2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 分享我個人賺錢心得~
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 分享我個人賺錢心得~ [複製鏈接]

第 一 , 你 可 以 去 種 野 整 食 物 去 賣 ( 這 個 相 信 很 多 人 都 會)

第 二 , 你 可 以 時 時 刻 刻 留 意 拍 賣 行 的 東 西 價 格 做 一 個 收 賣 佬

( 這 個 也 很 多 生 意 人 會 做 吧 @@ )

第 三, 開 幾 隻 人 物 日 日 掛 機 打 遠 古 , 沖 聲 望 拿 賢 者 拿 去 賣 。

這 里 就 分 享 我 的 個 人 小 貼 士 吧 。

首 先 , 我 們 從 最 簡 單 的 開 始 , 就 是 打 怪 , 我 都 不 穿 裝 的 , 只 帶 一 把 武 器

接 著 用 黃 金 聖 鎚 把 武 器  敲 到 255  即 係 ( 平 時 不 毀 壞 ) 這 樣 修 錢 的 價 錢

就 只 有 幾 百 , 就 可 以  解 決 了 。

接 著 開 內 掛 用 自 己 販 賣 , 一 小 時 才  1 金 ,何 樂 而 不 為 ? 為 番 成 本 一 小 時

花 1600 幫 你 賣 野 , 絕 對 係 有 著 數 ~

另 外 可 能 因 為 我 係 坦 , 紅 水 魔 水 都 不 用 吃 , 所 以 相 對 來  說 省下 很 多 錢 ,

或 者 有 錢 的 人 又 可 以 將 全 身 裝 都 弄 成 255 咁 就 唔 驚 佢 壞 了 ( 始 終 認 為

金 裝 才 願 花 這 點 錢 )

另 外 我 的 一 個 賺 錢 方 法 就 是 練 分 身 , 其 實 最 好 係 e c , 用 自 己 坦 帶 住 e c

去 打 3 0 英 副 , 刷 賢 者 , 又 可 以 刷 符 文 ,分 身 仲 可 以 補 血 , 又 可 以 補 尾 刀 ,

所 以 建 議 用 e c , 我 只 試 過 最 利 害 的 一 天 6 場 內 , 有 3 粒 賢 者 收 穫 。(我有留卷)

另 外 如 果 你 不 想 練 小 號 係 e c 也 可 以 , 你 可 以 練 任 何 一 種 職 業 , 但 問 題 係 ,

在 補 尾 刀 時 王 又 放 大 技 , 又 在 打 坦 自 己 又 扣 血 咁 點 算 ? ? ?

藥 水 是 有 限 制 的 分 身 等 低 又 食 不 到 高 級 水 ~

在 這 我 符 上 個 人 白 痴 的 點 法 , 希 望 可 以 讓 大 家 明 白 ~ 我 的 心 得

另 外 強 化 符 除 左 高 效 不 用 去 買 了 , 因為 打 莊 園 d 彊 屍 一 小 時 有

2 0 ~ 3 0 張 不 過 係 梆 定 左。  

補 充 番 除 左 強 化 符 之 外  仲 有 地 圖 卷 大  約 2 x張    遠 古 2 x 個     睇d 王 掉 咩

野  但 我 最 基 本 一 小  時 都 有 呢 幾 樣 2 x 個 ~   
已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
靈儿` + 20 + 3 鼓勵
戰o魂 + 2 支持

總評分:  威望 + 20  Good + 5   查看全部評分

想 了 那 麼 久 原 來 我 是 不 會 貼 圖 的 , 抱 歉

沒 法 子 了 我 手 打 上 來 我 的 技 點 吧!!

目 前 75 騎 士 技 點 如 下:

鋼 鐵 系:

破 甲 刺 擊:我 是 點 1 點 就 好 了 (吸 王 技 能 有 就 夠 用 )

螺 旋 刺 擊:這 個 我 是 點 15 點 ( 因 為 我 很 愛 群 怪 ,看 到 怪 多 就 忍 不 了 手)

碎 骨 刺 擊 :1 (  pvp 慢 人 用 )

絕 對 忠 誠:20 級 點 爆 被 動 加 防 25%

鋼 鐵 衝 擊:點1就夠了( 有 效 果 夠 用 了)

圓 桌 庇 護:點1就夠了( 有 效 果 夠 用 了 )

法 術 偏 斜:點1( 佢 有 時 間 是 加 法 防 又 有 全 解 投 資 一 點 超 值 )

心 念 方 面:

統 禦:10

騎 士 教 條:  點 1 夠 了 (1點 12 體 值 得 投 資)

援 助:點一(這 就 是 我 白 痴 之 處 , 下 面 的 文 章 會 講 解 )

光 炎 :

怒 炎 爆 發:點 1 ( 群 技 我 喜 歡 群 技 )

怒 火 炎 槍:點1 (掛 機 打 怪 用 mp 用 得 少 )

另 外 我 點 解 點 解 點 援 助 呢 援 助 用 一 下 1xx mp 低 l v 時 算 了 一

支 藍 水= 2 支 紅 水 的 功 效還 有 一 個 好 處 就 是 當 我 打 3 0 英 副

時 分 身 要 補 尾 刀 時 我 的 主 坦 會 弄 成 無 視 王 的 目標 ( 當 然 王

快 死 的 時 候 才 轉 ) 接 著 同 伴 相 關 就 會 轉 成 80%幫 隊 友 補 血 而

使 用 技 能 就 是援 助 了 這 用 甚 麼 職 業 也 ok 了 可 以 做 尾 刀 手,

這 就 是 我 的 賺 錢 方 法 與 配 點 全 部 都 是 我 自 己 心 得 , 如 要

轉 載 , 請 付 正 名
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
靈儿` + 10 + 1 支持原創

總評分:  威望 + 10  Good + 1   查看全部評分

花 了 很 多 心 機 去 寫 不 喜 勿 插

十週年勳章(賀詞)

絕對要支持壹吓

墓光迷城

支持教學帖;!
十分詳細~
另外
貼圖方面可以利用附件功能把圖片上傳再將上傳的圖片放入帖子里.

相信技能點方面大家都明白了,很多都已計算在內到了80lv 拿埋聲望點數係絕對夠可以學到大技~~~

另外強化符除左高效不用去買了,因為打莊園d彊屍一小時有20~30張  不過係梆定左

補充番 除左強化符之外  仲有地圖卷大約2x張 遠古2x個  睇d王掉咩野  但我最基本一小時都有呢幾樣2x個~

墓光迷城

oo768768 發表於 12-2-5 07:36 PM
補充番 除左強化符之外  仲有地圖卷大約2x張 遠古2x個  睇d王掉咩野  但我最基本一小時都有呢幾樣2x個~ ...

有補充加番上去一樓戈到~
系下面冇咩人會睇到0.0
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:21 AM , Processed in 0.030940 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存