2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 唉大家入黎吊我啦 我今次又做錯人生一件我最後悔最錯既 ...
樓主: z8007x
go

[疑難] 唉大家入黎吊我啦 我今次又做錯人生一件我最後悔最錯既事 推埋我上報等我可以還一心願 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

回覆 小燈芯 的帖子

我E家真係極度矛盾緊-,-
所以我要等1個月到 去探下我隻貓既情況先
如果佢真係慣左果邊生活 咁好啦 我都安心哂 話哂我唔係想佔有佢 係想照顧佢
如果我見佢如果生活得唔多好 好似就死就死咁 我就真係要諗辦法
到底是否搬出去住黎照顧佢照顧自己呢

不過我E家真係好唔慣失去佢既生活  訓教變1個人 食飯1個人 打機又1個人
沖涼1個人. 話就話 我出世頭17年都係自己1個人過
但當有D野入左你既生活入面 我真係放底唔到  FD話用時候去沖淡件事
我就怕人係自私既  當你過左3個月半年之後 相信你又慣左另一種模式
又會忘記好多好多曾經既回憶

所以我E家都好亂 點解屋企人唔可以有始有終咁照顧佢一生一世呢
反而係選擇1個大家都會傷心既決定  可能你話佢可能去到新地方 仲好啦 好食好住呢
如果係咁 我都好想佢可以繼續同我一齊  因為我係可能生活冇人咁好
但我對佢既心 係獨一無二既 因為我睇住佢成長 佢都睇住我成長
我地大家都熟左大家性格 E樣係得佢同我知 仲有我好多秘密
我都只會同貓貓講 屋企人我都冇講太多  

十週年勳章(賀詞)

貓可能只係我人生既一部分 因為佢大機會比我死先
但係貓心中 我就係佢既全部 我睇住佢大 佢由細就係接觸我
我覺得我E家好鬼冇用 連保護佢都唔可以

我曾經經常笑我隻貓係井底之貓 因為佢連家門都味出過
E家我連帶佢出街玩既機會都唔知有冇

我希望可以每1個月去探佢1次 佢可以更開心啦 更長命 更幸福
我更希望可以帶佢去一次佢出世既小學付近睇下

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:44 AM , Processed in 0.023171 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存