2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 一個曾經用外挂,用bug,複制裝備玩家/香港游戲公司有 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 一個曾經用外挂,用bug,複制裝備玩家/香港游戲公司有幾無能   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我玩online game超過十年以上 港服,台服,大陸服,外國服game基本上都玩過。
到目前為止玩game洗錢估計超過二百萬以上。當時我係一個洗錢+外挂玩家,我吾係話自己洗錢有幾勁。
只係想話你聽香港游戲公司有幾無能。包括(Alta,GC,Gameone,雲起)
首先講下Gameone其下一隻game天龍八部,有玩過玩家應該好清楚當年王挂,搞到滿城風雨,就連全服洗錢最勁個個,都要比王挂一下秒,我想講其實個王挂係大陸時以經有,只係我想試下香港用吾用到點知可以用,由隻game公測以經用,好多人吾知,除左我自己公會,不過佢地開頭都吾知,我起馬用左4個月連官方都吾知睇下D官方幾無能,只係比自己公會D人問到點解升甘快先話比佢地聽,點知吾夠二個星期比人公開左,搞到全服個個都用,當時好多人比官方封ac,唯獨我呢個主腦冇比官方封過,到現在個ac仲係到朋友代玩。仲有當年gameone充值點數都有bug,一張點卡可以bug 4~5張點數!其實吾單止天龍仲gameone其他game都有不過吾講了太長!

講下GC 其下某幾隻game 咩game我吾開名 玩過GC玩家應該都知知地,當年GC某隻game GM帶玩家打副本,送野比玩家!bug隊加成經驗1~2日封頂,希望複制裝備,最記得係bug錢一日bug左4憶7千萬,仲要洗靜三千萬先比官方封ac,被封號因為教人bug封左差吾多2個星期先解封,官方只係回收我三千萬其他乜都冇做!仲有D小bug就吾講!

Alta 晴空複制時裝 呢個應該冇乜人知

雲起 最好笑 亂封玩家ac 玩家食商城水打公會戰被封,當時我外挂+加速+bug錢又吾封 居然打完會戰之後封左我公會主力玩家D商城水無cd有錢狂食打不死,官方查都吾查就封左笑爆!

講真我打得就林比人閙
我有朋友係香港某間游戲公司做每日反工,玩電話,上網溝女,吹下水,睇戲,打機!
乜你地覺得佢地有做野,仲有隻game發生D大事除左間公司的技術識搞,其他所謂gm根本垃圾除左識小小指令,其他乜都吾識

講完 想鬧就閙! 幻想我正常玩家不過如果要搵佢D bug應該都吾難!

香港遊戲代理一向都係"意見接受,態度照舊"

代理始終都係代理,乜都會驚一餐,就算識得改走某D BUG都唔會改,要卸番去開發果邊做野

佢地代理D GAME, 都係等D玩家買點消費, 然後從中得益, GAME有問題就會好"尊重"原廠設定

BTW, 其實比較有興趣既係: 一間代理公司大約有幾多個員工做野?

Alta活動勳章 玩過星曲WEB

Alta 晴空複制時裝

依家應該沒啦= =? 唔多覺有人有好多時裝wor

十週年勳章(賀詞)

有樣野可以肯定,就係整外掛果d人仲勤力過代理d職員

代理知有bug只會匯報原廠
但原廠一更新d外掛就即有update

當然有d收$既外掛不排除係官方(原廠?代理?)自己撈多筆

係香港某間游戲公司做每日反工,玩電話,上網溝女,吹下水,睇戲,打機!
呢個正 唔洗做有錢收

你唔係用bug就用外掛
邊夠你玩呀師傅

水果刀唔好得去邊

最好笑成地都係外掛,新手都認得出分得出,果班GM話好難捉,2013年最佳國際笑話??

