2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 魔獸世界 〗[更新M群}[真正魔獸4.3私服 ] 八度魔獸 ( ...
go

[國內] 〖 魔獸世界 〗[更新M群}[真正魔獸4.3私服 ] 八度魔獸 (3月6號5點開7區)  

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

S!U鬼‥〞 發表於 12-3-10 05:37 PM
連GAME都入唔到
一直連線唔到

要入到game必須做齊3件事,
用國服
更新至4.3
登錄器入齊,該刪除就刪除。

咁樣絕對玩到,絕對連到線。
不過個服一到夜晚或多人就lag到可以躺著打boss了。
之前都無事(6服) 現在才有既事..真係爆粗都晒氣...

十週年勳章(賀詞)

LM同BL都有香港人玩緊
所以唔驚唔LIKE種族問題

死騎隻僕從係唔係有bug,用屍塵都召唔倒出泥

十週年勳章(賀詞)

基輔羅斯 發表於 12-3-11 10:16 PM
死騎隻僕從係唔係有bug,用屍塵都召唔倒出泥

系 ,習慣左唔食BB..

7區入唔到?? 個新SER又係咩事?? 0.0

-patrick- 發表於 12-3-15 06:35 AM
7區入唔到?? 個新SER又係咩事?? 0.0

老實說..現在7區係lag到爆左廠.

唔係話一lag就lag到你斷,如果係咁都可以話因為自己線路問題..

但佢有人入錢買裝,唔更新ser又不斷卡住你唔俾你出技郁,等你死左,

再等一陣又無事順返..好似係5日前既事了..

起初我仲諗住係我問題.用了QQ代理,關埋YY,

依然一模一樣.之後近呢3日d人都不停係頻話咁既情況..

佢開新ser,7區應該會比現在更加lag..

因為你想想,佢減少人流反而更加lag..這是什麼回事阿!!!!

連左成晚都入唔到7區....

十週年勳章(賀詞)

7區近排LAG緊,唔知咩事

我自從買左代理用..最多300ms...rmb50=2個月

我已經用大陸既魔獸客戶端 安裝成功
防毒熄左
登陸器一按 就出左 wow4.exe
重裝幾次都係咁
係唔係我而家想玩遲左呢?
登陸器係 4.3.2
而家 大陸既魔獸客戶端  4.3.3
係唔係咁玩唔到? 關唔品事?
有咩解決方法??
麻煩解答幫忙一下 唔該晒

黑暗小公主 發表於 12-3-29 06:49 PM
我已經用大陸既魔獸客戶端 安裝成功
防毒熄左
登陸器一按 就出左 wow4.exe

呢個問題好簡單解決,
1、data文件夹官服应该有的文件
world.MPQ,
sound.MPQ,
expansion3.MPQ,
expansion2.MPQ,
expansion1.MPQ,
base-Win.MPQ,
art.MPQ,
alternate.MPQ,
wow-update-base-14656.MPQ,
wow-update-base-14769.MPQ
wow-update-base-15005.MPQ
wow-update-base-15079.MPQ

zhcn文件夹下应该有的文件(在data文件夹里边)
realmlist.wtf,
speech-zhCN.MPQ,
locale-zhCN.MPQ,
expansion3-speech-zhCN.MPQ,
expansion3-locale-zhCN.MPQ,
expansion2-speech-zhCN.MPQ,
expansion2-locale-zhCN.MPQ,
expansion1-speech-zhCN.MPQ,
expansion1-locale-zhCN.MPQ,
wow-update-zhCN-14656.MPQ
wow-update-zhCN-14769.MPQ,
wow-update-zhCN-15005.MPQ
wow-update-zhCN-15079.MPQ
有些客户端可能有后缀lock,可以不管是正常的,多的文件全部移走或删除
(只支持国服客户端,台服不支持,用台服客户端运行可能也会登录器爆错)

記住.多出來的檔案刪除掉,
資料夾可以不理,這樣不管是4.3.3也可以順利玩到。

回覆 ab323232 的帖子

應删除的删除左
應保留的檔案都保留左
都係唔得 都係出現WOW4
我係唔係仲有野留?
程序
1. 我下載 大陸既魔獸客戶端 安裝
2. 完全更新晒
3.把保留既檔案保留 唔要既就删除
4.防毒 + 防火牆 都熄左
5. 點八度登陸器 開始遊戲
6. 跳出視窗 WOW4 玩唔到
想知我留左咩野呢? 重裝左5次都係咁
麻煩幫解答一下 唔該晒

回覆 惡魔﹏在身邊 的帖子

我想問隻GAME係咪汁左?...我去到開AC果度..打晒所有野  跟住按確定  

就彈(連接帳號服務器失敗  請稍後再嘗試或聯絡客服)

而且我試過按開始遊戲...  個魔獸一直都冇回應= =

我用和記上網...請問咩事

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 12:34 PM , Processed in 0.049229 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存