2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 原本都唔想去到咁盡
樓主: *幻影雪*
go

[閒聊討論] 原本都唔想去到咁盡   [複製鏈接]

藍信一 發表於 13-8-21 03:20 PM
隻王指明係講武?
搶到就真係屬於佢?

你攪錯過位小朋友意思啦
佢既意思係 只要你個會夠狗 夠小朋友 就可以做出搶同盟打緊既王依件事
講得岩 隻王係可以搶 仲可以搶同盟 只要你夠狗夠小朋友 就做得到
事後仲講合作左咁耐  合作左咁耐都可以做出咁狗既事 就知講武有幾狗有幾小朋友

藍信一 發表於 13-8-21 03:20 PM
隻王指明係講武?
搶到就真係屬於佢?

咁既然都唔屬於2邊
何來搶?
又黎自打嘴巴何苦呢

zen2003 發表於 13-8-21 03:23 PM
你攪錯過位小朋友意思啦
佢既意思係 只要你個會夠狗 夠小朋友 就可以做出搶同盟打緊既王依件事
講得岩 隻 ...

人地宇文心都有晒圖係前一日已經解左同盟
咁何來有同盟搶王既一事?
更何況藍信一兄都話隻王唔屬於任何人
咁就唔應該用個搶字

睇黎你呢位小朋友都誤會左個意思啦

iamKT 發表於 13-8-21 04:05 PM
人地宇文心都有晒圖係前一日已經解左同盟
咁何來有同盟搶王既一事?
更何況藍信一兄都話隻王唔屬於任何人

宇文心話解左同盟? 下?係咩?
咁講武搶完王比人打 點解要開晒貼又話合作左咁耐又依樣又過樣?扮可憐定扮受害者?
搶人王比人打就緊嫁啦下話? 講咩合作左咁耐? 自己解左同盟 咁仲開咩貼講咩合作?
原來解左同盟? 咁既然講武解左同盟 搶人王比人打就緊嫁啦 講咁多做咩?一句到尾 抵死! 仲開咩貼?
話比人知自己有幾狗?
我都話左你條友想幫忙幫倒忙就係依個意思 似為自己講岩左 其實點講都係錯 你話你係未7

不過我覺得最狗就係慕容世家~ 樓主已經認左係慕容世家
一個本來仲係同盟線 既公會 原來一早就影定相 留定後路 準備做9同盟
你話最狗係未依個會? 唔知佢地依家係未已經影定一代D 狗野 第時爆大鑊呢
最慘張相表達唔到D咩 只係表達到一個會係同盟緊已經影定相做狗野

zen2003 發表於 13-8-21 04:30 PM
咁講武搶完王比人打 點解要開晒貼又話合作左咁耐又依樣又過樣?扮可憐定扮受 ...

呢位小朋友真係好笑
我想問下隻王係咪指明係煙雨專有?
唔係既話就唔好用搶王呢個字眼
仲有現實係煙雨既人上黎開帖話自己比人出賣, 話講武搶王
咁我真係唔知邊個扮可憐定扮受害者啦
前言不對後語

我冇話自己係慕容世家   
不過你想話我係我又冇乜所謂
反正我有我講

iamKT 發表於 13-8-21 05:04 PM
呢位小朋友真係好笑  

咁我想問世王係咪指明一代專有?
無就唔好開紅打人喇?

一代世家線

件事係點都好 都有好多種睇法既人出現
我從來無望過有人覺得我地講武係正義超人
亦唔需要 多謝哂先

岩玩既交個朋友囉 唔妥你既講多句都哂氣
講到我咁狗 琴晚唔好係我RC同我講回憶好無==
乜野<以前咁fd 點解要搞成咁>  <代宇文心道歉得唔得>
琴晚我仲未睇呢個post...原來已經講到我變左種==
如果我琴晚同你地傾之前我睇左呢個post 我唔會同你地講咁多野
我從來無話過自己係岩哂
要咀炮 要打交 歡迎~~但係唔好講到係我地逼成你咁
你地高層同我講你地嬲我解同盟 所以開紅 我唔可以怪你地...
咁邊個體諒我班兄弟比人打
你嬲到2046我就要比你打到2046都唔可以怪你地?

