2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 職業優勢
樓主: 我是雞仔
go

[其他] 職業優勢   [複製鏈接]

要令法師大量減少係好簡單
將招懲戒改返有當年噴射機既速度, 對法師傷害上修, 其他職業下調
保證run完一個星期班法師一係長期唔敢行前一係轉職
risk大但回本高先會吸引到人玩
依家刀遊行主線好易就俾人送返據點, 自然冇人玩
久而久之法師係主線就鬥哂
要抗衡就唯有製造一個法師既天敵(懲戒)出黎

croke  梗介西天敵-光法點好?  發表於 13-1-16 03:36 PM

就算我本身M屬性都接受唔到前線玩戰士

比人雷A一下160+, 仲要有3/4隻法C追住泥電你
一係就雷D一下差唔多成100, 試過一出重壓就連中2個雷D(6下)
火D都成日上300

戰士一直都雙修
你叫我渣把大劍開加攻上前線?
你唔走前面玩神入位之前都食流彈食到喊
更唔好講入到位出得下技就被轟炸至死
有時唔好運既比好鐘意搵單件既擊劍見到閃光/掃腳CUT巨龍
唔好提咩入位入得唔好,其實你入得點好無隊友配合同幸運值唔夠真係9死1生
前線雙修仲慘,暈完想轉武出完第1下重壓D血好似抽血咁比人抽
仲有被蓋技既風險,生平見過幾多戰士想食暈肉被遠攻抽水至死
玩盾走前面行行地好D就毒彈火箭
壞D就小跳閃完冰D落地食雷D
望後面班戰士又睇住盾做機會
一見到有刀入位/被冰就第一時間走過去幫佢
出到返尼D血好既就400 壞既就死埋/100幾200幾
場場就算唔係打團既D消都得返0~10 最多試過3死
中水同100肉之痛
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:03 PM , Processed in 0.029997 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存