2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 【活動】坦和天師心得
go

[心得分享] 【活動】坦和天師心得 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

for新手的"簡單心得"攻略(坦同天師)
相信好多人想搵隻GAME黎玩果陣都會睇下玩家既意見先決定玩唔玩,好唔好玩!
夢之帝國分為東同西國 有D人覺得西國D公仔令D不過我覺得無咩所謂反正之後都有裝去整返
東同西國又分別有4個唔同既職業不過我就係玩東國既所以就集中D講東國其實大至都差唔多(好似係+_+)
東國:僧侶 劍 忍 同 天師 其中僧可以為坦OR補 而天師可以為補OR法師 之所以係咁就係睇你玩咩技(廢話)
主我認識坦同法師,所以就講呢2個先技能方面有3個係,分別係光焰(坦) 心念(E)  自然(打手)大至係咁分
好多人都唔識點玩E同坦我就講小小佢地既玩法既心得比大家參考下
僧:
E點加方法 全血OR全意,2意1血 2血1意都得其實相差不大因為作為E係底攻既,所以有裝既情況下你可以全意保住D力可以打下怪掃日任  你都可以搵幾個人一齊解下任打下幻咁有人幫手就全血啦(個人認為2意1血OR全意比較好)

坦就全血啦我試左好多呢個算係最好架啦,你加左意都係多果1-2百攻差唔多,你有正氣慢慢磨不動又彈下其實夠快
而且打副無血真係好難底,加血同時仲可底可以幫你頂王打副都多人簡你多D反正係坦人地都唔會要求你高攻,係咁依整支籃武天工沖沖佢就得架啦!而且PK方面血多哂多唔會比人秒到時慢慢打對方唔死都煩啦!!

天師
法師 全意OR2意1智,法師其實好高攻全意打怪一流雖然無大技不過高攻可以補返呢個缺點仲有回血技WO
雖然加得小不過夠你頂住架啦,不過係好哂mp水但係收入絕對夠你比啦,再唔係自己整都得

E,2血1意  2意1血,(同上差唔多)
主要升LV路線就係日任,家族任,食物任,順帶一提隻GAME打怪係唔會有錢,做既任只係食物任先會有多錢架!所以
食物任建議可以做既就做左佢!!暫時講住咁多先,多謝大家

已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 12 鼓勵

總評分:  威望 + 12   查看全部評分

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

秋雨~ 發表於 12-3-9 05:23 PM
新手"簡單"攻略(坦同天師)
相信好多人想搵隻GAME黎玩果陣都會睇下玩家既意見先決定玩唔玩,好唔好玩!
夢之帝 ...

這是參加活動的帖子嗎?
主題沒加上心得的話我便不會算是參加活動的帖子啊。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:03 PM , Processed in 0.029649 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存