麻煩我同君河既對話圖
唔好影一頁仔  我見仲可以拉落去
擺埋出黎比人評論

我上你敵對 係因為吳三虎果到你開紅?我借題發揮?
講到我一早計劃好哂咁 就係等緊一個機會敵對煙雨
講咁多野 你都無講清楚吳三虎死左之後果個位
煙雨開完紅 仲講左啲咩? 求解釋 (六道全程都係到)

有人話(解同盟果到 君河都搵我傾啦 洗唔洗上敵對)
果頭傾果頭打講武既人 然後話我有企圖 係狗..我係咪又要體諒你地既心情?
其實我有咩企圖?求解釋

琴晚有煙雨既高層黎我rc話(我上一代同盟 我埋一代果邊)
一代係有人密過我邀請過我 但係我拒絕左<有圖 但係唔會公開>
我係咪歸一代 九陰玩家鍾意點諗 隨便你地

你地想證明自己一直都無錯?一直都係因為人地逼你害你?
打機真係唔好諗咁多啦 壞腦架真係~_~

利申 講武堂幫主 巴索羅米熊

iamKT 發表於 13-8-21 05:04 PM
呢位小朋友真係好笑  

依家講緊煙雨打到一半佢地入來打 唔係搶係咩?
小朋友 唔係話有寫你名 先叫搶
即係你食緊碟飯 人地就過來搶住食 碟飯都無寫你名 咁叫唔叫搶飯食?
你入去馬會 買馬買波 用緊馬會枝筆 特然有人過來搶你枝筆 枝筆都無寫你名 咁叫唔叫搶?
唔好再講埋D 廢話啦 唔該
搶唔一定要過樣野係有寫住名先叫搶嫁 傻仔
慕容D小朋友 真係無腦到極點 弱智又唔知自己弱智

zen2003 發表於 13-8-22 09:21 AM
即係你食緊碟飯 人地就過來 ...

其實只要你知道隻王人人都可以打就已經唔洗有爭吵。

隻隻世王都係咁打嫁啦。

以我個人立場:

1.隻王人人打得,邊個去打根本唔重要,都冇寫明係邊個幫會,話明世界王,我諗大家會明點解掛。
2.煙雨打左一半,當左係自己既王,覺得別人黎搶,唔合邏輯。
因為唔知你地係打前解左定打左先解同盟,作出以下2點
1.如果打前未解,姐係同盟啦,大家尾刀睇下邊個好彩囉(呢個係我地果邊既打法,可能你地唔係),如果覺得同盟係黎搶,咁好重個人利益既味道。
2.如果打前已解,姐係冇同盟關係,咁人地黎打王都好合理姐,你有你開紅,佢有佢地打王。根本無衝突,只係開埋紅想清走D人但都尾刀唔到而氣憤。又要開紅又要打感情牌講以前,其實用意何在。
3.唔理你解左盟先打定點/煙雨當講武係敵幫,最後煙雨係開紅清,我又覺得煙雨冇錯。只係講武冇咁做。
4.尾刀講技術同運氣,技不如人就認命,記得有一次係洛陽打鷹王,我地1團人唔夠1個街人(少林)尾刀,最後條友獲得兩張殘卷一個台,我地係有RC DIU鬼但咪又係認命啦,就算比你開紅殺番條友D寶物都唔會落番你袋,咪又係係EQ低為啖氣。
5.我一代打王,邪教魅惑嶺等同盟黎我地都係公平尾刀王,絕不開紅,除敵幫外,開紅只要TICK幫會+聯盟就可以。

