2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 《集中討論區》GASH帳號停用、升級Beanfun帳號及身份證 ...
樓主: 糟糕君
go

[閒聊討論] 《集中討論區》GASH帳號停用、升級Beanfun帳號及身份證問題   [複製鏈接]

咁系咪未升果d等18號之後買點升都得-3-?

如果我用假身份證有冇影響?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

18號了 暫時仲用到Gash登入Game
唔知幾點先入唔到呢(?)

佢話我升左 但我冇升到 已GG

笑傲無雙 玩過星曲WEB

本身我都唔係好想理.但係諗到放左出去有錢賺就想理.升完gash+之後.好出奇地我係要用tw beanfun入.用hk係會話帳戶無效.都算啦.我都好順利用tw beanfun開到game.佢竟然又係要我打ac pw.仲要又係講我升左beanfun.叫我用beanfun入

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

johnlamt0329 發表於 13-4-18 06:57 PM
佢話我升左 但我冇升到 已GG

18號橘子會自動幫你升 你可以試下用Gash ac去登入Beanfun

問一個問題: 我FD話佢個BF帳(比黑 橘升既  )然後E+用BF上左  D人物冇曬  系唔系之前冇自己升就DL左D人物?

唉 都唔知咩事 我升左佢話我帳號或密碼錯誤 黑橘係咪del左我個ac呀

笑傲無雙 玩過星曲WEB

各位:
我有3個ac,得1個升倒
有一個升完入得一次入唔倒
1個係咁比個系統話香港身份證不符
sosad...

解決了,,

唔知點刪返個帖子囧""

07/24 GASH會員全面升級beanfun!公告
親愛的遊戲橘子會員,

伴隨了大家良久的GASH帳號會員系統,即將於7月24日與大家道別,感謝各位一直以來的對我們的支持。
隨之而來將為大家帶來全新的beanfun!帳號會員系統,讓各位能享用一站式的會員帳號與遊戲平台服務的結合,為著全新的beanfun!而鼓舞。

為了保障各位於7月24日仍然能使用遊戲橘子的服務,你可以於7月23日或之前先透過[GASH會員帳號升級]進行升級至beanfun!帳號,並可藉此機會合併多個GASH帳號,令日後使用更方便。

而於7月24日維護後,遊戲橘子將會為主要會員自動進行系統升級至beanfun!會員帳號,屆時請各位會員使用自身的帳號及密碼登入啟用系統升級beanfun!帳號頁(將於當天開放)回填所需資料,即可登入beanfun!官方網站。

系統升級影響範圍:
7月24日,上午9時起,停用GASH會員帳號 (CSO會員帳號除外,請留意未來公告安排)
7月24日,上午9時至下午1時,進行為GASH帳號進行系統升級至beanfun!會員帳號;同期間,beanfun!平台將進行維護。

請注意:
未被系統進行自動升級之會員需自行透過[GASH會員帳號升級]進行升級。
系統自動進行升級之會員帳號,會員帳號、密碼及進階認證資料將自動轉移到beanfun!帳號內。
[忘記身分證升級beanfun!帳號服務]只限未升級的GASH帳號使用。如帳號於7月24日系統自動進行升級為beanfun!帳號將不能使用此服務,故請希望使用此服務之玩家盡快親訪辦理。

再次感謝各位支持!
祝各位遊戲愉快!

《香港遊戲橘子》敬上
今次真係強制先beanfun
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:02 AM , Processed in 0.040196 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存