2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 1V1最強職業
樓主: huangbohui
go

[職業] 1V1最強職業 [複製鏈接]

你冰法咁勁-.-
我叫我朋友 用隻奶德打到你唔想打-.-信唔信
邊有話最強-.- 都話係睇技術 就算大家技術平等都係有職業+天副相剋
你估其他遊戲咁唔平衡 BZ就係要平衡先搞呢D野出黎
冰法打不死奶德 但係痛或偉術可以殺奶德 就係呢個問題
加上有技術既人奶德又可以兜柱 你冰法跟本好難打佢
我玩奶騎 我同D 4字同2字法師打 佢地都唔肯同我打 簡因要打好耐加上實在好難打得死
所以你唔可以話佢係最強 最強就應該容易打死人
上次我打2V2 打到25XX幾分果陣 遇到隊冰法加戒牧
雖然我隊友術士死左 但係我都同佢兜柱 兜左佢45分鐘大家一齊輸
所以話冰法最強? 我呸 打PK除左技術仲要運氣
只有最強玩家 沒有最強職業!!  唔怕神既職業 只怕豬既玩家!!

原帖由 kof2233999 於 10-9-24 12:34 AM 發表

打副本要淨系無腦按鍵??咁樣全部DPS都系無腦按鍵lu

係架 真係無腦架-.- 好似懲戒騎咁 打副本果陣一開始我就用1,2,3,4,5
之後再懶D 寫個巨集 全場就係狂禁個1字 縮細個遊戲 狂禁 一路睇戲-.-
咁係唔係無腦先HAHAAAAA

十週年勳章(賀詞)

原帖由 片桐 於 10-9-29 11:00 AM 發表

係架 真係無腦架-.- 好似懲戒騎咁 打副本果陣一開始我就用1,2,3,4,5
之後再懶D 寫個巨集 全場就係狂禁個1字 縮細個遊戲 狂禁 一路睇戲-.-
咁係唔係無腦先HAHAAAAA

同志 我以前隻CJQ都系一鍵WO 不過禁2字 1字系聖療

之後就懶寫了 賊仔玩手動有趣得多

我1制係巨集 2制係無敵 3制係爐石
哈哈 頂佢 滅團即閃人再叫人拉 我連聖療都懶得俾佢

法師
控埸 多p單p一流~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 08:43 AM , Processed in 0.053652 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存