2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 最近幫朋友代打積分 發現.....
樓主: 9789
go

[閒聊] 最近幫朋友代打積分 發現.....   [複製鏈接]

春GoR 發表於 13-9-28 06:02 PM
呀 版主我開頭真係和平同佢傾計
但係佢都要串人先 你可以睇返帖

哈哈,你講你呢段??

春GOR:
你講咁撚多野做乜9姐
講你講去都係想講你代打有幾撚勁?
然後一尾話我地技術未撚夠班 吾可以carry成隊\ 自己隊友有雷 對面冇雷友?
係呀 對面有雷呀 吾係雷到仆街果隻囉
我地果d 雷撚到眼又吾插 9沖既9沖 冇眼都照沖 會戰亂咁柒打
你搵呀toyz打銀牌場 比4個雷到仆街既toyz  之後toyz打吾講 你走去同佢講 都係你未撚夠班 技術未去撚到1打5既地步?

小達我愛你 發表於 13-9-28 06:01 PM
串人好好玩咩  你不如串下自己老母做咩成日被人屌

老母比人屌下又唔會少忽肉既,
咁都嬲除左EQ低之外 就一定係有精神病~~~哈哈

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母

你唔會嬲既 EQ咁高
已有 1 人評分威望 收起 理由
Shaorin -20 無意義的回覆

總評分:  威望 -20   查看全部評分

小達我愛你 發表於 13-9-28 06:15 PM
屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你 ...

比隻狗吠有咩好嬲?

汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪
汪汪汪汪

9789  禁=糧 又打錯字^_^  發表於 13-9-28 06:21 PM
9789  禁=糧 又打錯字^_^  發表於 13-9-28 06:21 PM
9789  乖乖~~等陣比狗禁你食^_^  發表於 13-9-28 06:21 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
Shaorin -20 無意義的回覆

總評分:  威望 -20   查看全部評分

我都幫個朋友打積分

由銅1打到金5 只係用左8個鍾左(有跳區)

你既情況我都見過
我果時個FD帳號打到銀1 有個金5 串串嘴(佢P5 我P4)
佢自己話咩 金牌勁過銀排:( 唔做SUP

結果我理鬼得佢 我玩MID 佢就玩SUP係到亂黎SO9SAD~~(最後靠我同TOP CARRY 完勝 隻SUP食屎狗掛網

金5自以為實力好勁 但確實可以收皮

玩呢D咁低階既積分場 唔好同喲傻仔嘴炮 只要CARRY全場就得

(利申,鑽3

zxcvbnm2145 發表於 13-9-28 06:34 PM
我都幫個朋友打積分

由銅1打到金5 只係用左8個鍾左(有跳區)

算啦...呢d道理銅牌仔係唔會明架喇!!

雖同意97兄既論點  但係態度就真係收斂小小好d

想問下樓主會唔會玩NG呢 就試過玩NG 對面揀左D奇葩陣 咁NG有呢D唔係好出奇既 諗住輕輕鬆鬆玩到完場 直至有野佢地做左D好笑既FAIL 我有個FD就全頻打左句LOL GG 對面有條友就發哂脾氣咁 係到話 銅銀仔未贏過RANK 贏場NG都咁開心打哂飛機咁我地全RANDOM咋唔係贏硬你地之類  跟住就罵戰 大佬啊無人拎住把刀逼你RANDOM 加上洗唔洗咁輸唔起 一輸就話人銅銀又性咁 佢地全隊得一個人出聲 仲要係香港人 完場一睇出聲果個白金5 0分   佢其他FD 就有銅有銀咁   我地就成隊金 有個白金3 佢就成場係到話人銅銀仔 垃圾之類 正常就算高ELO 都唔應該拎個ELO 黎串人 可能有人話白金唔高 但我得金 對我黎講算高啦  唔知係佢個人輸唔起定高ELO D人都會輸唔起

hkpp123 發表於 13-9-28 08:21 PM
想問下樓主會唔會玩NG呢 就試過玩NG 對面揀左D奇葩陣 咁NG有呢D唔係好出奇既 諗住輕輕鬆鬆玩到完場 直至有 ...

佢100%係輸唔起啦,
我自己覺得
NG場 嬴輸無咩所謂,RANK場要屌 我都係完場先屌

我同意樓主所講的野....你係咩牌的實力就屬於咩牌的料...你carry唔起果個牌的人...証明你都係果個牌的一份子...所以唔好再講人地雷唔雷的問題....因為你地大家都係同類...有分邊個雷邊個咩???

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

屌你班仆街
唔好為左我呢個廢柴嘈啦

回覆 黃米奇 的帖子

自大  邊夠我廢

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 andy6f11 的帖子

唔好同我爭啦
我先係最廢果個

黃米奇 發表於 13-9-29 02:30 AM

唔好同我爭啦

大家唔好爭黎爭去喇...加入我地廢柴聯盟
一齊做廢柴拯救呢個世界

回覆 黃米奇 的帖子

話時話 而家你打上左咩牌

回覆 9789 的帖子

雷神就係我

now白金5
其實我實力只有金牌
只不過有神的眷顧先會打上白金

副版主咁威既?罵戰唔扣分 反而過黎抽水一次仲要扣20分

技術要有.....但有運行真係冇計
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 10:47 PM , Processed in 0.039348 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存