2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 夢之樂章要摺啦?點解Alta會代理?
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 夢之樂章要摺啦?點解Alta會代理?   [複製鏈接]

Alta Multimedia正式代理最原汁原味《精靈樂章》!

AltaMultimedia今日宣佈正式代理由傳奇網路歷時多年,自行研發的超可愛日系風格線上遊戲《精靈樂章》,由各種活潑可愛的精靈,陪伴你同闖遊戲世界,挑戰各種難關。

輕鬆易玩,精靈與您一同暢遊

由AltaMultimedia代理之《精靈樂章》,以日系風格為藍本製作。遊戲將緊貼台版設定,不作無謂修飾,實行要提供玩家最原汁原味的可愛漫畫風格之遊戲體驗。

除了最基本角色育成玩法外,遊戲其中一大特別之處就是有極人性化的精靈夥伴與你一起進行遊戲。精靈除了會替你收集材料及製作各種冒險必需之裝備外,還會根據該精靈當時的心情與玩家進行互動,如果玩家平時對待精靈夠好的話,還有機會得到由精靈送出的禮物呢!

極低升級需求、大幅提升製作機率!

遊戲奉行輕鬆玩原則,於玩家低等級時,有各種便利優惠提供給大家享受,幫助投入遊戲。例如精靈製作的成功率大幅提升、極低升級需求經驗值、任務附送背包及各種必需品等,務求令大家開開心心進行遊戲!

忠於原版!

玩家將能扮演精靈使者,與這些擁有不同性格的可愛精靈一起玩耍、一起克服各種難題,並通過各種考驗!

最原汁原味!

《精靈樂章》將於2013年首季呈現給所有香港玩家!

GC版係咪要摺?

呢個係台版黎架-_-

十一哥  而家證明我冇講錯啦,夢樂官網公告摺啦  發表於 13-3-1 04:12 PM

mnw0411 發表於 13-2-1 07:32 PM
呢個係台版黎架-_-

alta係香港公司黎wo

mnw0411 發表於 13-2-1 07:32 PM
呢個係台版黎架-_-

台版唔係Alta代理架喎,係傳奇喎。

十週年勳章(賀詞)

AltaMultimedia今日宣佈正式代理由傳奇網路歷時多年

aH浚...]]] 發表於 13-2-1 10:04 PM
AltaMultimedia今日宣佈正式代理由傳奇網路歷時多年

遊戲將緊貼台版設定,不作無謂修飾

咪睇D唔睇D啦,如果佢係台版又點會話跟貼台服設定呀

http://www.2000fun.com/forum-4321-1.html

↑同論壇開左專區

玩過星曲WEB

如果係真係大新聞啦A.A

十週年勳章(賀詞)

下...你睇d唔睇d-.-? 咪話佢代理傳奇代理緊果隻game囉

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

GC唔係所有設定都跟台版, 例如魔土, 整裝既機率, 扭蛋, ETC..
但ALTA係跟台版既設定, 當新GAME咁出, 兩樣唔同既野, 點解一睇就俾D ON_話GC要汁?

思路不明  執左啦WO 我係米ON_?  發表於 13-3-2 11:44 AM
zebra7730  喂 真係比我地呢班ON_講中左要汁粒wor :O)  發表於 13-3-2 02:13 AM
十一哥  摺之前仲要搞儲值活動,有冇儲點呀醒目仔?  發表於 13-3-1 04:13 PM

