2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 火鳳燎原手機版 開心大發現
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息情報] 開心大發現 [複製鏈接]

我呢排岩岩玩 無無聊聊開4個acc升lv
發現抽英TIPS
我頭2個ACC 每次抽英都係抽900蚊 (貪平)
到左20LV都係得4~7隻C級英

之後2個ACC 可能多左人玩係咁比人攻
咁就廢事留錢直出100蚊英
點知出幾包就有 董卓 太史慈 許褚呢D..C級英...(前2個ACC見都未見過
係咁抽到陳登,牛輔,劉原呢D打醬油英)

所以我建議大家如果仲未有心水英雄升級既話
可以100蚊咁出英雄 大機率出C級出名武將
E家我擇定心水英之後都買番900蚊武將 都係出個幾隻垃圾英
不過始終都係拎黎食姐就無所謂嚕

十抽有許褚,太史的路過,c英係殘兵一個都未出過(2隻都係完任出的)

咁我又試過係十抽抽到張雷
得果一招技 唔係湊殘兵都唔會用佢

真係pk= =見你咁講就試下...點知真係抽到..但係連抽4張c李典= =可唔可轉其他= =灰
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:51 PM , Processed in 0.027968 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存