2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 紫惑入黎, 知唔知點解你掛007可以由京城返左碼頭? ...
go

[心得分享] 紫惑入黎, 知唔知點解你掛007可以由京城返左碼頭?

班蛋散成日話我地殺唔到人? 今朝晨早流流我啪齊藥就殺個紫惑你睇!
可惜快手得滯秒左CAP唔切圖...>.<

系呢度送兩首老大ge詩比你地嘆下...

過期紫惑冇9用,一啪超狂便秒殺?

潛龍無悔是廢材...a貨九劍打天下...乞了神兵亂噤打...打到個個仆哂街...仆哂街...一招打你一...二千...問你怕他不不他

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~另外招大量招..09..星宿...恆山 pk手有意密毒你唔好走

SWORD劍 發表於 2012-11-14 16:28
班蛋散成日話我地殺唔到人? 今朝晨早流流我啪齊藥就殺個紫惑你睇!
可惜快手得滯秒左CAP唔切圖...>.<

系呢 ...

幹得好。俾個叻你。
下屆到我地渣神兵

星宿老祖 發表於 12-11-14 04:35 PM
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~另外招大量招..09..星宿...恆山 pk手有意密毒你唔好走

我有意加入,請招我!

我新手!

門派: 星宿
ID: BlueMarry

:redface: :redface: :redface: :redface:

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 07:35 PM , Processed in 0.029552 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存