Alta 晴空複制時裝 都好耐之前既事了..之後維護好快改返官方連公告都沒出

我開外挂基本人都在只係外挂開懶得用手禁..吾會訓教先開外挂 可能咁既原因官方冇封我AC 玩十幾年GAME唯一一次被封AC就係BUG錢  仲要BUG完後差吾多二個星期先知 D BUG錢一早拿去整好哂裝備同收野

其實人地用吾用外挂升LV對我黎講真係冇乜所謂 由佢地開
個D開外挂(幣商另計)玩隻GAME玩得長吾長都成問題 睇下邊個崖到最後 絕對吾會係外挂玩家 目前班外挂升lv未由到最後大家都係同級
依家出既GAME基本都短抄 成班代理商好似吾理隻GAME既生死 係到搵快錢 明明好好玩被外挂 BUG搞到D玩家走哂 官方吾去處理
我開呢個帖只係想話你地知香港既遊戲公司就係咁..仲記得GC當年某隻GAME幾好次活動 指定玩家中獎 中獎次次都係個幾名玩家 之後聽講比GC D高層知道抄左個GM

我自己玩game基本最少玩二年..好少話放棄 除非死城. 班戰友吾玩 成隻game汁左 玩左十幾年試過玩game玩到汁左..有6隻..咩game名就吾開啦 都係香港出
最記得有一隻夜晚玩玩下死ser 第二日官方先公告我冇記錯好似係話因開發商無法更新版本所以結束營運

借問你天龍咩名呢 吹到自己王技主腦  我就用王技用左個幾月先滿城風雨 2個星期?就係主腦 笑料

fanhenhk01 發表於 13-8-21 11:22 AM
借問你天龍咩名呢 吹到自己王技主腦  我就用王技用左個幾月先滿城風雨 2個星期?就係主腦 笑料 ...

我係當年玩北SER 萬馬堂 副會長 之後因為同光速嘈交而離開公會 名就吾開..如果你由公測開始玩過你應該知道邊個

200萬0.0
1年用20萬 1個月用1萬7..
咁有錢既-.-份工起碼4萬
200萬夠買樓咁制

hh032337 發表於 13-8-21 11:34 AM
200萬0.0
1年用20萬 1個月用1萬7..
咁有錢既-.-份工起碼4萬

有4萬 差吾多啦你估得

回覆 japi0256 的帖子

樓主 想問一下 有邊隻遊戲係無外掛 ?? 貪食蛇定係其他小遊戲呢??? 你講到香港代理商咁無能,海外有邊間代理商的遊戲係無外掛咖...我都想玩下個D無外掛遊戲      還有呢... 香港代理商咁無能 點解你仲要玩香港代理的遊戲呢? 明知山有虎  偏向虎山行....

(內心說話)好多玩家會多謝你 你唔比咁多錢洛去  我地D星豆市民邊有免費遊戲玩呀

fanhenhk01 發表於 13-8-21 11:22 AM
借問你天龍咩名呢 吹到自己王技主腦  我就用王技用左個幾月先滿城風雨 2個星期?就係主腦 笑料 ...

冇左聲氣? 你中期玩? 不如你開名 你天龍叫咩名

順便講埋 萬馬堂呢個公會 當年係同超凡係暗戰呢隻GAME開 因BUG錢我同超凡比人封左2星期 其實吾單止我同佢 成隻GAME既十大都封哂AC 因為BUG錢 之後玩到頂封 打足1日0.03%經驗 升吾到日日打交 最後吾玩因開發商無法更新而結束營運 之後聽講香港出天龍 同超凡去左玩大陸天龍試GAME 識左光速 之後港服公測 再拉埋光速去玩港服
三友丁開左萬馬堂 因為光速老手 超凡叫我轉副會長比光速做 比左光速先大件事 為左呃新手吾識玩 搶古墓王武賣點數 記得當年賣一把出去成千蚊 好似幾萬金吾清楚我通常都吾理呢D野 封殺所有公會 吾比佢地升級 封殺古1~古9所有玩家 一個公會打全服 最後因為一件事退出公會 光速私吞王武既點數整裝備 同佢嘈先走 呢件事成個天龍都知 最後被追殺被迫開王挂去長白山單練 打二個鐘吾洗無經驗 有某人問我借王挂用 到最後先搞到全服都知 個時仲比光速密頻罵我 話我係到搞事

原來王掛你係主腦....哈哈哈

無封啊當年,一堆人唔見封

回覆 就算出錯 的帖子

隻隻game有外掛 但香港捉得最少

玩中華網龍的遊戲啦   保證無外掛

回覆 就算出錯 的帖子

因為佢本身有內掛
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:41 AM , Processed in 0.038580 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存