2000FUN論壇

搜索
樓主: 鏡音
go

[法師專區] DEL   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

請問一下,我65黃武+7 , 應如何對付異迴群怪?

覆完再睇  

ConsumerCouncil 發表於 13-7-31 03:15 AM
請問一下,我65黃武+7 , 應如何對付異迴群怪?

對付異迴群怪,記得多善用波光同埋巨砲。
做個例子,假設你要打右邊三條龍先,首先用左+自身施速個招技,然後你再使用波光定好三隻。
之後用冰(凍住人地隻腳郁唔到個招)是但打中其中一隻龍到,咁樣你就會有1集點,之後用招巨砲,三隻暈哂。
再電箭一隻再巨砲三隻暈哂。
你系打既同時要注意波光招技是否就黎load完,多數就快load完一個圈=波光定位就快完

玩過星曲WEB

鏡音 發表於 13-8-1 08:41 PM
對付異迴群怪,記得多善用波光同埋巨砲。
做個例子,假設你要打右邊三條龍先,首先用左+自身施速個招技,然後 ...

再請教一下用什麼杖同法器打異回比較好??

感謝~~

thx you ><

ConsumerCouncil 發表於 13-8-2 01:46 AM
再請教一下用什麼杖同法器打異回比較好??

感謝~~

睇下你有咩杖,其實冇咩所謂。
你冇70黃有65黃可以用65黃
法器黎黎去去都係兩種用的多,65黃一系70

玩過星曲WEB

又有更新~正, 先多謝分享!!

請問一下我玩緊魔導 75lv, 暫時卡LV升專,
主要刷異化機械B1升專, 但半個鐘得3點專
請問如果我升高用80LV杖去打異百會唔會快D?

ConsumerCouncil 發表於 13-8-31 02:55 PM
又有更新~正, 先多謝分享!!

請問一下我玩緊魔導 75lv, 暫時卡LV升專,

你有冇爆心拎埋南海祝福開哂符去打異B1?
你升上去打異百冇問題,不過搵個天騎同你拖怪會更好。
咁樣效率同速度方面都快好多。
因為玩返既關係,所以汁左下個post,發現依家好多元職,嚇親-3-.....
d更新既片都只系作為參考,因為覺得依家alta +15唔爆會令到唔少人想強到全身+15屈裝。
所以我過去+9+10既片只能講系成為左舊歷史...
未來我將我接手既帳號打理好既話,同埋alta出左90死獄島個d,如果我都成功坦到死獄島會開新post拍片教一教。
不過可能我既玩法未必好似以前dj咁,唔排除我打副慢慢草到錢都會玩一玩少少+15。
已有 1 人評分Good 收起 理由
ConsumerCouncil + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

玩過星曲WEB

鏡音 發表於 13-9-1 01:16 AM
你有冇爆心拎埋南海祝福開哂符去打異B1?
你升上去打異百冇問題,不過搵個天騎同你拖怪會更好。
咁樣效率同 ...

感謝回覆,

我有用南海+半日心+50%經符

一隻機械坦克有10萬經,小怪有2萬經

但d怪分得太開,一隻隻打好慢

而家加15吾難,我用70lv+15杖, 75戰裝,不過傷害得7500傷,50%爆率

ConsumerCouncil 發表於 13-9-1 12:56 PM
感謝回覆,

打異化副本永遠清得最快系秘寶,因為攻速射野好快。
咁你搵個拍檔,得閒既,你升上去同佢組埋打異百都ok。
天騎又得秘寶都得,天騎拖一堆怪一次過清哂你會發現條專精經加得好快= =!
秘寶都唔慢既清怪夠快,睇你點選擇@@

ConsumerCouncil 發表於 13-9-1 12:56 PM
感謝回覆,

+15我之前試過下用條四葉草強既效率都幾唔錯~0~
不過市價系一個問題,好變態,水晶開洞1個1萬幾...
當年1個3K都收到...估唔到ALTA仲整埋邊D日子先燒到水晶開洞,真系服左間代理- -
多謝你話我知強+15方面既成功率大唔大@@
我草錢慢慢強@@,祝你玩元開心xd
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:08 PM , Processed in 0.218932 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存