2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 其實我睇到成街都係外掛,我都開始用外掛了 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 最愛Eriko
go

[疑難雜症] 其實我睇到成街都係外掛,我都開始用外掛了   [複製鏈接]

kyo95421 發表於 13-8-23 04:22 PM
官方封唔到外掛,隻GAME1個月即刻收皮

係呀 我見到強勁外掛係隱形既 咁影咩相?

有時你會見d怪 自動比人打死就係呢d

我睇可能唔洗1個月玩完

閃KANE閃 發表於 13-8-25 12:44 AM
角色平衡度 => 每個patch都只得幾隻強勢英雄   大量英雄永遠鬼隱    睇大型比賽就知

組合變化 => 永遠都 ...

咁講啦 DOTA 我都有玩過, 你話難上手==我真係唔知難係邊,我唔算勁 約6:4 WIN比率.
明明講緊幻想神域開外掛=-=講講下變左呢D野
因為WOW,D3,GW2,LOL,DOTA 我都有玩.同埋第一次見人,仲咁理性堅持自己睇法又無火藥味.
其他個D唔講啦,因為我唔覺得你講GA野係錯,但又唔完全岩.

閃KANE閃  唔推POST了= = DOTA難上手係世界公認 主要係手速需求&反應 講真果句 LOL連WOW PVP都不如 只係人氣實在太爆....  發表於 13-8-25 03:01 AM
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:25 AM , Processed in 0.025533 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存