2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 【鬥爭變】戰場系統震撼開戰
樓主: sylvcy
go

[港服] 【鬥爭變】戰場系統震撼開戰 [複製鏈接]

kenlam_2204 發表於 13-10-31 09:02 PM
你系咪睇字系由下到上咁睇?
遊戲還遊戲 唔關現實
你問人讀書好唔好之前不如撫 ...

咁都唔該你 睇番你自已講過d咩啦  唔好話串唔串先  你自已講都有d問題啦  小弟弟!

第1. 你話1ser d人冇興趣  咁樣仲唔代表你中文能力差?  你而家1個人既發言 代表曬成個1ser wor  我係1ser 玩家  我唔覺得會冇興趣囉  咁呢到邊個問題呀?  

第2. 你話個戰場系統3內36 打我地4內49   個戰場淨係開放10日咋? 冇時間俾2ser d人升4內黎打? 我又冇強迫佢地一定要用3內36 打我4內  咁呢一點又係邊個講野出問題呀?

第3. 你話我睇小2ser d玩家  你由邊隻字眼誤解到你覺得我睇小2ser d人  我由頭到尾都話好想同佢地切磋!!
係切磋呀  唔係話想打殘2ser呀   明唔明2者分別呀?  小弟弟!

第4: 咩叫做遊戲還遊戲 唔關現實  而家咪因為遊戲既爭執 導致暴露左你現實既中文既說話以及能解能力都比較遜色囉  唔關事都虧你講得出口!

我睇字由邊到開始睇  關你事? 串得你有point咪得囉   以上幾點  你都問下自已個內心  我講得有冇錯  唔好一味死頂 有時呢 錯就要認 唔好撐飯蓋!

同2ser既人打...正=]

逆風屮流魂 發表於 13-11-1 08:54 AM
咁都唔該你 睇番你自已講過d咩啦  唔好話串唔串先  你自已講都有d問題啦  小弟弟!

第1. 你話1ser d人冇 ...

所以你打咁多字 無非就系想話我中文差同話小弟弟
OK你既然打咁多字 咁我咪成全你 廢事你花左咁多心機

姐系呢 我就無咁把炮 代表1ser 希望你就唔好咁多妄想
1ser既人冇興趣 =代表中文能力差

同埋你get錯左我既意思
好似幽雲16州咁 我無見過E家有一日可以打到
我既意思系 你地等我地到4內49果時 同幽雲一樣 無咩人想打

至於第三點 我無講過你地打殘2ser 而你講過 “針對唔同既人 唔同既態度!” 可能令我誤會左 咁系到同你講sorry 同埋 既然你咁想切磋 咁我歡迎你黎2ser既蘇州切磋

而第四點 不如你解釋咩叫能解能力先

你睇字由邊到開始睇當然唔關我事 不過你不斷系到get錯我意思仲系到話我就關我事 你記得啊 系你話要串我 記得唔好話我串你先 我一直都無串你 我呢 就無死頂過 單純回答你既論點

“有時呢 錯就要認 唔好撐飯蓋!” 原來你唔會次次都認錯?受教受教

戰場系統好吸引更新完又有排忙
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:02 PM , Processed in 0.028315 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存