2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 原本都唔想去到咁盡
樓主: *幻影雪*
go

[閒聊討論] 原本都唔想去到咁盡   [複製鏈接]

不如等我同大家講清講楚 講武堂 你開得此post 樓主 我希望你唔好鎖 唔好del post 謝謝

解同盟的時候:君河與巴索羅米熊的對話圖 ~

解同盟後不久 出左吳三虎 當其時得煙雨閣既我(宇文心) 葵葵 柏玄 林子文

同時 葵叔 係一見到隻王第一個沖埋去打 其後有3個講武堂既人(刀無名乂 耶律赤 邪丐風)

搶尾刀的時候 宇文心+柏玄 開紅 但尾刀始終係講武拎到  ( 我雖然身為煙雨 但我同你講 我唔會偏幫 睇圖最實際拉講武堂)

其後 英雄貼 由我(宇文心) 先發出  點解? 因為吳三虎死左之後 就出現了 (睇圖)

之後英雄貼 (看圖)

順次序的 ~ 以上圖 大家睇完再判定究竟係邊個錯 講武堂既人企得出黎既 都係2000fun偏幫 含_拉

仲有 巴索羅米熊 你要對自己講過既野負責任 以下係熊哥話比我地可以保

但又要解我地同盟 既對話圖 真係 講武堂幫主真係狗 ~ (睇圖) (都係順次序)

講武堂 你真係好野 比個like你   最後:利申:宇文心

K歌達人 十週年勳章(賀詞)

aa027047 發表於 13-8-20 07:48 PM
不如等我同大家講清講楚 講武堂 你開得此post 樓主 我希望你唔好鎖 唔好del post 謝謝

解同盟 ...

DEL定鎖就我話事,但你話2000fun偏幫請小心講野

alex2005ex 發表於 13-8-20 08:16 PM
DEL定鎖就我話事,但你話2000fun偏幫請小心講野

對唔住 7了 係應該話 樓主 你開得此post 唔好叫版主del post

同埋...偏幫既意思 係 我雖然係煙雨閣 但我唔會偏幫煙雨閣 係拎真實同大家講

玩過星曲WEB

解左同盟 係咪真係冇計傾先
洗咩去到開紅殺我地講武先
仲要殺我地唔只一次 戈陣仲要有兩個副幫係度
你地係要六合既話 就算比我地尾刀呀 你地話要我地會唔比你地???

第一 君河不斷去搵你地幫主羅米熊傾番同盟 仲不斷追問點解 解同盟

我想知 樓上你知清楚咩事未?刀無名乂 <--我唔識w0 我淨係知佢唔係副幫主

當時只係有一個副幫主 就係 耶律赤 ~ 仲有 如果你地會比 咁打既目的係咩?

係咪要話你地好正義 嘩 會比本六合陣我地 會陪我地打 會幫打 嘩 唔好係2000fun講到咁好聽 係game入面就威威威 sad

再轉個角度睇 點解唔比我地要尾刀 本六合陣唔重要 你地講武要我地會比你 <-- 我係咪可以咁講

不如你諗清楚先回覆拉好麻 唔好拾下拾下 講野都無營養既 ~

繼續,仍然係電話冇電既我

講真龍騰塊地有冇特登解出黎比你地摸低個佔有

如果冇既點解果日放左係度兩日風雲居先宣到,仲聽聞風雲居係唔小心禁左落龍騰度

又有一日煙雨用黎保地你叫我地幫你摸低個佔有,係可能你地覺得我地HEA你

但係真心既煙雨開緊修龍剩返龍騰班舊幫友係RC吹緊水

問心龍騰塊地我就打唔落手,可唔可以原諒我HEA一次,可唔可以唔好咁冇陰公要去打自己塊地呀

你叫得我咁做會唔會殘忍左D呀?

點解你都同龍騰解左同盟,係想要塊地既做咩唔積極D先,你有同盟冇幫地仲咩唔叫佢宣(冇保護期邊日都宣得)

我都講到明尾刀我一定用曬龍騰D資金幫你尾刀啦,仲想我點?

