2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 慕容世家 迫害忠良 人生攻擊
樓主: 臥龍乂
go

[抱怨專區] 慕容世家 迫害忠良 人生攻擊 [複製鏈接]

韓曉曉發生左事之後第1時間5係搵你呀(慕容帝翎=管中邪)你當時都未係幫主,5好而家做左一陣幫主就係到語無論次啦,成日扮話事人,果時D人未比你個臭口人分化到,你未買晒D人心,未夠班呀,韓曉曉搵既係當時無用幫主慕容奕雲,佢同韓曉曉係好友好自然就搵佢講,但當時慕容奕雲返緊工,放工後講,
就係咁放工就上左RC傾,當時好多無用D人黎左
一開始就講返件事
最後解決方法係,韓曉曉意思係叫龍葵乂退幫,SAY  SORRY出貼,
無用方面意思就出貼OK的,但踢龍葵乂出幫就比較難,
就係咁傾左好耐最後無用果面就話會出張貼,但踢幫就應該5會,
點知呢個時侯龍葵乂就自己退左幫,話出左幫都要打曉既人,
之後韓曉曉當時係RC仲係到同無用一個朋友傾緊,講緊係不如叫佢SAY  SORRY啦,就咁算啦,(謝小龍既事就由佢地自己私下解決,意思係只係龍葵乂1個打謝小龍,5會有其他慕容既人幫手,)但呢個無用既朋友過反佢地RC同龍葵乂講同韓曉曉SAY  SORRY就算OK嗎?,點知龍葵乂就話做5到,咁呢個無用既朋友就過反去同韓曉曉講不如等下星期大家心情好返D先再處理你同龍葵乂既事,就係咁大家就有左初步協意

destinreality  係弈雲交比我處理既 將你曉列為敵幫,幫內無人反對-.- 一致通過  發表於 13-12-17 08:26 PM

玩過星曲WEB

大老  人地奪書時候打到你姐 戈個龍葵唔係見到曉既人就可以打呀

同佢傾過計就知佢根本唔係想解決問題
只係不停講經想證明自己岩,要人聽曬佢話,講到尾就要想我踢果位手足
為左要我踢人 不惜將私人恩怨帶入幫會
我同佢傾件事果陣傳說既喬少都係我RC 完全睇到我d幫員幾不滿佢

回覆 destinreality 的帖子

人地從無話無將件事放係心喎你攪清楚先,仲有人地有可能5放係心?_?,你做到係因你個人好大方(事實係扮大方而家你5係話人地追住你兄弟5放咩@@呢個兄弟件事5通又係第2件@@,)放低左仲日打夜打人,行過開紅打,奪書無書係身都開紅打,一奪書就開追殺令,你地慕容開左曉幫幾多次追殺令,係人都見到,到而家仲係到想將事實扭曲,

destinreality  你岩岩個po先話你地冇放係心-.-奪書沖突正常都唔會放係心 但你重重覆覆講,講到而家仲講緊  發表於 13-12-17 08:23 PM

5想解決,如果真係5想解決你5係話人地同你講經講左成粒鐘咩咁叫5想解決?_?呢個係韓曉曉既意思定係你慕容帝翎5想呀講清楚呀(咬住人5放係邊個,日開夜開追殺係邊個,話人海捕你,你5打死人人又點海捕你,)你5好成日掩耳盜鈴係到自欺欺人啦
搵喬少係第2次黎啦,件事前後你都攪5清仲將D事抽絲剝繭咁講出黎,講埋D對自己有利既野
人之常情,呢個都係你可以搵到同盟幫你既手法

destinreality  追令你因為打緊敵幫果陣你鑊鑊都抽水 咁米變敵幫囉仲好意思講咁多  發表於 13-12-17 08:24 PM

個個玩ser1都知無用狗仔係靠痴住一代邪教先敢咁大聲講野  無左佢地無世根本垃圾都不如 成日聊事鬥非 次次有咩事都叫主人幫拖 宜家又扮野開個中立幫呃新仔入去
成個幫做得最岩就係俾個傻仔原地文做高層伶住身咁既裝以為自己好勁 又口臭又成日周街開人紅 好地地一套雪劍俾佢玩到變送怒神技 銀裝仔都打到佢原地幾次 但佢都仲有面周圍串柒柒打人 完全岩哂個幫宗旨 厚顏無恥

管中邪我諗你肯大方認一句你地係一代邪教養既狗 好多人會甘心打完你地俾你地叫主人覆卓

yiu829 發表於 13-12-17 07:30 PM
韓曉曉發生左事之後第1時間5係搵您呀(慕容帝翎=管中邪)您當時都未係幫主,5好而家做左一陣幫主就係到語無論 ...

