2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 巫師咁加好唔好
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 笨笨哈
go

[疑問] 巫師咁加好唔好 [複製鏈接]

原帖由 笨笨哈 於 10-8-30 11:15 AM 發表

所以你建議我50魔爆血其他敏咁加???  我計過160LV得返11精== 因為加左好多血....
咁會唔會杖D魔攻都唔會打到幾多???  同埋有D咩野高LV怪會打唔入???
仲有係講個D飾物點得返黎?? 難唔難收 & 貴唔貴???

正如我quote自己封師既例字...唔加魔都有一定數字(風穴/紅生)
大前提就要用返相剋既+精神希水吧...

上彩基本上打綠煙唔太可觀
打烈風翼龍也麻麻...
而且火風希晶要打灰熊先有
所以多數交比隊友...(但攻巫可以丟回力/放因果)

所以就各有各玩法...冇話咩配點最好

ps
慧星之光係寵物系專有既4.0任
持有隕石既封c飼c馴c去 大地鼠樂園搵某隻大地鼠可以開任
可以5個一齊打....印象打完解隊問既大地鼠就可以拎到5粒15-20精既飾物
王唔難打的
其他+10精有屈原戒指(端午節任)天使十字架(打白gm任)等等
唔算太難拎到....
其他就冇咩印象...太耐冇玩唔清楚

黃水晶係寶石...我冇玩之後好似曾經有個咩寶石水貨商人...好似拎到唔少
之後4.0有個任打完王可以拎1粒8-10lv寶石都可以拎到
一係拎d黃寶石去改....

爆血爆到咁

不如你轉傳教吧=.=?

原帖由 -`小文文=] 於 10-8-31 03:27 AM 發表
爆血爆到咁

不如你轉傳教吧=.=?

點解巫師唔可以爆血既@@???

原帖由 ☆舞吧!舞女!★ 於 10-8-31 01:33 AM 發表

正如我quote自己封師既例字...唔加魔都有一定數字(風穴/紅生)

打烈風翼龍也麻麻...
所以多數交比隊友...(但攻巫可 ...

如果我上彩有700-800攻, 用因果幫唔幫到手???
端午節任同白GM應該係限時開既任,我諗應該關左啦河???
你講個個寵物系任務,係要全隊係寵物系定帶隊個個ONLY ....

原帖由 ☆舞吧!舞女!★ 於 10-8-31 01:33 AM 發表

打烈風翼龍也麻麻...
所以多數交比隊友...(但攻巫可 ...

世改任個個飾物都好似OK啵...
塞拉伊諾斷章(Lv4飾物;敏捷+10 精神+20 抗毒+10 抗睡+5 反擊+5 命中+10 回復+10 魔力-45~-50 耐久100)
同埋起御劍軒搵唔到你講個個4.0寵物系任

原帖由 笨笨哈 於 10-8-31 07:50 PM 發表

如果我上彩有700-800攻, 用因果幫唔幫到手???
端午節任同白GM應該係限時開既任,我諗應該關左啦河???
你講個個寵物系任務,係要全隊係寵物系定帶隊個個ONLY ....

果D任年年都開咁制....
同埋個任應該係帶隊係就OK...因為果陣我成日解
我CHECK返原來係打完會丟落一堆野...有就換到慧星之光

仲有D飾物...EG 艾蘭5好似有一粒加7-9精咁上下...

7-800攻絕對比出魔法好了....(當然因果最好頂LV...印象係4LV??)
果陣我封C轉左因果上彩好似都係得8-900攻拎雙偷上去...數字睇落都唔會好差...但當然...因果有7LV會唔同D

原帖由 笨笨哈 於 10-8-31 08:08 PM 發表

世改任個個飾物都好似OK啵...
塞拉伊諾斷章(Lv4飾物;敏捷+10 精神+20 抗毒+10 抗睡+5 反擊+5 命中+10 回復+10 魔力-45~-50 耐久100)
同埋起御劍軒搵唔到你講個個4.0寵物系任

大地鼠樂園D支任黎...果陣我睇日網去解

世改果個係唔係唔一定要打果個王??
印象之前想打黎用...但一般打王裝似乎難WIN...固我果陣一直都用一堆自己儲落既+10精飾物+果條15~20精既慧星之鍊用就算

以前我有個巫150lv 爆血+左50點魔其他敏  上弗攻袍+8紫鞋帽+5c10綠回力蕉 +20必帽 上彩用因果打怪都打到300幾 必就有600幾 而打王就用-10防+好多魔果件袍+魔腕 都有成2000幾魔   都幾好玩下 呵

原帖由 ☆舞吧!舞女!★ 於 10-8-31 11:55 PM 發表

大地鼠樂園D支任黎...果陣我睇日網去解

世改果個係唔係唔一定要打果個王??
印象之前想打黎用...但一般打王裝似乎難WIN...固我果陣一直都用一堆自己儲落既+10精飾物+果條15~20精既慧星之鍊用就算

搵到啦...唔該曬你@_@
希望唔會冇乜人解啦=P

原帖由 吐氣 於 10-9-2 11:04 AM 發表
以前我有個巫150lv 爆血+左50點魔其他敏  上弗攻袍+8紫鞋帽+5c10綠回力蕉 +20必帽 上彩用因果打怪都打到300幾 必就有600幾 而打王就用-10防+好多魔果件袍+魔腕 都有成2000幾魔   都幾好玩下 呵

咁既話可能5百攻到咋啵...都有3百幾OK啵...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 10:42 PM , Processed in 0.033097 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存