2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 慕容世家服 -閻王居- 搞事幫會 扮和平幫呃新手玩家? ...
go

[疑難雜症] 慕容世家服 -閻王居- 搞事幫會 扮和平幫呃新手玩家? [複製鏈接]

同上

記得之前 成日見 獨孤鬼王蒙牛牛奶 係各大主城 深夜開紅 帶隊打人 晚晚入監
蒙牛牛奶 更不時 開貼 嘴炮。 (疑似小學雞)
點解 晚晚 在GAME內 晚晚殺人找誤 的玩家 可以說自己是 和 平 幫 ?
求解答 .......

可見有多厚顏無恥.........................................

我唔想再解釋
凌晨多人訓左邊個知0.0
我地幫多夜鬼  個個玩古譜夜媽媽唔搵敵幫有仇既人來殺  幾萬蚊買返來晒錢咩0.0

獨孤鬼王 發表於 14-1-12 11:43 AM
我唔想再解釋
凌晨多人訓左邊個知0.0
我地幫多夜鬼  個個玩古譜夜媽媽唔搵敵幫有仇既人來殺  幾萬蚊買返來 ...

樓上個鬼王係真人定假扮 post張咁7既相出黎應該係借刀?
難分真與假

見到蒙牛牛奶諗起一件往事 當時逍遙居失地 日日去清龍騰幫地 劫佢地鏢
少帥(逍遙居)有隻分身係龍騰(龍騰招佢入) 見牛奶係幫頻講 : 我比d野d大幫睇 一定搞到佢地(逍遙居)散幫
結果之後個幾日...........................................繼續清龍騰 無改變
最後浮生(龍騰副幫)黎求和解先停止
加番一句:見人名諗起往事 此事只關牛奶龍崎呢d前龍騰人事 唔關閻王居事

笑傲無雙 玩過星曲WEB

北.冥 發表於 14-1-12 01:07 PM
見到蒙牛牛奶諗起一件往事 當時逍遙居失地 日日去清龍騰幫地 劫佢地鏢
少帥(逍遙居)有隻分身係龍騰(龍騰招 ...

話說早幾日上九陰睇風景
係蘇州都比龍崎招入幫=0=

tszlok 發表於 14-1-12 04:18 PM
話說早幾日上九陰睇風景

= =之前我無幫個時 佢都邀過我 其實仇人真係咁難記咩? 竟然得罪過人 想招人入幫
話說我地唔好騎劫埋呢個post啦 等佢地d人慢慢討論啦
個人對於閻王居既睇法: 一部份人唔和平(e.g.牛奶 龍崎 仲有上次清皇朝幫地既丐幫女) 一部份人和平(e.g. 小時師妹 同程深心個d) 但唔和平既人多

北.冥 發表於 14-1-12 05:43 PM
= =之前我無幫個時 佢都邀過我 其實仇人真係咁難記咩? 竟然得罪過人 想招人入幫
話說我地唔好騎劫 ...

連你都咁講...

姐係佢地呃人啦.......................... 太過份

回覆 北.冥 的帖子

game姐打完米又係fd 我睇得好化既!!呢隻game唔係你打我就我打你嫁啦 btw 玩game冇隔夜仇 by龍崎

3X-man 發表於 14-1-13 01:30 PM
回覆 北.冥 的帖子

game姐打完米又係fd 我睇得好化既!!呢隻game唔係你打我就我打你嫁啦 btw 玩game冇隔夜 ...

哦 關我撚事 BY龍崎? 無人識你WO好似-,-

回覆 aa027047 的帖子

最憎D烏蠅係到煩住曬 係要係到搭爹 你係唔係冇朋友姐 洗唔洗我介紹D比你?

笑傲無雙

tszlok 發表於 14-1-12 04:18 PM
話說早幾日上九陰睇風景

他強任他強,清風拂山崗,他橫任他橫,明月照大江。他自狠來他自惡,我自一口真氣足。

見到忍5住讚下~太極拳既意旨, 用係生活上都超級好

ps,我路過的

angelkeung  我都有睇倚天屠龍記._."但真係好有太極feel,so一時醒5起+_+  發表於 14-1-16 10:15 AM
destinreality  呢個口訣係張無忌唔還招硬食滅絕三掌果陣唸既九陽神功黎-.-  發表於 14-1-16 03:42 AM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

angelkeung 發表於 14-1-14 12:40 PM
他強任他強,清風拂山崗,他橫任他橫,明月照大江。他自狠來他自惡,我自一口真氣足。

見到忍5住讚下~太 ...