由你第1句已經知你呢個煙雨線打手志在單單打打 立場中肯極都有限
搵弈雲/我 同幫主既野借題發題你有咩居心  人地幫會內政要同你呢個打手寫報告?
我處理呢件事冇對唔住幫友冇對唔住弈雲
敢問閣下係咩幫  如果你幫主 經了解後發現雙方只係奪書紛爭
你幫主聽完對方講踢人就踢之而後快  你會點睇? 拍案叫絕? 正呀踢得好? 咁?
韓曉曉對呢件事既態度就係只有佢岩  佢就要重覆講經要人聽佢話  冇考慮過人地幫友既感情
到後我d人憎佢  覺得佢假  肉撚酸 之類 我都控制唔到
我講既野未必中肯 亦唔係同你交代d咩  只係想講曉 就係世家既敵幫 而事出 必有因

不惜將私人恩怨帶入幫會??你兄弟話要殺我全幫,又要問候人,搵你地傾比個意見你話要佢退幫,你地唔肯,咁傾到最後係出貼SAY SORRY,但交談中龍葵乂又自己退左幫,出英雄貼:我會追隨曉幫你,再之後你地副幫再出一句:龍葵乂BB我地支持你,曉既夠做就黎,咁最後你地話會出個貼SAY SORRY,比大家冷靜下先

咁樣叫做不惜將私人恩怨帶入幫會??搵你地交代就變做私人恩怨,唔怪得會有下回合,再有之後既事

利申:謝小龍

你唔好開口埋口就話打手,知道咁多事,你都可以講到叫打手,你話奪書紛爭,以家係講緊你兄弟話打全幫,你睇清楚個問題先

簡單D 發表於 13-12-17 08:27 PM
不惜將私人恩怨帶入幫會??你兄弟話要殺我全幫,又要問候人,搵你地傾比個意見你話要佢退幫,你地唔肯,咁傾到最 ...

係你個陣唔肯出聲 要韓曉曉1個講 跟住佢無啦啦爆seed 又話咩又話愛曉曉跟住又用鞭鞭曉曉
佢係到發癲  剩係話要我地踢龍葵 咁冰翎先出貼串佢

簡單D 發表於 13-12-17 08:33 PM

你唔好開口埋口就話打手,知道咁多事,你都可以講到叫打手,你話奪書紛爭,以家係 ...

你都識講佢自己出左幫打啦 咁後尾點解會開你拖啊 宣尚武開紅幫煙雨手 我地先落你敵幫

我件事一早以經交代晒,之後既事係你兄弟要打全幫,我出唔出聲有重要??咁管中邪之後係RC話過一句,龍葵乂既意見就=我既意見,所以我都交晒比曉曉,冇問題

如果果個比人打係你,打你全幫,問候你,我相信個SEED絕對唔會咁少,絕對要爆十個SEED

咁結果個單野 我地d人都無幫手郁你地  係你地d人幫煙雨手我地先打你地

慕容世家犯眾憎.
無中生有侮辱人.
曉幫只想靜耳根,
打交輸了亦甘心.
何以世家少了人?
大家心中知原因.
人生攻擊嘴炮吟,
紫影飛雪在招生.

水上飛
RC : yiu829

回覆 簡單D 的帖子

人在做天在看,問心無愧,小龍我地全幫兄弟都撐你

以家先睇到,管中邪話成日講奪書件事,咁件事真係奪書開始唔講呢件事起頭先,你想我地講D咩=.=

簡單D 發表於 13-12-17 08:44 PM
以家先睇到,管中邪話成日講奪書件事,咁件事真係奪書開始唔講呢件事起頭先,你想我地講D咩=.= ...

咁你覺得我地因為奪書單野就追住你地打 咁你繼續

要你地D同盟出黎幫我地做咩,出黎話你地小學X,話你地5岩呀,話你地最鐘意打細幫會,最鐘意話D女仔係_,話你地扮正義?_?
人地5出面話你地5等於人地真係認同你地既做法,只係人地覺得你地小學X,同你講都晒氣呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:10 AM , Processed in 0.036655 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存