你地係唔信我既就應該一早唔好信自己積極D運幫會資金

想要既自己打落黎,你地都明知龍騰係個空殼啦

而唔係話我HEA你地囉

咁著數咩都唔洗做就有塊地,完全唔洗自己出手做到聖主???

你地用龍騰塊地黎入煙雨閣我真係覺得好失望

講到呢度龍騰塊地我差唔多講完喇

最後總結塊地你地自己打落黎啦,塊地我係比以前同盟真心為龍騰既講武,而唔係E家既講武

利申:極度失落中的葵叔

玩過星曲WEB

aa027047 發表於 13-8-20 08:45 PM
再轉個角度睇 點解唔比我地要尾刀 本六合陣唔重要 你地講武要我地會比你 <-- 我係咪可以咁講

不如你 ...

你可以咁講架 但我地就唔會開紅打囉
開紅打我地就會掉戈本野出黎比你地汁架???
問題係你地開紅打我地先呀
MK仔姐係MK仔真係拾下拾下
搵D位入我 都九唔達八

!Van! 發表於 13-8-20 09:03 PM
你可以咁講架 但我地就唔會開紅打囉
開紅打我地就會掉戈本野出黎比你地汁架???
問題係你地開紅打我地先呀 ...

唔打得就唔好尾刀人,你估尾刀完唔洗付出代價?

MK仔呢樣野 我一向都認 我無唔認

and then 入你就梗嫁拉 九唔"達"八 達達達 lalala

仲有 開唔開紅打 你地心照拉 你講到個point未

淨係識話 要本六合陣咪比你 如果搶唔到尾刀唔會開紅

唔通你陪打阿 唔好挽拉 講經堂既人 話你0n_驚你嬲

玩過星曲WEB

aa027047 發表於 13-8-20 09:07 PM
MK仔呢樣野 我一向都認 我無唔認

and then 入你就梗嫁拉 九唔"達"八 達達達 lalala

嘩 真係好童真架姐你
死剩把口

你就真係死剩把口 你連利申都唔敢?

驚係game比人宣生死擂 還是 只是一名垃圾 在2000fun博上位而已?

玩過星曲WEB

其實我真係唔識呢D
好啦我利申 東邪輝

玩過星曲WEB

我真係唔驚係GAME比人打呀

利申:宇文心

東邪軒 你好_型阿 肥仔 算吧拉好麻 哈哈

玩過星曲WEB

aa027047 發表於 13-8-20 09:21 PM
利申:宇文心

東邪軒 你好_型阿 肥仔 算吧拉好麻 哈哈

就係知你係宇文心先串你MK仔炸
我肥我都認架...
仲有唔知係你打錯定咩軒??
定係唔係話緊我

唔好係呢到威喇你 留係隻game享受你既銀game

唔好以為自己好型 講野又無point sad 傻的嗎

玩過星曲WEB

aa027047 發表於 13-8-20 09:29 PM
唔好係呢到威喇你 留係隻game享受你既銀game

唔好以為自己好型 講野又無point sad 傻的嗎

下 我講我既野出黎姐
我又冇講我有咩點黎威 唔通串你兩句就好威架咩??
哦 原來我真係好威 比你講到我好威會訓唔箸姐
比個MK仔話我好威 真係好開心

無人想知阿 肥仔 你既乜野

我地講緊幫會野 唔係同你係到講啲唔關事既狗話

靜小小 殊~~無人會話你啞嫁 死雞撐飯蓋

重點又講唔到 又無point sad 淨係識話 六合陣 洗唔洗開紅 0n lun 99

玩過星曲WEB

aa027047 發表於 13-8-20 09:42 PM
無人想知阿 肥仔 你既乜野

我地講緊幫會野 唔係同你係到講啲唔關事既狗話

唔知邊個先拉開話題架呢
仲有叫我肥老岩我多D 肥仔唔岩我
好啦你嬴左啦 你好勁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 02:07 PM , Processed in 0.034319 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存