2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 幾個鐘前發既2個夢
返回列表 發新帖 回覆
go

幾個鐘前發既2個夢 [複製鏈接]

個夢發生在晚上
我見到自己坐緊輕鐵去元朗
跟住見到自己落車
跑左去對面憧大樓返屋企(我好似見到路中間有隻黑cat望住我)
我就開電視睇
睇睇下我居然落左去買糖
夢中個畫面變做嘉湖銀座
我見到自己走左入去間糖果店(現實中的位置係一間叫"草津田"的文具店)
間糖果店就快關門
我就拿拿聲沖入去買糖
我記得果陣帶左60$
跟住我夾左幾10粒軟糖
我就問收銀員(女):一粒軟糖幾多錢?
佢話:1粒10$
我:........咩都冇同佢講就走左(因為帶唔夠錢)
--------------------------------------------------------------------------
我夢見同我同老豆行入間商場(有d似元朗廣場)
跟住我同佢用電梯上去2樓搵間餐廳食野
但係我同老豆唸住入去電影院睇戲(現實上的元朗廣場冇戲院)
我重好記得套電影叫"心想事成"
突然夢中的畫面變做電影的畫面
我見到呀sa比班黑社會人士追殺
呀sa一個打20個
趕走曬班人
-----------------------------------------------------------------------
有冇人幫我解夢

第1個明顯食野食上腦
第2個就係...(我都唔知

其實夢唔一定有意思...........
最緊要你係未"控制"緊個夢......如果係未必有得解~如果你唔係"控制"緊個夢.........解法又唔同...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:45 AM , Processed in 0.034743 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存