呢個其實係出自九陽神功XD
不過其實我都覺得呢個口訣近道多於近佛
所以誤解為太極拳意都不算太怪

笑傲無雙

tszlok 發表於 14-1-14 12:53 PM
呢個其實係出自九陽神功XD
不過其實我都覺得呢個口訣近道多於近佛
所以誤解為太極拳意都不算太怪 ...

係wo..忘記了....無忌食師太第三掌戈時

angelkeung 發表於 14-1-14 12:40 PM

見到忍5住讚下~太 ...

太極拳真氣足既 恐怕得古譜太極拳 鎮派就真係他強任他強 等死算

aa027047 發表於 14-1-13 07:39 PM
哦 關我撚事 BY龍崎? 無人識你WO好似-,-

真係識佢 第一次見個時 我係豪門盛世(個幫會名唔太記) 2內10層 係成都鏢局同一個幫友(好似係無名者定係李怒眉)見到龍崎 得知龍崎係退左豪門 自己開左龍騰天下 佢個時2內應該21層左右 我同佢切磋 太極劍磨到佢無晒藍 好彩先贏到
後來豪門正,副幫主退game 豪門d人去晒龍騰 龍騰跟慕世搵食 之後就係打逍遙居個d啦 話係為左自己既中立和平幫會發展(所以要打其他和平小幫會)~~~~~~ 輸40-55既人數 又比魔蟲呃 逍遙居失地之後就日日清龍騰幫地鏢車個d
最後一次見佢係so州倉庫出面 大家4內49層 打左3場 我先贏得2場 錦衣4內+爪 同丐幫4內個d真係太勁...(同另一個錦衣打過 佢斷情亂沖鋒 只打架招都打死我- -回招架值都忙死 丐幫更加唔好提)
第3場切磋完 佢得番一血- -比一隻唐門(好似)鏢左一下死左 (隻唐門真係幾快手下,so州又多人 我都無睇清楚 ) 救番佢起身之後 佢就去左追~~~~~~~~退game前就再無見過佢~

笑傲無雙

北.冥 發表於 14-1-14 02:36 PM
太極拳真氣足既 恐怕得古譜太極拳 鎮派就真係他強任他強 等死算

你開住攬雀仲5係他強任他強

話說我好似騎劫左依張帖,不如去我張帖到傾

angelkeung 發表於 14-1-14 03:06 PM
你開住攬雀仲5係他強任他強

話說我好似騎劫左依張帖,不如去我張帖到傾  ...

可惜我開住攬雀 對方照打無妨 反正丐幫錦衣4內咁大力~~~~比你回番少少血都好容易秒你~~~
呢張帖係講其他幫d衰野 我地都係閃去你張帖傾 免得令人地誤會我地推帖- -

3X-man 發表於 14-1-14 11:49 AM

最憎D烏蠅係到煩住曬 係要係到搭爹 你係唔係冇朋友姐 洗唔洗我介紹D比你? ...

我比個傻系問洗唔洗介紹朋友比我 陰公

你自己有無朋友阿 傻HI 你唔係求人要番龍騰咩 個陣我見你成條可憐虫

龍崎同人講:連我你都打 下次見到即打 唔洗比面 笑撚死我

大佬阿依家 我打機洗撚理你感受 係咪打機比我屌傻左-,-?

唔好提蒙牛牛奶啦 佢既渣刀接我地閪王放學都味接......仲叫我地唔好報警 10成小學雞

第1 我冇話要番龍騰 送左比人既野我唔會要番
第2 你真係冇乜朋友 SOSAD
第3 冇人識果個係你  好心開個名黎睇睇 睇下有邊個識你呢條 我都唔知乜
第4 圖都冇張學人出POST? 你講乜都得嫁啦 而家唔係你笑死係我笑死
你可以唔理我感受 就好似我唔理你呢D烏蠅感受一樣
我同你講 係我眼中 你連傻系都不如  叫你烏蠅係因為我今日心情好渣
分清楚現實同GAME啦 烏蠅

藍信一  咁你出post都係無圖喎,咁你又回?  發表於 14-1-15 12:50 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:51 AM , Processed in 0.039703 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存