2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 『無意筆戰』關於申請/開通悵號問題<個人感想 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: KUENSING
go

[閒聊討論] 『無意筆戰』關於申請/開通悵號問題<個人感想   [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙

0.0"  我都唔係想加入D咩筆戰~
我真係想知有咩代理 會第一日俾人收皮?
我見日本D ONLINE GAME 我諗D 玩家一定比呢隻GAME 多 !
點解人地唔會咁?
係因為官方有準備~ 唔係玩家有準備 !!!
~~
你要玩家有準備 就係機打人啦~仲係人打機咩?
你去見工就要準備JA 真係唔知打機都要有準備
我想知要準備D咩? 點解唔係官方去準備。。。
請俾下D合理答案啦。。。

忍影世界 笑傲無雙

回覆 ★〞SiuwAL 的帖子

我真係想知佢想點= =
九唔搭八!  要玩家準備 又要負責
家陣好似佢地公司要賺我地錢...

同我地去食野~ 俾個呀姐整到你一樣..
之後仲要俾呀姐:屌 你唔識準備閃開架~家陣整到我好痛=.=
有咩分別...-.-其實佢可能收左錢..

KUENSING 發表於 13-8-14 05:20 PM
早前官方好似有叫到大家預早下載定遊戲,
叫埋大家更新 同埋開定悵號之類?好似係咁
因為講到明係『預防』到 ...

樓主可以繼續回應柒多幾獲 我長期幫你推高個帖又點話
你既思維實在太過有問題
教精你 開帳號同埋下載遊戲呢家野
係遊戲代理商應該為玩家提供最基本既服務
所以根本就唔應該因為其他因素例如你所講既時段問題而左右到
打個比喻 你去麥當勞十次有九次都係為食野
無論個一日打八號風球定係黑色暴雨
只要你去到麥當勞 佢一樣會提供食物比你享用
而唔係好似你咁講 「你又唔預早準備?」
我洗唔洗朝早八點鐘一次過食晒早午晚三餐為我既力氣同精神而做準備?
所以先話樓主你思維同諗野與本質相違 謬誤存在亦過多

未完 你講到話d人唔預早準備先至會玩唔到所以佢地都有責任
E句上面吐糟左 咁用吓你個腦諗吓 所有玩家係咪都係公測之前就知道晒隻GAME?
如果唔係 姐係話有一部分玩家係今日先至知道有呢隻GAME
你話機會係比有準備既人?哇媽咪對唔住丫
我應該係我唔想玩或者唔知道有呢隻GAME個時預先下載定同埋申請帳號
以防我第時知悉同埋想玩呢隻GAME個時會遇到申請唔到帳號同下載唔到既問題
你諗野真係唔多夠全面 睇到個殼又聞唔到個涵 真係陰公

qq1314555 發表於 2013-8-15 01:07
樓主可以繼續回應柒多幾獲 我長期幫你推高個帖又點話
你既思維實在太過有問題
教精你 開帳號同埋下載遊戲 ...

其實情況就好似#63
某情況下玩家自己都有少少責任
但係alta 嘅責任一定就唔甩

KUENSING 發表於 13-8-14 05:20 PM
早前官方好似有叫到大家預早下載定遊戲,
叫埋大家更新 同埋開定悵號之類?好似係咁
因為講到明係『預防』到 ...

唔好潛水LA,奴隸獸,你唔係好威嫁咩@@?

回覆 劉城 的帖子

台灣冇死?
咪引人笑啦
人地台版一開公測
官網直頭load唔到
找不到網頁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:03 PM , Processed in 0.023972 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存