙orange 於 10-5-28 04:16 PM 發表

即係咁.. 幻獸無視魔物係人都知 但升lv方面事實上係差左d 而且洗落隻寵度既錢真係夠你收番張7,8技書..
不過有愛就梗係乜都得..

另外講緊岩岩上去打..當然唔係可以輕鬆未足5人就食到果種
而且唔止只有小黑一 ...

其實講真有齊寵,裝 你覺得要金剛結界?
咁你不如去問 星野果堆高lv既人 佢地會放金剛結界打王?我未見過囉=]
家上小黑你識打,就知猴王廢過小黑=]洗乜金剛結界

幻獸系其實你玩過未??最麻煩既係咩?你知嗎?點解我家陣唔係幻獸系 要轉?

就係因為幻獸系 CD煩 出一次 麻吉召喚 麻吉天降 都要cd <--幻獸系最基本既攻擊技都要cd
仲有我玩完 攻既幻獸系 就轉左做純幻獸系玩寵 寵既技 你都知要cd?
當你用一隻木蜥(光速 風葉)你會見到 打得慢 隻木蜥係勁?咁又點?
cd既時間哂左太多 咁不如轉系 一隻一隻咁打,點都快過 木蜥 一隻一隻射?
風葉既cd = (0,0,1,0,1,0,1,.....)       1係可以放一次     0=cd緊/準備緊
仲有...玩幻獸系真係單升咁悶不如我唔玩=]同單機版無分別

我既木蜥↓點解我又要轉系 希望你明白(不是哂命)

市集好亂呀!!!!!!!!!!!!!!!想買mp/hp要搵成粒鐘咁濟

原帖由 湯ton 於 10-5-28 04:40 PM 發表
市集好亂呀!!!!!!!!!!!!!!!想買mp/hp要搵成粒鐘咁濟

唔好同人收hp/mp吧 去npc買藥仲好....
用玩家收=哂錢  反正無乜特別.....只係放得多d
npc買最多1格=5枝  整出黎果d 最多1格=20枝 (相對黎講 貴咁多)
你買夠藥一次過去打就得了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:23 PM , Processed in 0.037518 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存