2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 發左個夢囧~
返回列表 發新帖 回覆
go

發左個夢囧~ [複製鏈接]

琴日發左個夢
個夢入面,無喇喇有個天降落黎就女仔(我以經唔記得佢個樣,不過我記得佢好令架^_^)
我見佢無人無物就收養左佢
我記得佢好仲意飲牛奶,食m記
跟住佢話想食野,佢話去m記我就同佢去m記食野
佢食完個m記,飲完盒奶我就醒左
唉..今晚如果再見到佢就好
個夢有咩意思呢?

個夢既系話,你開始發春發嚎lo..

我還以為你看了『天降之物』‥‥‥
哈,這只是開玩笑,不過看到女孩子就收養就有點兒那個
不過這是代表你的最近的生活不錯
她為了追求滿足,而你不斷滿足她的需求
你不但不擔心金錢上的問題,反而對此感到高興
因此我認為你並不在乎金錢上的得失,反而想得到被愛的心靈安慰
你就休息多點,多留意身邊的事物,放鬆自己吧‥‥‥
已有 1 人評分Good 收起 理由
tomtom32 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 07:14 AM , Processed in 0.028923 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存