2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 [投訴無門]係17Play4u.com買日本ITUNES GIFT CARD, 張卡 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[投訴無門]係17Play4u.com買日本ITUNES GIFT CARD, 張卡顯示已使用 [複製鏈接]

我真係唔知邊度投訴好。

親愛的顧客,歡迎使用一齊玩點數便利站
本站已收到你的付款,此E-MAIL付上所購買的商品。

密碼 ****************

消費金額:105.0 HKD
購買商品:日本 iTunes Gift Card 1000円
購買數量:1
交易編號:20130427-2629388880

我想問下有無負責人可以出黎應下我

1) 我想你地比返一張實體的卡正面/背面 , 再開多張單比我 , 等我可以聯絡ITUNES果邊反映返個問題, 再證明張卡係屬於我 , 張卡個CODE比人盜用左

如果上面呢點做唔到

我想你地換過一張新的CODE比我

如果呢樣都做唔到 , 我只好報警求助。

=================================

我明白論壇同埋商城可能係兩堆完全唔同的人去運作

但係我真係搵唔到渠道去發聲, SEND EMAIL比個CS又無反應

我真係希望有人可以幫下我 , 唔該哂。

如果可以的話, 最好可幫我轉介下  ,唔該哂!

你只要 係17play果度 回報就可以了 會有人同你跟進的  放心!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:36 AM , Processed in 0.027210 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存