2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 大家內功練到第幾層?
樓主: 紫菜豆腐湯
go

[閒聊討論] 大家內功練到第幾層?   [複製鏈接]

35660978 發表於 12-9-26 12:53 PM
回覆 kubo 的帖子

師兄講得岩,我SUPPORT你,做左名俊明顯少左好多野煩,唔洗擔心歷練不足而導致修為低落,有 ...

小朋友,你玩過團練未架= =ll

團練一次就幾乎升爆行野。

如果商城要搵錢,就應該出洗疲勞度既商品啦~

或者直接可以轉哂入武功既商品

日本醬油男 發表於 12-9-26 02:26 PM
出左450兩,都唔夠公會團練升得快  

=-=聽D以為點數大咩哂既人鳩吹,只會害死你。

團練得100%, 滿左就團唔到

咁一個人團練完再用官銀升有咩問題? 邊個鳩吹?

同埋, 我回應個個留言係講"隻game都係用錢玩"

但只係用錢同唔用錢玩個距離咁其他咁大咁解 (絕學另計)

日本醬油男 發表於 12-9-26 02:28 PM
小朋友,你玩過團練未架= =ll

團練一次就幾乎升爆行野。

原來係一個小學雞黎

已經回應過, 唔再回應

kubo 發表於 12-9-26 02:39 PM
團練得100%, 滿左就團唔到

咁一個人團練完再用官銀升有咩問題? 邊個鳩吹?

官銀升,你知唔知要好洗錢架……= =

而且一次都加得唔多z,兼且有上限150兩。

8點=1金

所以,我唔覺得HKD戰士可以有幾大影響力……(係D秘笈都未出哂既時間黎講~

最重點係成隻GAME最有用已經係30金就做到既事。

官銀,洗成千蚊先升到一級內功。

咁又有幾快啊?

而且,團練人人都可以練,又洗唔洗為左衝高一級就買點呢?

RECALL.凌  請勿連續回覆,下次將會扣分。  發表於 12-9-27 11:37 AM

日本醬油男 發表於 12-9-26 05:23 PM
官銀升,你知唔知要好洗錢架……= =

而且一次都加得唔多z,兼且有上限150兩。

我講清楚一樣野先:
1.官銀演練就冇上限 ,累積150兩官銀演練係有加成先岩
   (睇清楚D先講,唔好誤導人地)
2.九陰有錢唔一定玩晒,,因為好難1打幾個(當然付出得愈多愈勁)
3.我建議先升1內到21學歸完,,再升技,之後再升到1內30層,,準備學2內

笑傲無雙 玩過星曲WEB

︽.︽ 發表於 12-9-26 09:42 PM
我講清楚一樣野先:
1.官銀演練就冇上限 ,累積150兩官銀演練係有加成先岩
   (睇清楚D先講,唔好誤導人地)

而家已經出左2內,我覺得有學技既我好天真,好傻

KeN_FoR 發表於 12-9-26 09:46 PM
而家已經出左2內,我覺得有學技既我好天真,好傻

技一定要升...就算2內出左,,你可能又要轉第2套技升
例如:武當2內岩清風的,,到時會有好多人玩清風
2內升慢D都唔係問題,,一定有人快,有人慢

笑傲無雙 玩過星曲WEB

︽.︽ 發表於 12-9-26 09:56 PM
技一定要升...就算2內出左,,你可能又要轉第2套技升
例如:武當2內岩清風的,,到時會有好多人玩清風
2內升慢 ...

我知佢想診住個國慶日食下大家水,都唔好第日即刻出呀...

起碼搵個才子早d諗到呢d神招或者早d通知呀~

10-14層(一內) 略有小成

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

imarzer 發表於 12-9-28 05:38 AM
你條on9仔 真系好撚on9~
你 講野用下個腦得吾得 吾好成個低能仔咁好吾好?

你有時間  你一樣可以整歷練藥    一樣可以食   修為  咪又係歷練藥轉出黎  1星期限你食35粒   你有錢咪又係食35粒   用腦啦
演武   官銀自已賺唔到?  你有官銀冇修為咪一樣轉唔到   呢隻game  有時間玩跟本就唔多洗點用錢   幾開係到不停咁玩生活技   我1個禮拜左右 咪又係賺到1錠    第1個禮拜唔識玩   賺得百幾2百  之後識玩  唔難賺囉  我每日都係雙開玩生活   用曬d體力就算   我都係放工番黎食埋飯 沖涼埋8點鐘玩到11點半  我想問  好難咩?  有時間好難搵錢咩?   唔好以為自已講曬粗口就好勁   官銀演武  演到冇曬修為你咪又係冇得演

比錢勁就正常啦   你唔比錢又想勁過人?
你自己5比都5緊要啦   人緊開隻GAME出黎做乜??? 義工開比你玩?  咁比D 想玩又冇咩時間GE人用錢追下有咩問題?
  其實你地覺得比錢勁你地可以5玩嫁WO   隻隻GAME都係咁嫁啦

仲有  1個月買明俊  先幾10蚊  我覺得乜都夠晒  計返好D技升級時間上一上線
你都實快過D有買明俊 1日1LV GE人啦

逆風屮流魂 發表於 12-9-28 09:02 AM
你有時間  你一樣可以整歷練藥    一樣可以食   修為  咪又係歷練藥轉出黎  1星期限你食35粒   你有錢咪 ...

無修為 , 笑話黎?

28號今日開3內華服, 歡迎今晚入去睇下排行榜, 一定俾到驚喜你, 一定有人3內30級

kubo 發表於 12-9-28 09:49 AM
無修為 , 笑話黎?

28號今日開3內華服, 歡迎今晚入去睇下排行榜, 一定俾到驚喜你, 一定有人3內30級 ...

你都講緊笑話?   你而家係玩華服定港服?   唔好拎唔同既野黎比較  得唔得?

逆風屮流魂 發表於 12-9-28 01:50 PM
你都講緊笑話?   你而家係玩華服定港服?   唔好拎唔同既野黎比較  得唔得?

港服入點送修為呀, 大哥

港戰又點會無修為用

笑傲無雙

回覆 kubo 的帖子

個個都2內36,算5算封頂????
武功爆層數算5算封頂????
假設3內要1個月後先出, 你會追5到嗎??
更何況連技既威力,老手對少玩pk既人士黎講,當每招扣你1血,分分鐘一套少林拳打到要關總掣
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:29 AM , Processed in 0.044936 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存