2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 你要迫我離開,我沒辨法,衷心希望即刻取消商城雙倍丹! ...
樓主: 傲笑天
go

[閒聊討論] 你要迫我離開,我沒辨法,衷心希望即刻取消商城雙倍丹!!!!!!!!!!   [複製鏈接]

问心啦,其他游戏虽然不需要买丹吃,但是只是要你把武器冲上+10你都用过千银啦。没计装备全套+10。还要养宠物。pk死了,一样有类似娃娃的商品,或者立刻站起来(无需要返城)又要用钱。
金庸这个游戏,我吃完所新丹同两粒大丹加两套装备同两个打刀号的网疯钱,都用不到3000港币。而且每个礼拜我都有用天王攻守壇。
我教你啦,吃好住好,早睡早起。费事等下病了又嫌睇医生贵,死了又话棺材铺膛你

ping880808 發表於 12-10-5 08:46 PM
问心啦,其他游戏虽然不需要买丹吃,但是只是要你把武器冲上+10你都用过千银啦。没计装备全套+10。还要养宠物 ...

7仔亂晒碼睇唔明,要建議一定要搵壽命長的來建議,唔好搵拿短命GAME來建議

ping880808 發表於 12-10-5 08:46 PM
问心啦,其他游戏虽然不需要买丹吃,但是只是要你把武器冲上+10你都用过千银啦。没计装备全套+10。还要养宠物 ...

你的咩能野中文來GA,又中文又錯體既

咪由個賬掛係度,有空當聊天室,不一定強要當高手的,金庸打壇是打團體的,比武才是個人戰,不要介懷等級問題啦,有閒錢咪入點食自修丹囉。看開點吧。大家努力

入1200點卡,在遊戲2400點,可以買96粒自修加倍丹,夠食3個月啦,不會貴吧@.@?

就是花300HKD買3個LV一樣說法

食唔食都係個人喜好,3個月才300,1個月花100去玩,不貴了吧,炒個iphone5都翻本啦

hoting2424 發表於 12-10-5 10:54 PM
入1200點卡,在遊戲2400點,可以買96粒自修加倍丹,夠食3個月啦,不會貴吧@.@? ...

你要迫我離開,我沒辨法,因為我如果繼續玩下去,我必須買雙倍丹,修煉快一倍,影響太大了,如果長期每分每秒用錢去修煉,那我只好考慮離開,有官方可以解答我?我應怎做。

第二個問題,因商城雙倍丹令大批玩家離開,在沒人氣,我應留下來玩單機版嗎?

第三個問題,我肯用錢買雙倍丹玩下去,但雙倍丹趕走玩家,剩下我玩什麼?,遊戲商要賺錢,我接受,在其他方面考慮,你現在同自殺沒分別

衷心希望即刻取消商城雙倍丹!!!

其他online收月卡的,他商城主要是騎竉,不同款式裝備等,他不停出不停更新這些東西,同樣可以賺同比例的錢,永遠不出致命產品,即是用錢直接提升攻擊的丹藥,偏偏你們每次都出這些自殺產品!!!!!

這麼值錢的建議都提供你了,好好考慮,有人氣才能賺錢

請看清楚回貼!

那遊戲開出來,玩不玩是個人問題。

hoting2424 發表於 12-10-6 09:07 AM
那遊戲開出來,玩不玩是個人問題。

做服務,為什麼?不就是為了保持人氣,賺取更多金錢,也是遊戲商責任,作為管理的更應為投資商著想,online game,不是單機版,只要隨時一個負面效果,都可能令人氣崩潰。online game人流是靈魂,要賺錢一定留住人氣。
再一次重復重復講,現在不是大家,捨不捨得給錢問題,問題是遊戲商出致命產品,這負面效果令人氣大幅下滑,值不值得繼續儲值下去玩,請問沒人的online game,誰玩呀???

傲笑天 發表於 12-10-6 10:16 AM
做服務,為什麼?不就是為了保持人氣,賺取更多金錢,也是遊戲商責任,作為管理的更應為投資商著想,onli ...

會吾會你一路都俾人重視開??? 覺得自己講乜都要人接受,吾受就扭計....???
睇開D,一個遊戲....玩金庸的吾會仲十八,二十歲吧...??? 咁細路仔GA....
沒惡意,只係個人觀點

hktaobao 發表於 12-10-6 10:31 AM
會吾會你一路都俾人重視開??? 覺得自己講乜都要人接受,吾受就扭計....???
睇開D,一個遊戲....玩金庸的吾 ...

我有玩,說說個人觀點,你不接受我不勉強你,說明事實討論有咩問題,論壇不是用來討論???

我們是來討論,是你一直覺得你自己觀點是對。玩不玩適隨專便,不想筆戰, 謝謝!

笑傲無雙

hoting2424 發表於 12-10-6 11:44 PM
我們是來討論,是你一直覺得你自己觀點是對。玩不玩適隨專便,不想筆戰, 謝謝! ...

佢宜家既觀點係我講既  官方一定要聽  認為自己係消費者  話哂事
講真..人地聽完會唔會為左你一棵樹放棄成個森林?
再者人地開GAME,人地係老板,鐘意出乜都得啦  話事權係佢度  宜家又唔係佢開GAME  
正等如走落麥記叫人唔好出阿華田麥旋風  因為我唔鐘意食,我覺得唔好食,會影響麥記D生意
雖然我有錢會肯買麥旋風,但你地出D麥旋風真係好難食,所以唔好出啦!!  
佢唔食麥旋風,後面大把人排隊等住買。

wai721721 發表於 12-10-11 01:06 PM
佢宜家既觀點係我講既  官網一定要聽  認為自己係消費者  話哂事
講真..人地聽完會唔會為左你一棵樹放棄 ...

玩過星曲WEB

一個月買張400點 會好貴...??

回覆 wai721721 的帖子

好一個麥旋風, XDDDDDD

笑傲無雙

咁係丫MA~
本來自修丹就係有錢人玩意  有錢既買幾萬點就有幾廿粒  窮既買唔起既就只有幾粒
而宜家推出係變相縮窄左貧富既差距 ,令麥旋風平民化, 做到人人有得食。
(當然對我呢隻窮撚黎講...自修丹價格同麥旋風一樣   貴啦)

wai721721 發表於 12-10-11 04:45 PM
咁係丫MA~
本來自修丹就係有錢人玩意  有錢既買幾萬點就有幾廿粒  窮既買唔起既就只有幾粒
而宜家推出係變 ...

之前個SER係得幾個人有能力食自修丹...所以冇需要太過緊張

E+商城賣25點一粒
製造左一種"你唔食就比大部分人落後"的壓力

你明唔明?

唔好都開左..仲有乜好講-.-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:03 AM , Processed in 0.036220 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存