以上所有資料我只係睇左個POST得出,當時我地打緊追殺令。

12horoscopeforecasts.blogspot.hk/

(小妹自己開的星座blog…
之前個blog比唔起server錢, 所以轉用gooogle
多謝支持... :))

chilamau 發表於 13-8-22 10:28 AM
其實只要你知道隻王人人都可以打就已經唔洗有爭吵。

隻隻世王都係咁打嫁啦。

其實篇野既重點唔係搶唔搶王 係講緊講武有幾狗
點解好似個個睇唔到重點係咩咁?
煙雨唔係當左隻王係佢 係打到一半有人入來搶左王之後比人開紅殺 之後開晒武林貼又合作左咁耐又剩
仲有7頭子霖唔好講廢話啦
之前未同神判打過時又咪又傾晒 D會 分晒時間食王
依家同我講邊個汁到尾刀邊個 緊係啦依家神判無雙次次都會來搶王
緊係邊個汁到邊個啦 之前呢? 之前一代打三爪 有人想來汁過時咪又係串人想搶王?咁過時隻王又係一代?
咪再講一套做一套啦
如果一代打到最後小小血 有另一個會先組左隊人入來汁左尾刀 你一代開唔開紅?
咁講武比人打就緊嫁啦 開咩貼 出咩聲? 由頭到尾都係講緊講武有幾狗

zen2003 發表於 13-8-22 09:21 AM
即係你食緊碟飯 人地就過來 ...

一隻係game任何人都可以打既世王
一面識講煙雨唔係當左隻王係佢, 一面就話講武搶王

小朋友唔好打咁多機啦, 真係怕你遲到連現實同虛擬都分唔開

iamKT 發表於 13-8-22 12:40 PM
一隻係game任何人都可以打既世王  
一面識講煙雨唔係當左隻王係佢, 一面就話講武搶王  

唔係當左隻王係煙雨 有冇睇我之前既回文喔 小朋友
係煙兩打緊隻王 講武後組人入來打 係煙雨角度佢地就係來搶王
關隻王有無名 當唔當隻王係邊個咩事?
你係未小學雞得濟 仲未明個意思?
依家D 小學雞程度係未真係低到咁... 唔怪得講武仲可以開武林貼.....

zen2003 發表於 13-8-22 01:02 PM
唔係當左隻王係煙雨 有冇睇我之前既回文喔 小朋友
係煙兩打緊隻王 講武後組人入來打 係煙雨角度佢地就係 ...

宜家打世王我地都係開紅打~你咪黎打囉~歡迎丫=]
加上我冇野世王好耐了

我就一向好公平我就唔會話人黎唔黎搶~你尾刀我咪讚你囉~就係咁

每個人都會有為個人利益既時候,我亦唔相信你冇。

回覆 LF_KiLLer 的帖子

算啦 熊人 你紙包唔住火
你只係識 解左同盟 等人地黎同你傾
解同盟相信唔只一次啦 仲有好幾次
煙雨當初點解會上同盟? 上左幾耐你又記得?
當初花音就乜都傾左先 會用腦 但你只係識話煙雨錯
宣地方面解同盟 我睇左都笑啦
話曬合作左咁耐 宣錯地就解同盟? 意思係咪我多你一個同盟唔多
少你一個同盟唔少……
以前我都當你地係兄弟 但你每次都係為利益出賣兄弟
今次仲要出賣煙雨 我睇你地仲有邊個係兄地 一齊崖住依隻game

zen2003 發表於 2013-8-22 12:20
其實篇野既重點唔係搶唔搶王 係講緊講武有幾狗
點解好似個個睇唔到重點係咩咁?
煙雨唔係當左隻王係佢 係 ...

我搶左你10蚊 但係果10蚊唔係你既 明白 辛苦你

zen2003 發表於 2013-8-21 16:30
咁講武搶完王比人打 點解要開晒貼又話合作左咁耐又依樣又過樣?扮可憐定扮受 ...

你唔講下開完紅仲講左啲咩? 88

ngaingai456 發表於 2013-8-22 13:56

解同盟相信唔只一次啦  ...

你係?  喔...搞唔掂自己個幫既人  明白
我淨係知英雄堂得反個名 無哂人
多謝指教

ngaingai456 發表於 2013-8-22 13:56

解同盟相信唔只一次啦  ...

宣錯地解同盟?你肯定你知咩事先回po
898  過棄既英雄堂幫主

忍影世界

梁俊義 發表於 13-8-21 02:14 PM
搶10蚊就唔係搶?
搶返黎好光彩?

你誤會左我意思==
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:38 AM , Processed in 0.037748 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存