2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 想玩返~但有D問題想查詢..
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 想玩返~但有D問題想查詢..

唸緊返黎..
不過想問下..幾個新手問題

1.多外掛嗎?
2.舊acc(已知之前有將acc轉移),如沒有選擇的話會自動轉至雙子?
3.現役server除雙子外還有..?
4.100萬宜家黎講算唔算易搵?

大約係咁多...如果有其他提示,麻煩提一提 感謝T.T

笑傲無雙

回覆 嘿嘿嘿 的帖子

1.多外掛嗎?
2.舊acc(已知之前有將acc轉移),如沒有選擇的話會自動轉至雙子?
3.現役server除雙子外還有..?
4.100萬宜家黎講算唔算易搵?

1:隻隻online game都有外掛 不過魔力 不嬲 有外掛 但不太會影響公平性  因為回合制game
2:唔會自動轉雙子....
3:獅子 卡蓮 櫻之舞 水平    雙子算係最多人果個... 雙1 經常爆
4:100萬宜家係雙子黎講   係超超超小    打逆星 開原礦 好快都有100萬...不過打逆星要高lv大約100等後
以上只是個人意思 不一定反應真實情況 如有錯留 勁請原諒!

鈴~ 發表於 2013-2-18 09:22
回覆 嘿嘿嘿 的帖子

1.多外掛嗎?
3.現役se ...

咁咪無錢用lol
咁我點知我個舊acc宜家係咩server?
從前係香港server

咁呢家d精仲值唔值錢 哈哈

同埋咩職會較為有優勢呢?
以前就弓手魔師格師
宜家d劍士都好似幾勁又係咪呢?

唔該晒先orz
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 06:31 PM , Processed in 0.028279 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存