2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 睇完變形金剛3的感想(劇透)
樓主: tcs9030
go

[討論] 睇完變形金剛3的感想(劇透) [複製鏈接]

原帖由 ~九刈草~ 於 11-7-5 09:42 PM 發表

但個導演同個男主角好似唔會拍第4集.....

睇市場反應架姐

原帖由 9163 於 11-7-20 01:53 AM 發表
睇完有幾樣野唔明
1) 博派比人迫走果時其實架火箭係送佢地去邊?
2) 男主角果2隻細機械人係唔係死左?

同埋有幾樣野我學得唔係幾合理...
1)柯柏文將博派心臟比御天敵果陣點解佢唔要?(明知會出賣博派,點解唔拎埋博 ...

1)送佢地番上太空,之後佢地想點就點
2)電影入面好似無講

3)可能佢想扮住好人先,搞清楚來龍去脈,聯絡番狂派先反面
4)刀劍無眼,怒火中燒,快左落手都唔奇
5)深入敵陣,比人捉左又咩出奇
6)200個,可能連埋D雜卒...

原帖由 littlehin 於 11-7-6 10:24 AM 發表

唔知大家有冇印象.....
卡通既變形金剛做做下....無啦啦同另一套又係變形既機械人有關.....
果套會變形既機械人以動物為主.....
後來做做下,套卡通冇左,但係變形金剛就多左果班機械人
所以再拍,最 ...

麥加登應該好難復活
無記錯,已經散晒
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:49 PM , Processed in 0.030245 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存