2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 我係2000fun買左包 唔知咁可唔可以退貨
樓主: 醉夢月
go

[疑問] 我係2000fun買左包 唔知咁可唔可以退貨 [複製鏈接]

哦 買佐包就係柒= =....
咁我真係想知點解雙子有咁多記憶之晶出售

人地買佐包就柒 定係你無錢買包呢?????
仲有 人地叫職員修改 係廢事誤導其他人
人地為其他人好 你又眼紅妒忌????

我無記錯既話你係賣戈個垃圾ac都要幾千戈條友!?
你咁多個回應都係話買佐包就柒 有無第句?

人地只係問有無得退姐 無得退咪賣返d物品出去囉 雙子大把人收
又唔會蝕錢 仲有得賺 7得戈你而家係度9up?

算啦 同文盲+iq低講野係咁架啦
人地冇pt咪講人7囉

原帖由 loveskyb 於 11-4-20 08:28 PM 發表
哦 買佐包就係柒= =....
咁我真係想知點解雙子有咁多記憶之晶出售

人地買佐包就柒 定係你無錢買包呢?????
仲有 人地叫職員修改 係廢事誤導其他人
人地為其他人好 你又眼紅妒忌????

我無記錯既話你係賣戈個垃 ...

睇黎最柒果個原來係閣下   我都無玩魔力寶貝

何來有ac賣呢=.= 你搵到我開既交易post真係比個good你

仲有都係咁話啦 我又無玩 何來要買包  何來要眼紅妒忌
今期最柒既人非你莫屬  要拉埋其他野來講 都唔該你搜尋好d資料先啦 文不對題

仲有 上面既 iq點都高過你啵

原來無玩魔力既@0@

姐係我記錯佐就係最柒囧你話你無玩咪玩無囉 我又吹你唔漲

咁又請問你 人地買錯包問有無得退就係柒?.?

你其實都幾得閒~唔玩魔力又黎魔力版抽水囧

原帖由 loveskyb 於 11-4-20 10:02 PM 發表
原來無玩魔力既@0@

姐係我記錯佐就係最柒囧你話你無玩咪玩無囉 我又吹你唔漲

咁又請問你 人地買錯包問有無得退就係柒?.?

你其實都幾得閒~唔玩魔力又黎魔力版抽水囧

無計啦返工又電腦 屋企又電腦
本身買錯包唔係一件柒事 係佢D語氣有問題
先用返咁上下既言語溝通

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:52 AM , Processed in 0.033471 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存