2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online gm有用嗎?gm做到野嗎?有維修lag機問題嗎?? ...
樓主: 神乂冪
go

[其他] gm有用嗎?gm做到野嗎?有維修lag機問題嗎?? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 神乂冪 於 10-12-25 09:36 PM 發表
(lag機問題嚴重!)
更新左之後發現lag機問題好嚴重!仲話維修左喎~ 唔講咁多~比d例子大家睇睇~
1.入game同我話[loading工作等待中] (第一次見)
2.對戰仲慘-.-見住d人離我好遠斬中我 (lag到咁 ...

哥哥,令爛橙同狗腰比較
好似是抄我的-.-
在下鍾仔也~
我知你真人是誰-.-

不過真係,我寧願比垃圾橙昆錢囉,
起馬佢地Dgm都叫有技術未至於死SER彈GAME,
狗腰真係戇鳩到震,又要廢SER又要昆錢,
低b+白痴

唔好怪我串,講真呀~GM你識條春咩~
我真係懷疑你們ICT都未撚讀過~
死SER唔識搞~錢又識昆^_^
你比幸運旦人抽就即係話比人聽有得早玩啦~
點知人地千千聲咁買點都要同其他38蚊既人同步玩~
寄信比你班垃圾GM,又話有通知~
我通你老母臭櫃咩~大鳩哂~?大枝野囉家陣
GM們~你地贏鳩哂啦^_^
個SER有咁衰你地就搞咁衰~
你地成功令GAMEONE同自己遺臭萬年了
都唔知你地係咪想失業~

留名~在下 SAI鍾仔 也~

由onlinegame出世之後,gm這角色是可有可無的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:55 AM , Processed in 0.032317 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存