摺係遲早既事 好多勁人都轉晒手 得番d hkd玩家
戰場開唔到 50戰斷層 入戰次次都係pvg 唔同公會就比人針 入場白沙8個同會 比人圍都冇人幫拖 仲要組晒d人唔組你一個
同fd去圍人就比人話圍狗 佢地圍人就叫人合作 呢d咩道理
圍死左又係到叫 有本事出黎單挑 單挑又唔夠人挑 大佬戰場黎架  戰場咪就係一堆人打一堆人lo  唔通入到1@15咁打咩
入到去洗晶 洗血 圍針 戰場GPS 呢d就係戰場???
我fd比5條友圍用橙訓 又要比人話屈訓 我fd都已經冇防暈 冇埋訓真係玩毛毛 入到去唔通就要做靶行都冇得行比佢地打爆晒d裝咩
一係戰場再改開兩個戰場 一個有組入 一個冇組入 冇組入既就冇得睇人地名,公會,稱號,血量,kuso,禁言,禁喇叭,清一色外表
最後GC更新得好慢
開始古城遲台版成一個月定兩三個星期更新果陣都可以接受
宜家成半年都唔知有冇消息
結婚系統,精靈背包,收藏冊,GPS,75輕量part1 part2,70&75紫武,精靈學園,平行時空地圖80&85&90紫武 紫裝 世王裝,100人戰場副本
等晒所有野更新都成幾年
但係tw出晒呢d野都只用左5個月
真係傳奇汁粒都未更新完
d大改版更得慢都唔怪你
但係改錢上限多個位出埋精靈背包應該都唔係好難姐(我唔係好識程式呢d野有錯請指教)
GC連咩重要D行先都唔知 淨係識一味掛住搵錢 機率低不在話下 BUG就通街都係 咁樣點吸引人玩

玩過星曲WEB

即係有2個系列?

alta 所有遊戲活動 都會跟台灣一樣
所以活動一定多...一定好好玩
此終香港出活動係慢好多.....

﹏楓靖ξ影月  始終...XD"  發表於 13-2-3 12:47 PM

其實只係港版同台版既分別,但一樣都係香港SERVER
更新,活動,點都係睇代理做野

之後講番隻遊戲本身,無論點改點改都好,最後都係睇番玩家本身
無論昆狗,戰場公會化之類之類,都係玩家自己,同代理既關係並不大
BTW最後都要講一講,GC代理就真係...
成長裝已經十世先出,仲要無得收藏,逼你買幾套同職咁?
之前魔土成個月都未見過水晶開洞,2賢果D常用野,KUSO就一大堆
而加魔土戰騎長註,究竟魔土同戰騎扭蛋有咩分別?

gm唔掂當
收到call唔做野
對game又冇認識
得閒出頻又尻尻下

GC版睇黎就快執笠

玩過星曲WEB

再見夢之樂章

賭幾多都得,你有無見過同一隻game香港會有兩個代理????
gc果隻肯定就執,如果alta隻精樂3月出,咁gc果隻即係3月收皮

出黎又點,隻GAME都咁耐,要多人就去台版玩,香港地方又5係大,同1隻GAME人都5會多得去邊

摺就摺喇~講咩換代理~話知你代理係邊個都好~話知你出咩新遊戲都好~話摺就摺~不負責任~咁之前D玩家點算?出新遊戲都冇人敢玩你喇~
你話換代理~就算代理搞個好既遊戲出來.就算好過之前戈個遊戲咁又點~遊戲名一樣咁又點?
人地咁辛苦升上來戈D人~AC仲可以留係到嗎?裝同武可以留係到嗎~?人物仲有係到嗎?
換代理係換個手法搵錢~咁D玩家呢~又要人換個遊戲洗錢嗎?嗜係搵人笨?咁就唔好講明咩遊戲終生免費喇戈D野去吸引人喇~
本人知就來冇得玩~發表下自己既意見~唔知到底係唔係要摺~本人洗佐咁多錢係呢一隻遊戲到你一話摺我D錢就好似燒佐咁`......
我唸好多人都會好火~好似夢之路娜又係咁話摺就摺~以後仲有鬼人敢玩你GC既遊戲咩~
以後個個打機都唔洗錢~你中意又開又摺都冇人理你~到時係你摺包袱換工了~!.!
                     本人發表個人意見~.~千奇唔好見怪~.~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:07 AM , Processed in 0.043545 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存