2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 即使多次被改弱也請不要遺棄我-Stella
go

[影片貼圖] 即使多次被改弱也請不要遺棄我-Stella

最近港台服改版後 布魯斯出來了,但黑橘改了技又不公告
說真的史黛拉這個角色在港台服幾乎很少看到有人用 (就跟瀕臨絕種動物一樣)
在網上找史黛拉的片子也極少...雖然被不斷改弱但我就是喜歡用史黛拉

出力改啊!!原廠!! 你改多爛我就是要用史黛拉

已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
迷失荒稜 + 20 + 2 鼓勵

總評分:  威望 + 20  Good + 2   查看全部評分

yo!!舞衣開po,點可以唔回!
其實我都有玩,只係呢排冇放上隨8到姐xd

係港台服用呢隻有時會好燥....根本跟足韓服改爛stella就唔合理...韓服人地比賽夾得好, 港台!?
唔好話街場單排,有時組5人團一樣打到成碌柒咁....呢兩日我單排都試唔少,開完E大 一個都唔死,會戰場場輸
壓到2xlv差 坦條撚........10場入面間唔中先有一兩場夾到醒水d o既隊友...
場場自選已經少1000錢,加上我玩開0手套,編編stella個設定又要戇鳩,開E大幫殺到人冇助攻,超吃隊友,逆風場又特別無能...唔係有愛我真係唔撚玩呢隻角..

姐係我想講,黑橙fez又唔見佢跟到足改技改版,改d唔改d...cyphers就跟到足呢下先戇鳩

對所有拳都冇咩愛

pkedward222 發表於 13-3-9 01:18 AM
係港台服用呢隻有時會好燥....根本跟足韓服改爛stella就唔合理...韓服人地比賽夾得好, 港台!?
唔好話街場 ...

真心,就算係坦都唔應該完全唔升攻裝完全靠隊友
起碼都要1手套或者1帽,視乎返你自己既裝備啦
完全冇攻認真難玩,打人唔痛貢獻其實好有限
而且如果你攻擊力太低既話,好大機會比系統食左你助攻搞到你冇錢升裝
逆風場更加係等死= =

帽我一定會買...不然打人一直miss ....手套我就不會買了 (會戰時留400蚊) 看情況決定要用漢堡回血定用92攻丸
淨下300蚊用e大紫朱古力+回丸....

助攻方面我多數用sp把倒地的挑起來再給隊友輪一次...有沒有助攻聽天由命...畢竟這角色一大失敗之處就係E大幫殺到人完全冇助攻
連技又長又臭又冇力...難殺人就算了,逆風場又特別無能....差不多是全game最悲劇角色

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 05:42 AM , Processed in 0.031966 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存