2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 猜不透的血染會長
樓主: kiana
go

猜不透的血染會長 [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

兩個post性質內容都近乎相同 現合併處理

而此主題內 大家好好討論 不要發起任何罵戰及人身攻擊內容

如有此違反情況我先說明:

1~4星會員:-100

5~6星會員:-500

7~2轉會員:-1000

到時違反被怪我唔提醒大家 謝謝合作!

原帖由 chriss 於 10-10-1 10:53 PM 發表

你開個post開d 野咁 on9 ,好難唔入你
披星同血關係 好人地點分化都無用
打咪打囉,又要咁多理由?駛唔駛同gc申請 開戰呀

佢用粗口罵我啵 @.@"  版主做野  ..  你唔係睇唔到牙嘛 ~?

就快放工啦 ~ 快到城戰...   緊張過睇大結局

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ccckkk813 於 10-10-2 04:43 PM 發表

佢用粗口罵我啵 @.@"  版主做野  ..  你唔係睇唔到牙嘛 ~?

就快放工啦 ~ 快到城戰...   緊張過睇大結局

睇唔到我聲明嗎 係我聲明以後再有此情況就會處分

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-10-2 06:44 PM 發表

睇唔到我聲明嗎 係我聲明以後再有此情況就會處分

厲害厲害  
即係佢罵完我 你聲明 我罵返佢就扣分 !
算啦~咁我唔留言

原帖由 ccckkk813 於 10-10-3 12:03 AM 發表

厲害厲害  
即係佢罵完我 你聲明 我罵返佢就扣分 !
算啦~咁我唔留言

你要咁諗冇辦法 處理罵戰中以人身攻擊語句對會員 我做事會先警告後做野

而一做野就會比較嚴懲 如果我唔洗警告最多-5-10 完全冇阻嚇成份 未聲明前亦有會員用粗口對人 我都係隨意-5或-10處理

我聲明得既就會處分比較嚴重 所以與我聲名同日既帖 我視為放寬情況!

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 01:41 AM , Processed in 0.028366 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存