2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) s1 全新組織 ██ 活人我要 ██ 強勢登場,誠招 ...
樓主: wai721721
go

[消息情報] s1 全新組織 ██ 活人我要 ██ 強勢登場,誠招各方活人  

賣恆山號 要不要 也把我 買回去去 攻壇用!!

笑傲無雙

king8456852 發表於 12-11-8 10:54 PM
賣恆山號 要不要 也把我 買回去去 攻壇用!!

不用..你直接加盟比較快

回覆 wai721721 的帖子

我都沒派藥好久你老母...哪條毛說我派藥..

笑傲無雙

0985374198 發表於 12-11-8 11:54 PM
回覆 wai721721 的帖子

我都沒派藥好久你老母...哪條毛說我派藥..

他們說起  我第一個就想起你喔

不想加盟  我只想賣掉  

笑傲無雙

king8456852 發表於 12-11-9 09:40 PM
不想加盟  我只想賣掉

賣到我都想賣..可惜不能

由頭到尾劍魔都冇一組獨大= =
係你地合完又散 散完又合 合完又散= =

笑傲無雙 玩過星曲WEB

重點提提: 為左唔好俾劍魔一組獨大攪悶哂成個服  請加入 活人我要  共同商討殺魔大業

咁我想問下你~點解你今日唔係攻魔組織要攻狂組織先呢?
唔通青龍戰甲+攻防可以俾你頂到神兵??你又要打個時咁勁燒天王打~
但你又唔攻魔~魔個到又無人去打到神獸~如果你打魔~我地狂一定唔會叫魔黎幫囉~
星期三都係咁啦~(傳奇,皇君,英雄等等啦~)講到自己咁勁~又唔見打左魔先打狂組織...
狂得10人守又要打左先囉?魔呢??二三十人又有神兵唔敢打先?打青龍狂個壇又敢燒天王?
狂人少就好蝦D??

回覆 小柴heha 的帖子

他會回你...他組織今天出來的人很少...所以才打狂的..... 前面我就講過.動一張嘴就能凝聚人心嗎???

但今天結果...還是以前哪些打的老手為主.....也不就多了碧血山莊幫忙.........

幫主腦袋不改變    這個結果也不會改變的.....真的希望 活人我要這組織要有所改變 到時又瞬間消失

還有一點 今天真的讓我覺得攻方完全沒有重心..最先打青龍..後面又打天葵 又打破軍

後來破軍明明最先打到獸還掉血..還有半小時以上時間...青龍還好好的還沒打到獸...

結果破軍既然守住....青龍也沒事...看完結果   總結  就是一團亂 沒有重心 指揮亂攻

但你又唔攻魔~魔個到又無人去打到神獸~如果你打魔~我地狂一定唔會叫魔黎幫囉~

即係人地一定要攻魔, 唔攻得你?
即係如果佢地打魔先, 你會去幫手打埋魔?

在理, 打人少的壇就一定的, 你地打個2個壇咪又係趁人打到獸就來冇血抽水抽返來
你地有幾可自己一個組獨當一面咁攻? (即係由頭攻到落尾)
下下等其他組的人打獸打到一半血先入壇來抽水, 連天王都唔肯用的人, 有咩資格串人地組織?

魔唔幫你收左皮啦, 仲夠膽出聲串人
而且你這種人, 有事就叫魔來幫, 冇事就打返人轉頭的牆頭草, 守到壇係因為你夠無恥

狂人2 發表於 12-11-11 12:42 AM

他會回你...他組織今天出來的人很少...所以才打狂的..... 前面我就講過.動一張嘴就 ...

你說的非常清楚 中肯!!

我們狂 一直都是10人左右組成的小隊攻/守壇 沒多沒少 攻壇的永遠是衝鋒開路

最後抽獎的很少是我們 難得能守上青龍 我們一致認為不想就這樣一次就破了

說實話只有我們一組是守不了青龍, 今次攻方也有2X活人, 車子1X-2X輛

難道我們不能找幫手守壇嗎 讓大夥兒破了青龍 就說贏了魔啦 說得通嗎

說什麼跟那個跟這個 如果我們不找幫手防守

相信也沒有人出來組織活人來攻 因為我們小隊將會是攻方

我只想說 我們人少 但團結程度不是蓋的

亦是為了不想死服而守下去 讓大夥團結一些 玩一場激烈壇戰

不過大夥老是說槍口對著魔 卻全力攻狂的壇 未免太沒道理吧

無恥不是他們是=.=.......XX AND XX AND XX(乞丐)~好話回正題跟我同盟的都有問題??跟你同盟的都沒事??..講話憑良心...

終極大波波 發表於 12-11-11 01:19 AM

即係人地一定要攻魔, 唔攻得 ...

講得岩!
傳奇3~40人攻壇由頭打到尾,最後就比人汁左.
不過傳奇係咁有實力,又點會怕人地汁雞先,係咪?

強烈要求開放抗狀態藥!!!

我敢話 近2個禮拜 我地狂 係攻壇主力(因為個服已經開始無乜人肯攻)

我地仲要係得10個左右 其他組各自得零丁3-4個

又話驚神兵 又話無天王 我地次次攻壇都悶啦 點解唔可以試下守壇

我地近期都係2-3次守主要壇 之前我地開完路出哂力

到頭來抽獎都只可以抽破軍白虎 依家有青龍

點解要就咁比人輕易打爆先? 唔問你點解組唔到一隊20人既成功咁攻魔?

你得咩? 唔好將自己問題賴落人地度 有人組到隊明星隊 我一定會佩服佢地團結打場靚仗

一盤散沙 係一定攻唔到壇 我地守到呢幾次壇已經夠我地開心

我地亦知道之後個壇總會易手 只係唔想有人抽完獎 又唔起壇守姐

笑傲無雙

jy754015 發表於 12-11-11 12:29 AM
重點提提: 為左唔好俾劍魔一組獨大攪悶哂成個服  請加入 活人我要  共同商討殺魔大業

咁得意既...如果你唔想我地攻  下次我地咪唔攻你囉   有乜所謂-..-

遊戲真是退化到..連狂這種組織也敢出來串人. 哈哈...

笑傲無雙

狂人2 發表於 12-11-11 12:42 AM

他會回你...他組織今天出來的人很少...所以才打狂的..... 前面我就講過.動一張嘴就 ...

又到抽水既時間!!

玩家攻邊個壇係佢地既自由,呢個唔多講D乜

狂組織人係少,不過夠團結
平時大家一齊攻壇
好多次狂既人都有作出一定貢獻
乜野叫下下淨係識抽水??
狂既組員由頭開始拆牆到聖獸位既時候你又睇唔到?
你講到人地淨係識執雞,人地用左天王, 用恆山既人幫補自己友個D你又睇唔到GE?
咁樣抹殺人地既功勞睇黎你都幾無恥

最緊要唔好灰心。革命尚未成功。

大家努力係唔會白費的

其實還未組合到,希望今個月可以。小鳥加油

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 02:58 PM , Processed in 0.030212 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存