2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 不如一齊罷玩~等距啦啦聲汁~之後再等新代理買神領個代理 ...
樓主: 封之kin仔
go

不如一齊罷玩~等距啦啦聲汁~之後再等新代理買神領個代理權! [複製鏈接]

唔好傻啦,買果個未又呢個ver 咁賣左個代理俾你,你唔肯更新你信個開發小唔小你? 成日都要返之前個板本 會更新架-.-

由唔洗去到罷玩...只要大家一齊出聲 我覺得佢都會改返既 話曬 佢真係改左隻game好玩既地方 呢家隻game真係無左特色+耐玩性(佢唔改= =等做第二隻夢之路那  = =

如果你應為而家唔玩佢,佢一陣真係汁左,到時可能真係冇左中文版
你到時分分鐘後悔

原帖由 天人乂 於 11-4-21 11:15 AM 發表
同意光0...
日神有testserver...正常要改都一早試哂玩家反應先
反應唔好絕對唔會改

不過港版宜家咁改...我相信nexon都會睇到玩家既不滿同negative既反應

望就咁望...但系一公測就返吾到轉頭嫁啦=[....希望佢反映快D......`'
雖然佢話洗白我到吾介意A_A`
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 03:36 PM , Processed in 0.033132 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存