2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 碰上千代女的悲劇...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: yipkawing112
go

[其他] 碰上千代女的悲劇...   [複製鏈接]

個人見解

講明~ 我係呢個會既會員, 但呢幾日忙冇玩~~

拎人隊長T人出隊唔岩

以致樓主惡意洗頻~

佢應道歉 及賠償

但樓主要求既賠償 係DEL 2隻人AC

不合理, 因為 你AC 仲係到,

事件 對你損失係 得到  果隻咩源神既__%機率 機會 // 錢

DEL 2隻AC 明顯不合理 及你無權咁做 ~~

唔明你要求賠償理由係咩

金錢上?:
DEL 2隻AC , 你有錢收?

定你只係玩玩下, 唔想件事解決,

好處係咩? 損人不利己

合理賠償 係應該 以你當時情況 順利完成副本 後既 有可能獎償   作為考慮前提

ShiftFocus  正式回應出左 #35。樓主還樓主,唔係樓主果我地唔洗同佢地傾點賠償,有一個係係到搞事,我地唔洗理佢。  發表於 13-8-24 07:26 PM

我作為路人都覺得你地個會有問題, 如果我係呢個會既會長, 我會先叫會員唔好POST任何野, 因為佢地講既野真係錯撚哂, 講得多錯得仲多.

一句錯就認,打就企定, 你會員真係做錯, 甘就應該道歉.. 道左歉,,樓主接受咪受LOR, 唔受咪理9佢唔應機LOR, 家下火藥味甘濃仲甘多人噪,
明眼人一見就知你唔識管.

作為會員既就真係醒小小啦, 衰左野然後想沬黑個樓主, 等D人覺得係樓主問題( 仲要用D白痴理由沬黑, 都唔知你地係幫朋友定係害朋友, 有個仲要話人小學雞, 我就真係覺得你個人BODY唔係,但係你既心智一定係小學雞)
..如果你地覺得樓主認係甘PK, 甘咪唔好應機, 理7佢, 甘咪冇回應LOR, POST沉左有9人記西得咩!. 唉!

hkskyman  點會冇可能管, 除非係你個會個作風係甘, 如果唔係一9踢出會, 就清淨哂啦.  發表於 13-8-25 12:26 PM
ShiftFocus  多謝你既意見先。佢冇ON幾日未知情況。始終只係GAME公會,無可能管埋個人自由。  發表於 13-8-24 10:43 PM

我第1次留言 明明唔岩 居然搵朋友小返人發圍?我覺得你地唔出聲我都唔會睇到咁火 只見一堆借口 我組街團有次同幾個同公會既人打過 出左千代女 千代女1下飛刀打我2萬8血 唔夠打唔係藉口 死輸出就跑圖 坦ec頂住等人補上 慢慢磨耐d一樣殺到 我唔會話呢個團全部都係咁 但果3個擺明玩狗西 我只聽到樓主提到1個叫"楓仔"既人 已入黑名單
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:55 PM , Processed in 0.028440 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存