2000FUN論壇

搜索
go

[閒聊討論] 終於合服啦! [複製鏈接]

所謂合服,亦只不過係將三個死服合成一個死服

亦都係代表執笠關服GE開端

以後基本上都恐怕吾會再有任何大動作

經過左大半年GE時間

到左E+ 恐怕再盲GE人都睇得出980 對E個遊戲有幾「用心」

各位玩家不如都幫980打打分~

講下E個代理係大家心目中值幾分

小弟就拋磚引玉咁先打頭籌~

100分滿分 我就俾1分佢

E一分俾佢完全應得的!

一來多謝佢俾我地睇清E間公司有幾「誠意」

盡晒昆錢吾更新等執服等大原則 完全地不負眾望

實在係一「流」GE代理公司

二來如果無左佢 我真係吾敢相信今時今日真係仲有咁GE服務態度

三來就係令我體會到金庸係幾咁勾起大家80後GE共同回憶

果然係一個好好GE遊戲 

咁又唔叫昆錢既, 相對黎講 金庸群俠傳  算係便宜了......要做最TOP 修為果一咋。

還有....而家online game就係呢種制度 (免月費 + 商城制), 你肯付金錢 就會有 相對既實力....你唔肯付金錢 就只有好弱雞既實力 (咩屬性丹, 咩血丹都唔食.....真係會好弱雞)

唔通你又叫人 又免月費  商城只係出 座騎等等系統喇喎.....咁唔駛1個月 佢真係蝕到仆街

都係果句啦.....牛唔飲水禁唔得牛頭低......玩得免月費+商城制....就唔應該話人地昆錢.....

我都係平常心討論 唔好插我

回返主題......我比20分而已.....

回覆 FortuNE622 的帖子

非常同意!一個月都係千零蚊姐!只係比左钱!一個月online二次好似無乜野玩

服務有點差.

但和其他網路遊戲對比是便宜很多.
一些網路數字遊戲寶石,裝備,坐騎更貴
商家立場 一分錢,一分貨.

我給及格分數40.

就算980代理做唔落去...最終都係網龍拎返
金庸會執笠..就真係奇蹟
金庸2千年開始收費服
慢慢變成多個呃錢版金庸

個人認為
咁多版金庸最有良心始終都係收費版

早曳曳 發表於 2013-3-6 15:45
就算980代理做唔落去...最終都係網龍拎返
金庸會執笠..就真係奇蹟
金庸2千年開始收費服
慢慢變成多個呃錢版 ...

花幾個月 升技能 還要採原料,仲要合成失敗,這叫有良心

最失敗係個天使一開始.....記得好似萬幾兩萬血 人地拎神冰打都係幾千...之後一埋人走了@@

死炎陽仲玩緊金庸= =

利申︰唯我版玩家...從來冇玩過980X既遊戲

係6月果陣聽過980X會開懷舊(當時係唯我玩緊)
有諗過轉過黎
不過一D玩過前年980X開既究極版玩家全部都對980X一致負評(真係..連一個讚既都冇)
到7月12號開SER果日我特登開隻角入去睇佢既商城
見到超狂鐵...天使同埋青龍裝呢D....已經知隻GAME唔會做得長(因為大陸08年個懷舊版都係死係呢樣)
果然...絕學事件等令玩家對980X怨聲載道
加埋後來愈黎愈圈錢既自修丹等等....可以睇得出佢純粹係做短期生意

彈左咁多...唯我版都唔係全部好既
佢都有圈錢既更新(爆擊閃避仙丹...精化裝備等等)
不過相對而言果邊花費真係少好多..
不過有D更新都係為左玩家既(例如武大禁止飛針同埋用綠毒...令名門正派既玩家都有得玩)
而且會有一班骨灰玩家留係度(一到黃金PK時間東邪同西南SER就會好多群戰)
ANYWAY...金庸係好多人既集體回憶...因為代理而唔玩實在太可惜了

超棒的喔...一起玩!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:00 AM , Processed in 0.041937 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存